The White Stripes [763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • jsnpncz

Właśnie dobiegła końca trójkowa "Lista osobista" Piotra Metza z Jackiem w roli głównej. Był wywiad i dużo dużo dużo stripes'owych smakowitości. Kto nie słuchał, ten trąba. Ale sam niestety też załapałem się tylko na koncówkę :P

Co ważne - Jack wspominał 2005 rok i koncert w Polsce: "Nawet nie wiedziałem, że polskie "Happy Birthday" ma drugą zwrotkę", hehe :) Aż się wzruszyłem na wspomnienie tamtej nocy. W istocie było pięknie.

Co jeszcze ważniejsze - Jack wyraził chęć przybycia do nas podczas trasy promującej Icky Thump :)
  • Yorick

Jakby człowiek wiedział że coś takiego będzie; )
    A ta ostatnia informacja - obiecująca...
  • łyżka

łooo ale fajnie. niestety nie wszyscy maja takie szczescie zeby trafic na taki kąsik:) ale pocieszam sie myślą, ze w lipcowej machinie ma byc wywiad z jackiem. a na mysl o tym, ze zagraliby w polsce uruchamia mi się wielkie ALE DOBRZE!
  • łyżka

tak sobie myśle, że moze jest wsrod nas ktos bardziej przezorny, który to nagrał? albo bedzie jakaś powtorka? czy coś w tym rodzaju...
  • Dragon

Żałuję że nie słuchałem : O Jestem traba...
    Koncert promujący Icky Thump w Polsce? - Smakowite : >
  • Anonim

He he a ja sluchalem i ba nawet 2/3 nagralem i zaraz sobie jeszcze raz poslucham :D :D
  • Anonim

Myx w imieniu znaczącej większości - błagam, wrzuć to gdzieś, abyśmy mogli cieszyć się razem z Tobą! Cholera, tyle się koncertów u nas namnożyło. Zastanawiam się, czy powiedział z czystej przyzwoitości "tak, tak ,bardzo chcielibyśmy wpaść", czy może tak serio serio. Trasa po Europie już się zaczęła i trwa jakoś do końca czerwca, a potem już tylko Ameryka... no jakoś nie chce mi się wierzyć :(
  • Anonim

Moge to wrzucic conajwyzej do skrzynki pocztowej ew. golebiowi do torby - chyba ze znasz jakas sprytna metode na przegranie dzwieku ze standardowej kasetki na kompa... Sorx...
  • Anonim

hmm... to zrób tranksrypcję :P
  • Anonim

line out z magnetofonu na line-in karty dzwiekowej. nastepnie uruchamiasz jakis edytow audio (np cool edit albo sound forge albo wavelab). klikasz "rec" a na magnetofonie play:)
    to by bylo tak w skrocie i jesli czegos brakuje albo czegos masz za duzo to napisz i pomyslimy co da sie zrobic:)
  • ~ataxia

Noooo, koncert, koncert! powtórka z 2005!
  • Anonim

Jak chcesz to wyslij mi adres na privie to ci kasete przesle :P Nie Chce mi sie tego robic a poza tym watpie zeby moja karta dzwiekowa miala takie wejscie :P Poza tym nie miejcie co do tego takich oczekiwan - nie zamierzalem tego nagrywac, tylko nagle okazalo sie ze musze od radia odejsc i tak ni w 5 ni w 10 wlaczylem nagrywanie :)
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)