-
cLs
nasza ikona garażowego grania zrobi piosenkę do nowej reklamy ikony gigantycznej komercji - Coca Coli
czy teraz już możemy obrzucać ich błotem, że się sprzedali?; )
swoją drogą dość trafne połączenie - white stripes i cola... wystarczy spojrzeć na puszkę coli :> -
Dragon
słyszałem juz wczesniej o tym...
a pozatym the white stripes pasuja do coli a nie jakies "spice girls' :D
ciekawe jak bedzie wygladac reklama i jaka piosenka :D -
Magdalenka
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Hej Bombo !
ostatnio 'sprzedawanie sie' przez roznorakie grupy muzyczne jest b. popularne {ekhm soad&mezmerize} a teraz jeszcze white do koli.
niech to... -
Anonim
a ckod sprzedalo sie chipsom. wiec mamy niezly zestaw muzyczno-przekaskowy; ) -
justyna em.
-
Anonim
-
Anonim
jedna z piosenek ckod z pierwszej plyty byla wykorzystana w reklamie crunchipsow. ale to dawno bylo. -
justyna em.
-
Anonim
-
Anonim
witam na forum bo to moj pierwszy post...
Moim zdaniem fajnie bedzie uslyszec nowe dokonanie Jacka!! gdzie, kiedy i w jakich okolicznosciach to juz nie ma zadnego znaczenia -
Anonim
póki tworzy taką zajebistą muze to może sobie reklamować co chce! jak już się czepiać to można im zarzucać sprzedanie się w momencie kiedy ich teledysk po raz pierwszy pojawił się w mtv. -
Anonim
-
Anonim
właśnie...jack może sobie nawet wytatuować logo pepsi na czole...oby jego muzyka się nie zepsuła... -
Dragon
mam pytanie nie na temat, lecz moja ciekawośc musi sie o to spytac : Kto w zespole gra na skrzypcach/ Postawiłęm sobie to pytanie po wtórnym posłuchani płyty 'the stijl" a mianowicie kawąłka " i'm bound to pack it up". Stawiam sobie to pytanie i mysle kto grał = jack czy meg ? jest to dla mnie (a raczej dla nasycenia mej ciekawosci) wazne. i jak dla mnie jest to wazniejsze niz to ze jack pisze posenke dla coca-coli -
Tortura
-
Konrad Ibn White
zadne z nich,na skrzypcach zagrał ich dobry znajomy
troche mnie zdziwił kontrakt z koką,ale mi zależy jedynie co i jak grają.