The White Stripes [763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • justyna em.

kilka tematow stad powinno byc zamknietych;)
  • yeah.

hej czy moze mi ktos dac jakis link, czy cokolwiek, zebym obejrzala ta reklame? to bylo ju chyba troche dawno i ja nie mam pojencia o ktora piosenke chodzi...
  • Anonim

• Paweł

to juz nawet nie chodzi o to, czy sie sprzedal, czy nie, ale ta reklama i piosenka sa po prostu slabe...
  • Anonim

yyy... w porównaniu do innych reklam i zawartych w nich piosenek całość jest przynajmniej dobra... już nie będę wspominać, że reklama została wyemitowana słownie kilka razy (jeśli nie raz) i to w Australii, a reszta świata dowiedziała się o jej istnieniu właśnie przez you tube. No strasznie się ten Jack sprzedał, nie ma co; )
  • Paweł

moze w porownaniu do innych reklam jest dobra, ale coca-cola akurat zawsze sie pod tym wzgledem wybijala, wiec jak na ich poziom jest zupelnie przecietna, a piosenka, znajac mozliwosci jacka, tez nie powala, a nawet sie nie podoba (przynajmniej mi)
  • Paweł

jak ktos juz uwaza, ze sie sprzedal, to chyba niewazne ile razy reklama zostala wyemitowana, bo niezaleznie od tego czy byla w tv raz czy kilka razy dziennie, jack nagral bral udzial w samej jej realizacji i chyba tez za to dostal pieniadze.

ale ogolnie do tematu "sprzedawania sie" gwiazd podchodze sceptycznie... ja na jego miejscu tez bym zrobil reklame dla coca-coli
  • jerzu

jego sprawa,jak chcial to tak zrobil....poza tym w dzisiejszych czasach nie da sie byc calkowicie alternatywnym i juz
  • Aur!nko

A ja uważam, że Jack się wcale nie sprzedał... Poprostu uznał, że Coca-Cola to jest to, co tygrysy lubią najbardziej; ) A tak poważnie to uargumentuję to kiedy indziej, bo śpiąca jestem :P
  • Wojtek

Jejciu, kto z Was nie chciałby wziąć udziału w reklamie Coca-coli? To tylko kolejna okazja by się gdzieś pokazać, ot co; )

A tak swoją drogą Stripes'i wspominają o reklamie Coca-coli w wywiadzie dla takiej angielskiej gazety dla gitarzystów ( nie pamiętam tytułu, ale można znaleźć w Empiku ).
  • Anonim

Ta gazeta to "Q". Obszerny wywiad jest polecam
  • łyżka

a mógłby ktoś kto ją ma jakos ten wywiad zeskanować lub przezdjęciować? prosiłabym badzo, bo cięzko jest mi wydać 40zl na gazete:) a w ogóle to należy się dzielić!
  • Anonim

Jacka wypowiedź jedna, o czerni, bieli i czerwieni: "the most powerful colour combination of all time, from Coca-Cola can to Nazi banner." Może tak z sentymentu do kolorów dał się wciągnąć w reklamę? :)
  • Monna Pomona

a ja mam pytanie, czy ktoś może ma tę piosenkę - Love is the Truth, bo szukałam, ale znaleźć nie mogę:).
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)