The White Stripes [763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • jsnpncz

Mam nadzieję, że Polskę odwiedzą z dłuższą setlistą :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZHwU...
  • Anonim

mistrzostwo
  • Anonim

yyy.... konkret:) ciekawe ile czasu ludzie czekali na ten wystep pod scena i sie tluki o miejsce przy barierce:)
  • jsnpncz

> yyy.... konkret:) ciekawe ile czasu ludzie czekali na ten wystep pod scena i sie tluki o miejsce przy barierce:)

Spokojnie, takie rzeczy to tylko w Polsce :)
  • Aur!nko

Ale naJamowali!!!!!! O MATKO JEDYNA!! Do tej pory jestem w szoku!! Nie, ja muszę wziąc jakieś tabletki na uspokojenie, bo moja psychika tego nie wytrzyma... już mam jakąś arytmię serca i wytrzeszcz oczu... Chociaż powoli zaczyna do mnie docierac, że tylko White Stripes'i są zdolni do tego, żeby cały koncert wyglądał tak jak ten: jeden akord, parę słow i dowidzenia; ) Ludzie, moje życie teraz nabrało innych kolorów, ja sobie z tym nie poradzę, znacie jakiegoś dobrego psychologa?? Pomocy, jestem w szoku!! :P
  • Bonejangles

Mam nadzieje, ze koncert w Polsce bedzie troche dłuzszy;D
  • Anonim

kate napisała > Ale naJamowali!!!!!! O MATKO JEDYNA!! Do tej pory jestem w szoku!! Nie, ja muszę wziąc jakieś tabletki na uspokojenie, bo moja psychika tego nie wytrzyma... już mam jakąś arytmię serca i wytrzeszcz oczu... Chociaż powoli zaczyna do mnie docierac, że tylko White Stripes'i są zdolni do tego, żeby cały koncert wyglądał tak jak ten: jeden akord, parę słow i dowidzenia; ) Ludzie, moje życie teraz nabrało innych kolorów, ja sobie z tym nie poradzę, znacie jakiegoś dobrego psychologa?? Pomocy, jestem w szoku!! :P

O co ci chodzi ?! To jest właśnie mistrzowskie ! dzięki temu filmikowi jeszcze bardziej polubiłem tws
  • pejczi.

>Kate; ) wrote:
    >Ale naJamowali!!!!!! O MATKO JEDYNA!! Do tej pory jestem w
    >szoku!! Nie, ja muszę wziąc jakieś tabletki na
    >uspokojenie, bo moja psychika tego nie wytrzyma... już mam
    >jakąś arytmię serca i wytrzeszcz oczu... Chociaż powoli
    >zaczyna do mnie docierac, że tylko White Stripes'i są
    >zdolni do tego, żeby cały koncert wyglądał tak jak ten:
    >jeden akord, parę słow i dowidzenia; ) Ludzie, moje życie
    >teraz nabrało innych kolorów, ja sobie z tym nie poradzę,
    >znacie jakiegoś dobrego psychologa?? Pomocy, jestem w
    >szoku!! :P

potem wieczorem tego samego dnia dali koncert w tym samym mieście a wstęp na ten koncert do którego jest link był za darmo.
    mnie się też podoba.
  • Aur!nko

>EAT SHIT napisał
    >O co ci chodzi ?! To jest właśnie mistrzowskie ! dzięki
    >temu filmikowi jeszcze bardziej polubiłem tws

Ale to wszystko było napisane pozytywnie!! Ja ppoprostu jestem w szoku, bo nigdy bym nie wpadła na pomysł, żeby wejśc na scenę, zagrac jeden akord i dowidzenia;) A ja też ich jeszcze bardziej olubiłam;) A włściwie jeszcze bardziej pokochałam;)

• Anonim

http://muzyka.onet.pl/0,1574168,new...

Hmm... hehe. Ciekawe czy to uznają... OBY!!
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)