-
jsnpncz
Pozwoliłem sobie założyć nowy wątek na temat akcji sprowadzenia TWS do Polski. Aktualnie wszystkie szczegóły są dostępne na stronie union4ever.wordpress.com. Tutaj będziemy zamieszczać rozmaite szczegóły i ogłoszenia.
Aktualnie BARDZO poszukujemy skanu wywiadu z Jackiem z książki P. Kaczkowskiego "42 rozmowy". Prosimy zatem o pomoc :)
PS. Strona notuje codziennie nowe rekordy odwiedzin :)
-
A tak dokładnie, to ile osób się interesuje union4ever.wordpress.com ??; )
-
Anonim
>jsnpncz napisał
>
>Aktualnie BARDZO poszukujemy skanu wywiadu z Jackiem z
>książki P. Kaczkowskiego "42 rozmowy". Prosimy zatem o
>pomoc :)
powinnien być już na mailu :) o ile gdzies po drodze się nie zgubi :P
-
pejczi.
a ja jeszcze wymyśliłam, że moglibyśmy pojechać pod kolumnę zygmunta a potem pod pkin i zrobić sobie zdjęcie pod nimi. i w filmie najpierw pokazać zeskanowany pkin z książeczki z płyty, potem nas pod pkinem i tak samo z kolumną zygmunta. tylko nie wiem czy coś takiego by się udało... co o tym sądzicie? -
-
Anonim
-
Anonim
Ja jestem za, poza tym taka zbiorcza akcja by pokazala preznosc fanow TWS w polsce - ze nie tylko jestesmy w stanie robic sobie fotki w cieplutkim zaciszu domku ale tez pojechac na drugi koniec polski jesli czeba :) -
pejczi.
no to trzeba by w tym tygodniu.
i trzeba jakoś tak żeby dzień i godzina pasowała jak największej liczbie osób...
może damy ogłoszenie na stronie union4ever? i jeszcze gdzieś?
a i każdy powinien odpowiednio się ubrać :) -
Maciek
-
pejczi.
dlaczego wieś? nie masz takich ubrań? wystarczą czarne spodnie, biała bluza i już. -
Anonim
-
pejczi.
poza tym powinno być widać że my to my a nie jacyś przypadkowi ludzie.
tylko teraz pytanie. KIEDY? -
pejczi.
ej.
jeśli mamy wysyłać zdjęcia do 5 sierpnia to chyba trzeba by jutro pójść zrobić to zdjęcie pod pkinem i kolumną, nie?
chyba że nie robimy? -
pejczi.
głupio tak kolejny raz odpowiadać samemu sobie, ale trudno.
poniedziałek jest ostatnim dniem kiedy można zrobić te zdjęcia więc napiszcie czy możecie czy nie? ja nadal uważam że to jest dobry pomysł :) więc albo robimy albo nie? -
Anonim
-
Anonim
EJAAAAAAAAA
Poczekajcie do wtorku - ja wrócę z 'ciepłego' polskiego morza i będzie jedna osoba więcej na fotki.
-
No to klip już się montuje... teraz tylko czekamy na oficjalną premierę;) 3mamy kciuki za powodzenie akcji;)
-
jsnpncz
Robert, czekamy. W związku z pomysłem na spoktanie pod PKiN i Kolumną, termin nadsyłania zdjęć przedłużamy do czasu samego spotkania :) Powstanie w ten sposób druga, odrębna akcja. A może jakies white-stripes-party gdzieś...? -
pejczi.
>jsnpncz wrote:
>A może jakies white-stripes-party
>gdzieś...?
czyli dokładnie?
-
łyżka
a ja z taka mala dygresja. informuje niepoinformowanych, ze wczoraj na swiat przyszedl Henry Lee White:)
rodzina sie powieksza. a kto wie, co wyrosnie z niego za jakies 20 lat:) -
hmm... no to tylko pogratulowac;) Tylko zastanówmy się, czy to nie przeszkodzi mu w trasach koncertowych... Może będzie musiał zrezygnowac z kilku(nastu) koncertów... Hmm... miejmy nadzieję, że nie...