The White Stripes [763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • miandel

hej slyszałem że podobno white stripes mają wystąpić na heineken festival w gdynii ale nie wiem czy to prawda czy ktoś puścił taka plote ale mam nadzieje że tak będzie
    pozdrawiam
  • Anonim

a oni tam trafią :P
  • Grono.Net

ale by było ...
    łomatkoboska !!!!!!!!
    jak ktos cos bedzie wiedzial to niech krzyczy wnieboglosy
  • Martini

SERIO????????
    A kiedy jest ten festiwal?
    Byloby fantastycznie, choc znajac moje szczescie, akurat nie bedzie mnie w kraju... :(
  • Vincent Vega

Na to raczej nie ma szans, na Heinekenie jest już Fatboy Slim i Faithless. Pozostaje tylko jechać i posłuchać Grubego, lepsze to niż rodzima produkcja fonograficzna.
  • zielarka

niech to prawda bedzie:)))))
  • faustyn.

niestety cos watpie.
    za duzo by byuo dobrych koncertow jak na ten rok.
    najpierw alan mcgee potem queens of the stone age i jeszcze white stripes ? niemozliwe :>
  • Grono.Net

oby tym razem niemozliwe okazalo sie mozliwym ...
  • faustyn.

bądźmy dobrej myśli :]
  • zielarka

na stronie gdynii jest tylko wzmianka o terminie festiwalu 8-9.07, ale nic o wykonawcach :) ?! Czy jest tu Ktos z Gdynii? :>
  • mefju

Z Gdyni nie, ale wykonawcy (potwierdzeni) na Heineken Open'er Fest to na razie: Fat Boy Slim, Underworld, Faithless i Snoop Dogg. Będzie jeszcze kolejna czwórka, nie podają na razie z kim negocjują, ale ma być na pewno jakaś gwiazda gitarowego grania. Info na temat festu na http://www.alterart.pl
  • faustyn.

na razie fajne osoby. gdyby nie to,ze ostatnimi czasy snoop sie szmaci :] i wypuszcza takie syfy jak drop it like it's hot i to z 'farelem'...eh.

czekam na info o pozostalej 4 :>
  • mefju

Co prawda to nie jest grono na takie dyskusje, ale Snoop mym skromny zdaniem jest ostatnio w formie i zawdzięcza właśnie to Pharellowi, z którym najprawdopodbniej nawiedzi Gdynie. Ale te dyskusje możemy prowadzić np. na Gronie N.E.R.D.
  • zielarka

ehh... a ja sie juz na white stripes nastawilam... oj biada! Dzieki za informacje.
  • Anonim

byloby swietnie zeby przyjechali :)
    jak juz ktos wspomnial w tym roku i tak jest duzo dobrych koncertow jak na Polske
  • Grono.Net

jak ktos cos bedzie wiedzial to niech krzyczy ...
  • Anonim

Najlepszy koncert chyba to The Killers supportowany przez U2. Tylko czemu U2 gra jako drugie?
  • mefju

Pytanie główne to: po co oni w ogóle się dali tym U2 (do U2 nic nie mam) zaprosić, większość tych którzy przyjdą na U2 będzie miała i tak pewnie ich gdzieś... Cóż takie życie, może zostaną dłużej w Polandzie i zachaczą o Open'er razem ze Stripesami, możemy sobie pomarzyć, co nie?
  • zielarka

do worka z marzeniami dorzucam jeszcze Placebo, Green Day i gwiazdje z nieba! :) ach,.,,. i romzarzylo sie dziewcze :o)
  • Anonim

az sie wierzyc nie chce... :|

ale coz. w Heimatlandzie grają.; ]
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)