Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aur!nko

• 14/08/2008 13:24
    Meg ma jakieś napady lękowe... Boi się podróżować, unika kontaktów z ludźmi, z Jackiem też... Odwołali trasy koncertowe i chyba teraz też nie koncertują... Ale to trzebaby sprawdzić na stronie, bo nie jestem pewna. Chociaż gdyby nie konceretowali, to może też dlatego, że Jack promuje Racountersów i bardziej się poświęcił temu projektowi... Nie wiem... :P Ale generalnie Meg zamknęła się w sobie jeszcze bardziej niż była... No i trzeba to przeczekać... Ale szczegółów nikt nie zna, bo pani White się nimi nie dzieli :]
  • karolina

• 14/08/2008 18:34
    a ja zakupiłam sobie w pewnym zacnym kraju rolling stone'a, w którym był wywiad z jackiem dotyczący raconteursów, a pytany o przyszłość zespołu odpowiedział, że w planach ma na razie trasę z the white stripes. ku pokrzepieniu serc.
  • Monna Pomona

• 14/08/2008 23:56
    kurczę, to mógłby ruszyć tyłek do swojego kraju wraz ze swoją cudną, byłą drugą połówką no!
  • Aur!nko

• 15/08/2008 13:17
    Cudna byłą druga połówka ma teraz w dupie cały świat, bo coś jej się odwidziało! No wrr... Ale pocieszający jest fakt, że w tym wywiadzie powiedział o trasie z TWS xD
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)