- 1
- 2
-
Dragon
Na 4fun w "wiadomo" podano ze nasi ulubiency robią sobie przerwe na rok. Jack chce wydac płyte razem ze swoim koleszką; / -
Tortura
-
clint eastwood.
-
mefju
No kurde chyba trzeba się cieszyć, że cos się dzieje... Jack wydaje płytę ze swoim kumplem z Detroit Brendanem Bensonem oraz kolesiami z kapeli The Greenhornes - zespół będzie nazywał się Raconteurs. Płyta wyjdzie prawdopodnie na początku 2006 roku. Wiadomo, że Jack nie jest stachanowcem i nie będzie wyrabiał normy - płyta TWS co rok, więc fajnie że w ogóle coś robi. Brendan Benson robi fajne rzeczy, że Jack jest zajebisty chyba tłumaczyć nikomu nie trzeba, więc pozostaje tylko mieć nadzieję, że płyta będzie już niedługo i będzie niezła...
A tu artykuł o tym projekcie z Billboardu:
http://www.billboard.com/bb/daily/a... -
-
god
NIEEEEEEEEEEE!!!!
bu szkoda. a jack jest wspanialy wiec mam nadzieje ze i ztego nowego prodżektu cos wyjdzie pieknego.pozdr -
***Doti***
-
Anonim
-
Angol
eh... kiedys slyszalem cos niefajnego. Jack mowil ze zdaje sobie sprawe z konsekwencji z przyjetych przez White Stripes ograniczen. White Stripes nie przetrwa tak dlugo jak inne zespoly i w pewnym momencie z oczywistych powodow beda musieli sie pozegnac.
Mam nadzieje ze koles sciemnial :) i podsycal tylko napiecie tak jak ze swoim powiazaniem z Meg. Licze ze ten okres to tylkko krotka przerwa, potrzebna w kazdej tworczosci. W kazdym razie zespol wymiata pod kazdym wzgledem. Jak slucham ich piosenek to mi sie mordziak sam otwiera ze szczescia :) -
josef mengele
Bez przesady z tą żałobą, ja osobiście jestem ciekaw odpowiedzi detroid na nirvane...
(projekt Jacka i jego kumpla) -
Tortura
nikt się o meg nie martwi, bo wszyscy już wiedzą, że złapała etat w operze, simple. -
Dragon
hmm.. ja tam wole z dwojki rodzeńswta Meg. Za Jackiem nie przepadam, choc fajne teksty pisze, ale jego charakteru nie lubie. nie wiem nic co sie stanie z Meg, po za tym jalubie the white stripes w komplecie czyli meg i Jack a nie w oddaleniu czyli Jack i ktoś tam i Meg w operze; / -
god
a ja lubie oboje. choc meg jest mniej dziwna.
jest bardzo mila. tak mi sie wydaje; D
pozdr -
Dragon
mi tez sie tak widaje. Zawsze jak patrze na jej zdjecia jak siedzi za perkusja to zawsze ma usmiech na twarzy -
Tortura
-
god
-
Tortura
-
Anonim
-
Tortura
-
-=yoohaz || ugly cactuzz=-
co za zboki :D lol , ciekawa może być ta płyta, jak będzie premiera to dajcie znać w tym temacie -
Anonim
- 1
- 2