-
miandel
hej slyszałem że podobno white stripes mają wystąpić na heineken festival w gdynii ale nie wiem czy to prawda czy ktoś puścił taka plote ale mam nadzieje że tak będzie
pozdrawiam -
Anonim
-
Grono.Net
ale by było ...
łomatkoboska !!!!!!!!
jak ktos cos bedzie wiedzial to niech krzyczy wnieboglosy -
Martini
SERIO????????
A kiedy jest ten festiwal?
Byloby fantastycznie, choc znajac moje szczescie, akurat nie bedzie mnie w kraju... :( -
-
Vincent Vega
Na to raczej nie ma szans, na Heinekenie jest już Fatboy Slim i Faithless. Pozostaje tylko jechać i posłuchać Grubego, lepsze to niż rodzima produkcja fonograficzna. -
zielarka
-
faustyn.
niestety cos watpie.
za duzo by byuo dobrych koncertow jak na ten rok.
najpierw alan mcgee potem queens of the stone age i jeszcze white stripes ? niemozliwe :> -
Grono.Net
-
faustyn.
-
zielarka
na stronie gdynii jest tylko wzmianka o terminie festiwalu 8-9.07, ale nic o wykonawcach :) ?! Czy jest tu Ktos z Gdynii? :> -
mefju
Z Gdyni nie, ale wykonawcy (potwierdzeni) na Heineken Open'er Fest to na razie: Fat Boy Slim, Underworld, Faithless i Snoop Dogg. Będzie jeszcze kolejna czwórka, nie podają na razie z kim negocjują, ale ma być na pewno jakaś gwiazda gitarowego grania. Info na temat festu na http://www.alterart.pl -
faustyn.
na razie fajne osoby. gdyby nie to,ze ostatnimi czasy snoop sie szmaci :] i wypuszcza takie syfy jak drop it like it's hot i to z 'farelem'...eh.
czekam na info o pozostalej 4 :> -
mefju
Co prawda to nie jest grono na takie dyskusje, ale Snoop mym skromny zdaniem jest ostatnio w formie i zawdzięcza właśnie to Pharellowi, z którym najprawdopodbniej nawiedzi Gdynie. Ale te dyskusje możemy prowadzić np. na Gronie N.E.R.D. -
zielarka
ehh... a ja sie juz na white stripes nastawilam... oj biada! Dzieki za informacje. -
Anonim
byloby swietnie zeby przyjechali :)
jak juz ktos wspomnial w tym roku i tak jest duzo dobrych koncertow jak na Polske -
Grono.Net
-
Anonim
Najlepszy koncert chyba to The Killers supportowany przez U2. Tylko czemu U2 gra jako drugie? -
mefju
Pytanie główne to: po co oni w ogóle się dali tym U2 (do U2 nic nie mam) zaprosić, większość tych którzy przyjdą na U2 będzie miała i tak pewnie ich gdzieś... Cóż takie życie, może zostaną dłużej w Polandzie i zachaczą o Open'er razem ze Stripesami, możemy sobie pomarzyć, co nie? -
zielarka
do worka z marzeniami dorzucam jeszcze Placebo, Green Day i gwiazdje z nieba! :) ach,.,,. i romzarzylo sie dziewcze :o) -
Anonim