The White Stripes [763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Machior

>pejczi. napisała:
    >1. wątpię żeby Jack iMeg czytali wiadomości na myspace
    >2. mógbyś to uzgodnić z innymi, co?

Moze Jack i Meg nie czytaja...
    ale Jack i Brendan na pewno edytuja profil The Recanteurs na myspace ...

Wiadomosc przeslalem spontanicznie, odpowiadając na apel na stronie Union4ever ("Apelujemy o promowanie naszej akcji"), zaznaczając przy tym, ze trafilem na klip w sieci. że inicjatywa pochodzi od ludzi z Union4Ever i to oni są autorami klipu.
  • Monna Pomona

dobrze, ze wysłałeś, w niczym to nie zaszkodzi, zresztą było to napisane w imieniu fanów, ale jak ktoś nie chce się pod tym podpisywać, to przecież nie musi.

najważniejsze, aby nas odwiedzili! niestety nie było mi dane być w 2005 roku na heinekenie, a bardzo bym chciała zobaczyć i usłyszeć White Stripes na żywo:)
  • jsnpncz

Dobry pomysł, możecie rozsyłać ten lub podobny tekst wśród swoich zagranicznych myspace'owych przyjaciół, np.:

Polish The White Stripes fans are kindly asking for your help. We want to invite Jack and Meg to Poland. We created this video and we hope that it will be seen by them. Please send this link to other TWS fans you know. We want this video to reach Jack and Meg soon: http://www.youtube.com/watch?v=06nY... Thanks!

BTW, na stronę zaczynam wrzucać materiały z filmu.
  • jsnpncz

Powyższy tekst możecie też dodać do komentarzy TWS na ich majspejsowej stronie. Sam bym to zrobił, ale moje konto tam jest od stu lat nie używane. Uważajcie tylko, żeby link był poprawny.
  • Lollipop Lady

ja chciałam to objerzeć, ale wyświetla mi się komunikat:
    "Adres URL zawierał nieprawidłowy identyfikator filmu wideo."
  • jsnpncz

Jeżeli nie działa tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=06nY... to obejrzyj tu: http://union4ever.wordpress.com/200...
  • jsnpncz

Napisałem stosowne ogłoszenie na stronie o myspace :) Dodałem też wywiad z Jackiem z książki "42 rozmowy".
  • pejczi.

wiadomo cokolwiek o losach filmu?
    wygląda to wszystko jakby każdy na tym gronie już zapomniał o całej akcji...
  • Anonim

Nawet jesli bedzie cicho, to...
    Nigdy nie zapomniemy!; )
  • pejczi.

no dobra, ale co z tym filmem> dokąd on dotarł i w ogóleee???
  • Aur!nko

właśnie ostatnio myślałam o tym, żeby poruszyc ten temat... Ale brakło motywacji :) A dokąd dotarł?? Nie mam zielonego pojęcia. Łukasz zapewne będzie wiedział, gdzie są nasze wypociny ^^

Łukaszu J, poinformuj nas o kręgach zatoczonych przez klip ^^
  • Bonejangles

No, szkoda by bylo, gdyby filmik popadl w zapomnienie i cala akcja upadła..
  • Anonim

no dokladnie! tyle pracy w to wlozyliscie...
  • pejczi.

jeszcze mnie zastanawia co jest ze stroną union4ever, bo od 12 września nic sie nie zmieniło...
    halo halo Łukaaaasz?????
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)