Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bonejangles

>jackie napisała:
    >no u mnie apogeum już chyba było jakieś 6 dni temu, nie
    >będę się rozpisywać na ten temat, bo chyba nikt nie chce
    >tego czytać:)
    >
    >jeśli chodzi o szkołę, to jutro mam klasówkę z chemii,
    >siedzę do 16.10 a trzy ostatnie lekcje to francuski. jeśli
    >nie usnę z głową wspartą o kant ławki, to będzie
    >naprawdę doskonale.
    >
    >jhsdfiuaegffuoegfuooochuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuj!

Mysle ze ten temat to odpowiednie miejsce do rozpisywania sie na taki temat... klasowka?? Co to za szkola w ogole?? To jest dopiero 2 tydzien!!
    wacvuawe8cyunw48cu8qwx8... Quo vadis do konca wrzesnia, chyba ich po....!!!
    ecrywywcy89qw7kkkkkkkkkkkj\aks
  • Bonejangles

>jackie napisała:
    ><przytul>
    >
    >trzymaj się tam!
    >
    >ja wracam do moich notatek z polskiego!
    >
    >
    >hegfreiwo;wefuogofugoafroihas ooisefdffffff

Wlasnie chcialam przytulic, ale widze, ze to juz nieaktualne;p
  • Monna Pomona

to jest szkoła zwana liceum ogólnokształcącym, ale ja jestem w klasie humanistycznej do jasnej cholery!

jebane notatki, wcale mi sie nie chce za nie brać, ale mam taką panią od polskiego, że jak sama notatek nie napiszę, to nie będę ich miała!

iwbvgfuovgfuegfuo;efgjkgudfjnl

myślę, że przytulanie nigdy nie jest nieaktualne
  • Anonim

sdaflkjsdaflk;zXlvJXCV;xcjlcxz jlkvxclkjvx

dobra, już wszystko odrobione - jeszcze tylko przejrzeć notatki, spakować plecak i chyba wszystko

<przytula wszystkich>
  • Monna Pomona

nic nie zrobiłam, niczego nie tknęłam, chujowość znów osiąga swoje apogeum.
    kurwa no!
    sdgfouesfpojnmposyetfhfkoamxnz jjusyt
  • Bonejangles

Dzis mialam w szkole deznadziejny dzien (zeby nie ując inaczej), ludzie sie na mnie w autobusie gapili, w domu sie wydarli...
    i wtedy chcialam: aiocryxf80qwm9eruv89rycwe90xUM 90QUR80QEC90, ale nawet nie zdarzylam... bo sie uczyc trzeba !!
    ixunsygcvicfm,x0-8RNV -Q90
    Wiec skorzystalam z innego sposobu wyladowania sie i sobie muzyke wlaczylam, więc teraz jestem natchniona i spokojna... ale wlasnie przewodnia chujowosc nabiera tepa, bo sobie o quo vadis przypomnialam
    smhjzsdgfasehjasjovghoji!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
    Czytal to ktos?? Da sie to czytac?? Bo nawet nie zaczelam/...
  • Monna Pomona

ja tez miałam beznadziejny dzień, pojechałam do szkoły, spieprzyłam chemię, mp3 po prostu mi się wyłączyło, więc nie miałam czego słuchać w autobusie, wróciłam do domu, nie zrobiłam nic, pojechałam z reklamacją do sklepu, wymienili mi odtwarzacz na różowy, "bo niestety nie mieli już czarnych", a teraz jeszcze pewna osoba mnie wkurwiła. aaah, no i muszę zgrywać od nowa całą muzykę, nauczyć się do odpowiedzi z polaka,i bym zapomniała, mam jutro na 7.10 i mam 9 lekcji.

kurwa ikgasdfuigefguo;wigfuog

aha, nie czytałam, ale powiem Ci, że jak lubię czytac bardzo, tak Sienkiewicza NIE TRAWIĘ.

akjdfuwaegtwefkjbvnsaospowwuyt trWRYK!
  • Monna Pomona

i muszę kurwa rozwiesić pranie, bo jak tego nie zrobię, to będę latała jutro w mokrych spodniach!
    aougluogjklfjlslspaoashdgbnvbc vhcvhchuuuuuj!ksdbfiugsigf
  • Bonejangles

zszokowal mnie rozowy odtwarzacz... akurat rozwoy, jakby zielony nie mogl byc... wspolczuje...
  • Monna Pomona

nie no, ostatecznie wygląda tylko jak cukierek xD

• Bonejangles

.lakllklcdrl;ftrq29kigftqww34- g8q2cvu90n9cvq3w54 2t8hjevfn aw89e7ze!@1111!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
    To byl dopiero chyjowy dzien!!!!!!!!!!!! to 2 z najgorszych dni tego roku- pierwsze miejsce zajmuje dzien, w ktorym umarla moja babcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Poprostu zbierznosc wszystkiego najgorszego co mozna sobie wyobrazac...................; ( poprostu cmoawux9uerm9qwcvn8nue9MQ90ERB CQ238UZ
  • Monna Pomona

hsoihdowuehfbkbckjbkjsbc

podtrzymuję temat. skoro tu się narzeka, przeklina i krzyczy, to zamierzam robic to dalej.
    Mianowicie uznaję ten tydzień za chujowy, ponieważ spałam jakieś 15 godzin na wszystkie dni powszednie, ponadto dowiedziałam się, a właściwie zorientowałam, że zostałam w niemiły dość i niekulturalny sposób wykorzystana, niestety niektórzy ludzie bardzo lubią udawać dorosłych. Aha, no i mam jeszcze różowy odtwarzacz, moja babka od WOKu jest pełnym energii starym wombatem i głowa mnie boli.

skkgjsbgibsubsougfuoegtbouewft uwuguivbfhvfdsv!

ł
  • pejczi.

no i meg white jest chora i skasowali koncerty DO KOŃCA ROKU (!).
    a ja dostałam 1 z historii. poza tym też spałam chyba ze 20 godzin w sumie :/
    wam też tyle zadają już w drugim tygodniu szkoły.....?
  • Monna Pomona

kurna, kiedy oni raczą przyjechać do swego kraju, hę?

ja dzisiaj napisałam kartkówkę z historii też na 1.
    na szczęście jeszcze nie mam nauczyciela od matmy, bo jakieś problemy są! przynajmniej tyle. Nieważne, że matmę pisać będę na maturze. to dopiero za 2 lata i jakieś 6 miesięcy!
    największe problemy to są te bieżące. a więc jnasfjhwk;jehgfou;ewafkhgipoef oiukjbmnsbviugkbhjb!
  • Bonejangles

A moją radość z weekendu zaklucila klotnia z przyjaciolką, ktora stwierdzila, ze jestem "pojebana"... no ale tak to juz jest, kiedy trafia sie do iinych klas i dopiewro wtedy poznaje sie jakie sa bliske osoby... ja np dowiedzialam sie dzis, ze owa kolezanka jest bardzo podatna na wplywy jej otoczenia... tzn zadaje sie teraz z jakimis "wywyzszajacymi sie panienkami", ktore gdy tylko jestem w ich poblizu mierza mnie niezbyt sympatycznym wzrokiem...
    W szkole tez do bani, zastanawiam sie wogole jak ja tam moglam trafic, bo coraz czesciej przekonuje sie ze jestem kompletnym lomem... klasą rzadzi jakas damulka... na dodatek prawdopodobnie zostalam dzis wystawiona, przez kolezanke, z ktora mialam isc na koncert, ale nie poszlam...
    cq283yr238ycrb8xzm8cq rh QIUXYNQ9NY!!!!!
  • Monna Pomona

no cóż, domyślam się, ze Ty teraz poszłaś do liceum. ja też, i powiem szczerze, że .o ja pierdolę. i w dodatku i tak zmieniałam w pierwszym tygodniu. i teraz też jestem zła i wściekła, i jeszcze kurna nie mogę się położyć. co za chujowy dzień snofiahsegohboageoahgfe'hoihwf eefffffffffffjdsjnihf.,zMnw`~1
  • Bonejangles

A no poszlam do wymarzonego liceum.... ktore slynie z fajnych ludzi... moj pech ze jestem chyba w jedynej klasie, gdzie ludzie fajni nie są... przynajmniej wiekszosc;/
    iweuxcn8exybnw9er8vm8ccqu8Y7BX cqtuhyj
  • Monna Pomona

oh, brzmi jak opis lelewela (o ile Ty z warszawy:).

ja poszłam najpierw do liceum, do którego po prostu miałam iść. a teraz jestem w takim, do którego iść absolutnie nie chciałam!
    więc ogólnie pkjasf'hhg'aewafhoiewihghbjzbj zvbvc z
  • Bonejangles

Nie jestem z Warszawy- z Radomia;p Ja sie na tą szkole napalilam, bo poziom bardzo dobry , szkola z wyglądu mi sie podobala, bo jest stara;p no i historyczna... idac tam nastawilam sie ze bede miala w klasie osoby sluchajacych rocka, nie to zebym miala jakies uprzedzenia, ale raczej nie da sie chyba zgrac klasy o tak sprzecznych poglądach...
    ceuwuvbb8qc90tub[0y8wc8q7BTQ78 TVE89TR8NMUR9-8BE7W8C!!!!!!!!! !!!!
  • Monna Pomona

no ja nie dostałam się do tej szkoły, na którą się napaliłam. ale może to i dobrze. w każdym razie poszłam do szkoły takiej całkiem nawet przystępnej (stary budynek z klepką, a nie wykładzinami na podłogach, mnóstwo całkiem różnych ludzi, wielka szkoła ogólnie), ale się przeniosłam. co najgorsze, nie umiem powiedzieć, czy żałuję. chyba niestety trochę tak. ale lepszy jest jakikolwiek wybór, niż żaden. eeeeeeeh
    87bwreotrtot8rpieiteoilknjbm,x xcm,zgoeiasyty8ue8y9tttttttttt tttttttttttl;ihetoseiht
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)