The White Stripes [763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • cLs

nasza ikona garażowego grania zrobi piosenkę do nowej reklamy ikony gigantycznej komercji - Coca Coli
    czy teraz już możemy obrzucać ich błotem, że się sprzedali?; )
    swoją drogą dość trafne połączenie - white stripes i cola... wystarczy spojrzeć na puszkę coli :>
  • Dragon

słyszałem juz wczesniej o tym...

a pozatym the white stripes pasuja do coli a nie jakies "spice girls' :D

ciekawe jak bedzie wygladac reklama i jaka piosenka :D
  • Magdalenka

Jakoś nie czuję się zbulwersowana...
  • Anonim

ja sie czuje....coca-cole trzeba kupic....
  • Anonim

to sa moje dwie milosci i uzaleznienia
  • Anonim

E.. jakos mnie to nie rusza, niech robi ze sobą co chce.
  • Hej Bombo !

ostatnio 'sprzedawanie sie' przez roznorakie grupy muzyczne jest b. popularne {ekhm soad&mezmerize} a teraz jeszcze white do koli.
    niech to...
  • Anonim

a ckod sprzedalo sie chipsom. wiec mamy niezly zestaw muzyczno-przekaskowy; )
  • justyna em.

a jakim chipsom, bo nie widzialam?;)
  • Anonim

ckod chipsom? że co??

nie podoba mi się ta kampania coli z paskami.
  • Anonim

jedna z piosenek ckod z pierwszej plyty byla wykorzystana w reklamie crunchipsow. ale to dawno bylo.
  • justyna em.

ano, bo nie ogladam tv, trudno;)
  • Anonim

ja tez nie, dlatego rzucam newsami z zeszlego roku; )
  • Anonim

witam na forum bo to moj pierwszy post...
    Moim zdaniem fajnie bedzie uslyszec nowe dokonanie Jacka!! gdzie, kiedy i w jakich okolicznosciach to juz nie ma zadnego znaczenia
  • Anonim

póki tworzy taką zajebistą muze to może sobie reklamować co chce! jak już się czepiać to można im zarzucać sprzedanie się w momencie kiedy ich teledysk po raz pierwszy pojawił się w mtv.
  • Anonim

Niech robia co chca z reklamami. Wazne, ze muzyke maja genialna:)
  • Anonim

właśnie...jack może sobie nawet wytatuować logo pepsi na czole...oby jego muzyka się nie zepsuła...
  • Dragon

mam pytanie nie na temat, lecz moja ciekawośc musi sie o to spytac : Kto w zespole gra na skrzypcach/ Postawiłęm sobie to pytanie po wtórnym posłuchani płyty 'the stijl" a mianowicie kawąłka " i'm bound to pack it up". Stawiam sobie to pytanie i mysle kto grał = jack czy meg ? jest to dla mnie (a raczej dla nasycenia mej ciekawosci) wazne. i jak dla mnie jest to wazniejsze niz to ze jack pisze posenke dla coca-coli
  • Tortura

burt bacharach
  • Konrad Ibn White

zadne z nich,na skrzypcach zagrał ich dobry znajomy
    troche mnie zdziwił kontrakt z koką,ale mi zależy jedynie co i jak grają.
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)