-
Aur!nko
Wiesz, że to naprawdę nie jest taki zły pomysł?? Ja się podpisuję pod tym obiema rękami!! Tlko nie wiem, jaki mógłby byc mój udział w tym przedsięwzięciu :P Myślę, że pomocny tutaj byłby temat "Polskie akcenty u Jack'a i Meg". Najpierw trzeba miec jakąś koncepcję, a u mnie z myśleniem słabo :P Macie jakieś pomysły??; ) -
Anonim
Dla mnie bomba:D A może zaprosić ich po polsku... Ale może jednak nie... Bo tylko Jack to zrozumie a nam chodzi o całe The White Stripes... -
Aur!nko
Hehe, co masz na myśli mówiąc "po polsku"?? :P Rozumiem, że na klipie oprócz kilku słów po Polsku musiałoby się pojawic kilka niezbędnych elementów: wódka, ogórek kiszony, bigos i pierogi ruskie??; ) Myślę, że Jack lubi ekstremalne wyzwania i skusiłby się na kiszoniaka; ) -
-
Anonim
A wypowiadając magiczne zaproszenie trzymać chleb i sól... W koncu przywitanie tezmusi byc "po polsku". -
Aur!nko
Wiecie co?? tak mi się jeszcze przypomniało, że będę sobie malowac niedługo paznokcie u rąk w biało-czerwone paski... mogę zrobi fotkę i już byłby kadr do klipu;) A może Wy macie u siebie jakieś akcenty White Stripes'owe?? Pamiętam, że jedna z gronowiczek wspominała, że robi remont w mieszkaniu i swój pokój pomaluje na biało-czerwono (chyba z domieszką czerni;)) A może udałoby się Wam zrobic fotki w biało-czerwonych ciuchach... Tutaj już macie szerokie pole do popisu. Ważne, żeby się kojarzyc z Paskami, a potem, żeby to wszystko jakoś na klipie fajnie wyglądało!! Niech Jack wie, jakich ma fanów w Polsce!! (już nieważne ilu:P) -
jsnpncz
Hm, bardzo ciekawe pomysły, szczególnie ten z własnymi fotkami. Projekt można chyba uznać za oficjalnie rozpoczęty :] Linki do wszelkich materiałów - wideo i zdjęć, które przydalyby się w klipie, będa bardzo mile widziane. -
Aur!nko
Ja lecę dzisiaj do sklepu po biały i czerwony lakier... jak mi wyjdą ładne pazurki, to zrobię fotki i wyślę;) W innym sklepie mam na oku koszulkę w biało-czerwone paski;) Jeśli nikt mi jej nie zwinął sprzed nosa, to ja ją zwinę :P W sklepach internetowych szukałam koszulek z Jack'iem i Meg, ale poszukiwania zakończone fiaskiem. Napisałam maila do jednego z tych sklepów, ale niechętnie odpowiadają. MYŚLCIE, CO JESZCZE!! -
jsnpncz
A moze każdy sfotografuje się z jedną literką (napisaną, namalowaną, co tam jeszcze...) z THE WHITE STRIPES i jakoś to też wpleciemy w film? -
pejczi.
>Kate; ) wrote:
>Pamiętam, że jedna z gronowiczek wspominała, że robi
>remont w mieszkaniu i swój pokój pomaluje na
>biało-czerwono (chyba z domieszką czerni;))
dwie ściany mam białe, jedną czarną i jedną czerwoną. a na czerwonej mam już ołówkiem narysowane drzewo które pomaluję na czarno (tak jak w teledysku do piosenki "walking with the ghost". mogę zrobić zdjęcie.
można też ten film zrobić trochę podobny do teledysku the hardest button to button, tzn film typu stop-motion (gdzieś, nie pamiętam gdzie, czytałam że jest to ulubiony teledysk jacka i chyba meg też), np gdzieś w centrum wzdłuż jakiejś ulicy, ale co dalej- nie wiem... ma ktoś jakiś mądry pomysł? -
jsnpncz
Jeżeli ktoś chce rzucić okiem na pierwsze 20 s. filmu, to niech da znać jakoś na priv. (gg: 956985).
To tylko luźna propozycja i "materiał poglądowy", jak mniej więcej może wyglądać ten filmik. Jest na razie troszkę niemrawo, bo na razie mam niewiele materiałów. No i pomysł na scenariusz dopiero się rodzi, jak widać :) -
jsnpncz
Update: potrzebuję skanu w możliwie najwyższej rozdzielczości: okładek z Icky Thump - pierwszej strony książeczki z Pałacem Kultury oraz kolejnej z Kolumną Zygmunta i cytatam Jana Pawła II. Mam oryginalną płytkę, ale skaner do niczego się nie nadaje. Próbowałem zrobić zdjęcie cyfrówką, ale efekt też do niczego. Proszę o pomoc i możliwie dużą rozdzielczość skanu - tak, aby litery tekstu były duże i widoczne :) Dzięki, filmik powoli nabiera kształtów :) -
jsnpncz
http://union4ever.wordpress.com/ - strona oficjalna :)) -
pejczi.
>jsnpncz wrote:
>Update: potrzebuję skanu w możliwie najwyższej
>rozdzielczości: okładek z Icky Thump - pierwszej strony
>książeczki z Pałacem Kultury oraz kolejnej z Kolumną
>Zygmunta i cytatam Jana Pawła II. Mam oryginalną płytkę,
>ale skaner do niczego się nie nadaje. Próbowałem zrobić
>zdjęcie cyfrówką, ale efekt też do niczego. Proszę o
>pomoc i możliwie dużą rozdzielczość skanu - tak, aby
>litery tekstu były duże i widoczne :) Dzięki, filmik
>powoli nabiera kształtów :)
przecież na ich oficjalnej stronie są...
http://www.whitestripes.com/disco/d... -
-
pejczi.
-
jsnpncz
-
Aur!nko
no, no, wiedzę, że praca wre;) jeśli możecie, to reklamujcie ację wszędzie, gdzie się da!! I jeszcze jedna ważna sprawa: FOTOGRAFUJCIE SIĘ Z JAKIMŚ MOTYWEM TWS'ów, TO BĘDZIE POTRZEBNE DO KLIPU!!; ) -
jsnpncz
http://union4ever.wordpress.com/ - kolejne apdejty, w tym filmowy teaser; )
Teraz uaktualnienia będą rzadsze - mało rąk do pracy i mało materiałów. Obecnie istnieje już ok. 50 sekund filmu. Zresztą szczegóły są na stronie. -
Bonejangles
Cos sie malo angazuje ostatnio... nic fajnego nie przychodzi mi do glowy... może poreklamuje pomysł gdzieś indziej... kto wie, moze ktos sie zglosi??
W ogole to pomysł swietny;D -
jsnpncz
-
Bonejangles
nie posiadam niestety;/ Ale porobiłam zdjęcia z motywem TWS... nie do konca wyszlo, ale moze sie przyda;)