-
Anonim
-
Anonim
-
Aur!nko
-
-
jsnpncz
>Aur!nko napisała:
>Jaki koncert Radiohead?? Gdzie?? Kiedy?? Ja nic nie wiem??
W Berlinie, jakoś na początku lipca. -
Aur!nko
Buu... Czyli w granicach moich urodzin... Czyli kolidując z Otwieraczem... :(((
Czemu nie sprowadzili Thom'a z ekipą do Gdyni?? To jest niedorzeczne!!
W zeszłym roku też tak było...
3 lipca (znów te moje urodziny, ah :P) byli w Chorzowie RHCP, a następnego dnia na drugim końcu Polski zaczynał się Open'er... Z Muse... <chlip> -
Anonim
Radiohead nie chciał przyjechać do Gdynii (a Ziółkowski podobno mógł to załatwić), bo Open'Er ma problemy z utylizacją odpadów, za dużo ludzi przyjeżdża samochodami, etc.
Tak samo nie chcieli przyjechać do Glastonbury, ale na takim Roskilde zagrali
Jeśli wszystko dobrze pójdzie, to będą w przyszłym roku, chociaż na festiwalach grają całe In Rainbows i po parę piosenek z dobrych płyt, więc chyba dużo nie tracimy -
Aur!nko
Czyżby to był ten sam album, o którym Thom tutaj opowiada?? :> :P
http://youtube.com/watch?v=Kfd6Lgcu... -
Anonim
-
Monna Pomona
-
Monna Pomona
tirli tirli tirli iluiosutgljhkjahdoaui;yrohhhhi japiupiaueageaabzzdhgsghr
trzeba podtrzymywać tradycję -
pejczi.
rdcsadhhjsdfhdsfhsdkskdjsdkn jeszcze 6 dni nauki a 10 dni szkołyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyy trgascdsksdvlk -
Anonim
menomena do nas przyjedzie :D
of montreal, clinic, caribou, british sea power, iron & wine i teraz menomena - wszystko za sto złotych z wykupionym kempingiem
jeśli nie uda mi się tam pojechać, to sie chyba zajebie -
Monna Pomona
wnioskuję, że menomena to zespół, którego ja nie znam.
ale nie zabijaj się, a nuż ominie Cię następna okazja, jakby co? -
-
Anonim
-
Anonim
Wszystkim fanom the white stripes - Najlepszego z okazji dnia dziecka; ) -
Aur!nko
Aaa, czyli takie best wishes 4 CandyCane Children :D :D
Podziękował ^^'
No to jeszze mnie czekają w życiu 2 Dni Dziecka jako dziecka :P Z czego jeden na miesiąc przed pełnoletnością... Nie spieszy mi się jakoś :P -
Anonim
Ja tam mam nadzieje ze mnie czeka jako dziecka jeszcze z conajmniej 40-50 dni dziecka xD -
Aur!nko
O! O! O! To ja cofam to moje wcześniejsze :D :D Ja nigdy nie wyrosnę :P Chcę być wiecznie dzieciakiem i mieć problemu typu: "którą lalką się dzisiaj pobawię", tudzież "jaką herbatkę wypijemy na przyjęciu u Misia"... :D :D No :D ^^' -
Aune
-
Aur!nko
O nie!! Nic alkoholowego!! Już do wakacji podziękuję za alkohol... Dziękuję, ja tylko sok pomarańczowy :)