-
jsnpncz
Właśnie dobiegła końca trójkowa "Lista osobista" Piotra Metza z Jackiem w roli głównej. Był wywiad i dużo dużo dużo stripes'owych smakowitości. Kto nie słuchał, ten trąba. Ale sam niestety też załapałem się tylko na koncówkę :P
Co ważne - Jack wspominał 2005 rok i koncert w Polsce: "Nawet nie wiedziałem, że polskie "Happy Birthday" ma drugą zwrotkę", hehe :) Aż się wzruszyłem na wspomnienie tamtej nocy. W istocie było pięknie.
Co jeszcze ważniejsze - Jack wyraził chęć przybycia do nas podczas trasy promującej Icky Thump :) -
Yorick
Jakby człowiek wiedział że coś takiego będzie; )
A ta ostatnia informacja - obiecująca... -
łyżka
łooo ale fajnie. niestety nie wszyscy maja takie szczescie zeby trafic na taki kąsik:) ale pocieszam sie myślą, ze w lipcowej machinie ma byc wywiad z jackiem. a na mysl o tym, ze zagraliby w polsce uruchamia mi się wielkie ALE DOBRZE! -
łyżka
tak sobie myśle, że moze jest wsrod nas ktos bardziej przezorny, który to nagrał? albo bedzie jakaś powtorka? czy coś w tym rodzaju... -
-
Dragon
Żałuję że nie słuchałem : O Jestem traba...
Koncert promujący Icky Thump w Polsce? - Smakowite : > -
Anonim
He he a ja sluchalem i ba nawet 2/3 nagralem i zaraz sobie jeszcze raz poslucham :D :D -
Anonim
Myx w imieniu znaczącej większości - błagam, wrzuć to gdzieś, abyśmy mogli cieszyć się razem z Tobą! Cholera, tyle się koncertów u nas namnożyło. Zastanawiam się, czy powiedział z czystej przyzwoitości "tak, tak ,bardzo chcielibyśmy wpaść", czy może tak serio serio. Trasa po Europie już się zaczęła i trwa jakoś do końca czerwca, a potem już tylko Ameryka... no jakoś nie chce mi się wierzyć :( -
Anonim
Moge to wrzucic conajwyzej do skrzynki pocztowej ew. golebiowi do torby - chyba ze znasz jakas sprytna metode na przegranie dzwieku ze standardowej kasetki na kompa... Sorx... -
Anonim
-
Anonim
line out z magnetofonu na line-in karty dzwiekowej. nastepnie uruchamiasz jakis edytow audio (np cool edit albo sound forge albo wavelab). klikasz "rec" a na magnetofonie play:)
to by bylo tak w skrocie i jesli czegos brakuje albo czegos masz za duzo to napisz i pomyslimy co da sie zrobic:) -
~ataxia
-
Anonim
Jak chcesz to wyslij mi adres na privie to ci kasete przesle :P Nie Chce mi sie tego robic a poza tym watpie zeby moja karta dzwiekowa miala takie wejscie :P Poza tym nie miejcie co do tego takich oczekiwan - nie zamierzalem tego nagrywac, tylko nagle okazalo sie ze musze od radia odejsc i tak ni w 5 ni w 10 wlaczylem nagrywanie :)