-
Anonim
Tylko?
Znam z 20 osób z mojej byłej szkoły, które mogłyby spokojnie iść - na pewno z samej Warszawy mogłoby przyjść parę tysięcy osób - wystarczy dobra akcja reklamowa. -
Bonejangles
No i ja znam jeszcze moja siostr, ktora z chęcia by poszla;p Znam pare osob... -
Aur!nko
Ale jakby tak dobrze pomyślec, to zobaczcie, jakby się było wyróżnionym, gdyby się znalazło w tej SZCZĘŚLIWEJ 20; ) -
-
Bonejangles
-
Anonim
-
łyżka
no słoneczka widze, ze w sparwie tej całej prosby o koncert to ewidentny słomiany zapał... nie ma co sie nad tym za wiele zastanawiać tylko po prostu niech ktoś napisze pare zdań i juz. i wierzcie, ze nie jest potrzebny tłumacz z drugiego końca świata. jak juz cos ma być to musi byc to krutkie, bo komu bedzie sie chcialo czytac jakis super dlugi list?!
juz teraz to co napisalam jest za dlugie przez co zniecheca do przeczytania.
ot co
a tak w ogole to dzisiaj spiewamy caly dzien STO LAT!!
(mam nadzieje, ze nikt nie zapomnial) -
Anonim
piszcie sobie co chcecie, nie sądzę żeby to miało duży wpływ na to czy zagrają koncert w polsce czy nie :) -
Bonejangles
-
Aur!nko
>łyżka napisała:
>a tak w ogole to dzisiaj spiewamy caly dzien STO LAT!!
>(mam nadzieje, ze nikt nie zapomnial)
No prawie bym zapomniała... Dobrze, że mi przypomniałaś;) No więc WYPIJMY ZA ZDROWIE JACK'A (i za to, żeby razem z Meg zagrali w Polsce;))
-
justyna em.
-
łyżka
no to zeby bylo optymistycznie cytat z lipcowej machiny (zeby nie było, ze jakies przestarzałe)
"Bardzo chcę znów tam [w Polsce - tłum. łyżki] zagrać, ciagle nie zamknęliśmy listy koncertów promujących 'Icky Thump', więc kto wie..."
po wiecej hmm cytatow odsylam do moze nie najblizszego kiosku w celu zakupienia machiny z trzema wspanialymi stronami wywiadu z jackiem:) -
Anonim
Czy w tej Machinie jest coś ciekawego oprócz wywiadu z Jackiem? Bo nie wiem, czy warto. -
łyżka
to zalezy jak dla kogo. jeszcze dokladnie nie przejrzalam, ale chyba nie ma nic szczegolnie odkrywczego w tym numerze. nie bede namawiac, bo nie pracuje w ich dziale reklamy -chociaz czasami trace ta pewnosc- a nie zamierzam zyc z czyims niezadowoleniem:) -
-
Aur!nko
>łyżka napisała:
>no to zeby bylo optymistycznie cytat z lipcowej machiny
>(zeby nie było, ze jakies przestarzałe)
>
>"Bardzo chcę znów tam [w Polsce - tłum. łyżki] zagrać,
>ciagle nie zamknęliśmy listy koncertów promujących 'Icky
>Thump', więc kto wie..."
>
>po wiecej hmm cytatow odsylam do moze nie najblizszego
>kiosku w celu zakupienia machiny z trzema wspanialymi
>stronami wywiadu z jackiem:)
Chcałam o tym samym napisac... wprawdzie nie czytałam wywiadu, bo nie miałam Machiny w łapkach, ale wiem, że Jack na łamach czasopisma ujawnił, że chętnie przyjechałby do Polski;) Więc niech może to nas zmotywuje do tego, żeby naskrobac parę słów do menagerów lub innych ludzików zajmujących się współpracą z TWS'ami;) Możnaby troszkę ponaglic nasze paski, hehe;) I pokazac tym samym, że nie tylko im zależy na koncercie w Polsce, ale fani też bardzo tego pragną;)
Ave _\m/
-
Anonim
No to w ramach ponaglenia napiszmy może coś w stylu:
"Get your fuckin' arses over here!" czy coś :P -
Anonim
PS (boże jak ja nie lubię sobie samej odpisywać :P )
Ogłoszony jesienne daty na Wyspy:
Wednesday 24 October - Glasgow SECC
Thursday 25 October - Manchester MEN Arena
Friday 26 October - Newcastle Metro Arena
Sunday 28 October - Birmingham NEC
Monday 29 October - Cardiff International Arena
Wednesday 31 October - Sheffield Hallam Arena
Thursday 1 November - Nottingham Arena
Friday 2 November - London O2 Arena
Ja coś czuję, że może być w związku z tym ciężko (myślałam, że będzie ich mniej), bo jeszcze ponoć Japonia czeka i Australia :/
To co? IMPREZKA PRZENOSI SIĘ DO LONDYNU? :> -
Aur!nko
No to teraz kombinujemy samolot do Londka zamiast ściągać Jack'a i Meg do Polski, hehe;) -
jsnpncz
http://muzyka.onet.pl/0,1574222,new...
No no, Icky Thump w pierwszej dziesiątce najlepiej sprzedających się płyt w czerwcu. Teraz to musza przyjechać :P -
jsnpncz
Hm, a co Wy na to, żeby stworzyc krótki filmik zapraszający TWS do nas?
Taki powiedzmy 1,5 -2 minutowy montaż, zawierający wszystkie "polskie akcenty" u Meg i Jacka (screenshoty, skany z gazet, z okładki Icky Thump itp...), do tego urywki z ich koncertów bądź teledysków, a do tego chóralne "sto lat" z Gdyni 2005? No i oczywiście wyraźnie wyartykułowane zaproszenie :)
Mógłbym zając się montażem... Wrzucilibyśmy potem na Youtuba i może jakimś skromnym echem by się odbiło... -
Lollipop Lady