-
Aur!nko
Czy nie wydaje Wam się, że TWS'i przyjadą do Polski w przyszłym roku np. na wakacje?? Dla mnie wystarczającym powodem są wszystkie polskie akcenty u Jacka i Meg opisane w wątku pod takim samym tytułem. Poza tym to nawet jeśli Jack nie przyjedzie do Polski jako lider TWS'ów, to pewnie zrobi to przyjeżdżając do Nas jako The Racounters, bo pod koniec przyszłego roku będą wydawac kolejną płytę... Trzymam mocno kciuki, żeby się tak stało. A może Wy macie jakieś inne argumenty przemawiające za przyjazdem Jack'a i Meg do- jakby nie było-OJCZYZNY(przynajmniej dla 50% TWS'ów) -
Anonim
ale bez sensu temat (znowu)
Taki temat można by założyć jakby sie znało jakieś konkrety np:kiedy i gdzie koncert -
pejczi.
dokładnie, ja jak zobaczyłam ten temat, myślałam że będą na 100% w polsce... -
-
Anonim
Ej, co Wy gadacie - dobry temat by wspomnieć, że Strajpsi planują powrót do Europy jakoś na jesieni i zahaczą o Szkocję. Jack pół Szkot pół Polak, więc ja sobie nie wyobrażam, żeby nie wpadli do nas. -
Bonejangles
Szczerze mowiąc, to ja tez sie nabralam jak zobaczylam temat;) Juz sie chcialam pochwalic sie siostrze... Mi tez sie zdaje ze niedugo powinni do Polski zawitac;) -
Anonim
-
Bonejangles
-
Anonim
o jezuuu, o czym ten temat w ogóle? Ja Wam mówię, że przyjadą. Stawiam na listopad (zapamiętajcie moje słowa :P ) -
Bonejangles
Ten listopad?? Ja obstawiam przyszly rok, miesiąc... jeszcze sie zobaczy;p -
Justynka
-
Bonejangles
-
Justynka
przy okazji promowania swojej plyty :p ale na stronie to cos do listopada nic ciekawego nie ma... :> -
Anonim
Nie ważne kiedy, ważne, żeby w Warszawie grali. Lub w Trójmieście, bo tam mam się gdzie podziać. -
-
Aur!nko
Na Stadionie Śląskim też są dobre warunki;) Teraz tam grają Red Hot Chili Peppers, a mnie tam nie ma :( Ale na TWS'ów to nawet na koniec świata dotrę (no nie tak dosłownie:P) -
Anonim
> Na Stadionie Śląskim też są dobre warunki;) Teraz tam grają Red Hot Chili Peppers, a mnie tam nie ma :( Ale na TWS'ów to nawet na koniec świata dotrę (no nie tak dosłownie:P)
A JA MYśLę żE GóWNO PRAWDA !!! -
jsnpncz
1. Raz już tu byli na niezapomnianym Openerze, więc wiedzą że potrafimy zgotować ciepłe przyjęcie.
2. Icky Thump sprzedaje się nieźle.
3. W ostatnim wywiadzie dla Trójki Jack wspomniał, że chciałby jeszcze odwiedzić Polskę podczas nadchodzącej trasy.
4. "Polskie akcenty" idą jak widać w dziesiątki.
Zatem prawdopodobieństwo że przyjadą, jest :) Będę gdziekolwiek blisko by nie zagrali. Jak nie Polska, to może u naszych sąsiadów gdzieś chociaż... -
Aur!nko
> 1. Raz już tu byli na niezapomnianym Openerze, więc wiedzą że potrafimy zgotować ciepłe przyjęcie.
>
> 2. Icky Thump sprzedaje się nieźle.
>
> 3. W ostatnim wywiadzie dla Trójki Jack wspomniał, że chciałby jeszcze odwiedzić Polskę podczas nadchodzącej trasy.
>
> 4. "Polskie akcenty" idą jak widać w dziesiątki.
>
> Zatem prawdopodobieństwo że przyjadą, jest :) Będę gdziekolwiek blisko by nie zagrali. Jak nie Polska, to może u naszych sąsiadów gdzieś chociaż...
Popieram, popieram;) -
Yorick
Wszystko to piękne i fajne, ale to jeno gdybanie. Wystarczy rzut oka na stronę Stripesów. Tour promujący Icky Thump opuścił Europę, i leci już teraz tylko po Kanadzie i USA. Ostatni koncert w Albuquerque w listopadzie, i koniec. Poczekamy sobie na koncert. Oby nie do wydania kolejnej płyty. -
Anonim
Ostatni koncert w Albuquerque jest 11 października. Informacja o dużej brytyjskiej trasie na jesieni została podana przez kilka wyspiarskich źródeł, więc ja nie mam wątpliwości, że wracają do Europy. Pewnie długo nie zabawią, bo będzie to przystanek pośredni przed trasą po Azji i Australii, która szykuje się na końcówkę roku (koło grudnia). Tak więc do Europy wracają na pewno, pytanie, czy zechce im się zahaczyć o nas.
A że na stronie jeszcze nic o tym nie ma to akurat najmniejszy problem. Grunt, to szukać innych źródeł - w końcu o koncercie w Polsce można było się dowiedzieć przynajmniej kilka tygodni przed oficjalną informacją :] -
pejczi.
a gdyby jednak nie było żadnych wiadomości o koncercie w polsce, można by się uprzeć i napisać do nich (nie mam na myśli samych jacka i meg, ale jacyś ludzie to przeczytają). jest jakiś adres na ich stronie ( http://www.whitestripes.com/contact...