-
KAMIL
jack po polsku powiedzial na koncercie, ze "to" jest jego siostra meg... wiec chyba tylko ta :) -
clint eastwood.
-
Anonim
to jest rodzeństwo i kropka.
poza tym, lepiej się interesować ich twórczością niż sprawami prywatnymi. -
m.
-
-
Anonim
ja tam dalej nie jestem pewien co do ich pokrewieństwa.. jack wspominał że wychowywał się z meg od dzieciństwa.. więc może są jakimś przyszywanym rodzeństwem albo daleką rodziną? a może faktycznie byli małżeństwem? a może robia taką otoczkę żeby naśmiewac się z fanów, którzy nie skupiają się na tym co najważniejsze, czyli na muzyce? -
Anonim
"The Whites, variously assumed to be husband and ex-wife or brother and sister, but both denied"
to jest napisane na stronie internetowej -
Anonim
K, Jack na wielu koncertach podkreśla, że Meg to jego siostra. Ale czy to takie ważne? Porozmawiajmy o ich muzyce. -
■
-
olente
Jack White
miejsce urodzenia: Detroit, Michigan, USA
data urodzenia: 1975-07-09
prawdziwe nazwisko: John Anthony Gillis
stan cywilny: ex-żona Meg White (21-09-1996 do 24-03-2000)
obecna zona Karen Elson (1-06-2005 - ??)
i tyle. -
Anonim
mi to szczerze mówiąc najbardziej wisi czy są rodzeństwem czy bratem i siostrą czy ojcem i matką czy kimkolwiek
z 3/4 zespołów których słucham nie potrafię wymienić nazwisko wokalistów i gitarzystów bo myślę, że nie to sie liczy. liczy się to co robią, czyli muzyka. nic więcej. -
justyna em.
hm ja tez uwazam ze najwazniejsza jest muzyka, ale jednak patrzac na takie zespoly jak the doors np. to wiadomo ze ludzie uwielbiaja ich ze wzgledu na muzyke, ale jednak przyciaga ich tez morrison- jako osoba, a teraz juz legenda.
jednak muzyk, jego osobowosc, charyzma, jest waznym 'elementem' tego wszystkiego, mysle. -
Dragon
hmmm..według mnie, oni sa rodzeństwem. ale każdy ma inny pogląd na to. Jednak, jak wielu wspomnialo, najważniejsza jest ich muzyka. -
Grono.Net
ktos tam w TV powiedzial ze sa malzenstwem... po rozwodzie... <he he he> -
Anonim
The White Stripes okłamywali fanów
2005-09-01 10:35
Jack White, lider amerykańskiego zespołu The White Stripes, ujawnił, że okłamywał dziennikarzy i publiczność na temat swoich relacji z perkusistką Meg White.
Okazało sie że Jack i Meg nie są rodzeństwem a po prostu byłym małżeństwem. Ich związek rozpadł się na początku kariery duetu, co na szczęście nie wpłynęło na przyszłość zespołu.
Oboje postanowili nie ujawniać faktu, iż kiedykolwiek byli razem, dlatego publikowano przez lata informacje, że członkowie The White Stripes to rodzeństwo.
"Gdybyśmy przedstawili siebie inaczej, to jak ludzie nas by przyjęli? Kiedy widzisz dwuosobowy zespół złożony z żony i męża, ewentualnie dziewczyny i chłopaka, myślisz: Hmm, to nic takiego. Ale gdy ten duet to siostra i brat, wtedy twoja reakcja jest o wiele żywsza: O, to może być interesujące!. Najważniejsza jest muzyka, a nie związki łączące muzyków" - przekonuje Jack.
za miastoplusa.pl i interia.pl -
justyna em.
-
Grono.Net
-
Grono.Net
nie da sie ukryc ze miasto plusa podalo wstrząsające wiesci :p!
przeciez o tym bylo wiadomo juz od czasow niepamietnych, nawet o tym mowiłem na lekcji woku! -
Tortura
sprawa jest prosta. ani małżeństwo, ani rodzeństwo. to jedna i ta sama osoba po prostu. -
dutkoska
geniusze muzyki i marketingu ,a to tam ich wie...tez słyszałam o tym akcie ślubu...z drugiej strony... no są do siebie nieco podobni, aale z kolei prawdziwe naziwska nie bardzo są podobne jak na rodzeństwo; ) kto ich tam wie ,grunt ,że grają