The White Stripes [763]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • jsnpncz

Jeżeli jeszcze ktoś w/w nie widział, zapraszam pod adres http://www.filter-mag.com/media/int... Świetny scenariusz, porządne wykonanie. Zwracam uwagę na rozbrajający uśmiech Meg, na początku 4 minuty; )
  • Ricken.

Nie żebym się czepiał ale(przynajmniej u mnie) po kliknieciu na link wyskakuje strona z jakimś błedem, to moze bys cos z tym zrobił bo bym chetnie zobaczył ten teledysk, to moze bys mi go przesłał na maila ricken2@o2.pl
    Z góry dziękuje
  • jsnpncz

Spróbuj teraz: http://www.filter-mag.com/media/int...
  • Ricken.

Dzieki wielkie, juz sie strona otwiera, teraz to tylko musze pokombinować z media plejerem bo sie chłopak spieprzył
    pozdro
  • .

to moj chyba tez, bo otworzyc sie nie chce ...
  • Ricken.

nom, a jak juz jakims dziwnym trafem sie otworzy to tak sie przycina że nie widac nic, albo czasami też leci sam dźwięk bez obrazu, lipa lekka
  • nic sie nie tnie, nie wiem oco wam chodzi z tym scenariuszem, ale Meg... wygląda... żyleciasto :P~~.
  • clint eastwood.

a ja widziałam na mtv niemieckim :)
  • KAMIL

na niemieckim mtv? a tam puszczaja jeszcze muzyke? bo zawsze jak wlaczam, to maja jakies seriale, kreskowki i inne bzdety.

teledysk bardzo fajny. podoba mi sie. jak zwykle prosty, ale to jest u nich piekne.
  • .

hmm. mi sie nadal nic nie chce otworzyc, a ze i mtv sie wyprowadzilo z domu , to pozostaje w wielkiej nieswiadomosci.

prosty?
    miła odmiana po blue orchid?
  • kaisa

świetny, duże dizeki
    jak dla mnie nie mogli wybrac lepiej
    troche mi sie kojarzy z the importance of being idle który tez uwielbiam
  • clint eastwood.

Kamilex - puszczają, najczęściej w godzinach nocnych i porannych, też kiedy leci TRL, Neu & Ekskluziv; -)
  • hellsbrothers

świetna jest końcówka klipu....
  • KAMIL

heaven is dirty: niestety w nocy spie (cholera, ktora godzina????), a nad ranem niestety jestem w pracy.

najwazniejsze, ze zobaczylem :)
  • clint eastwood.

prawda :) no cóż, są inne kanały muzyczne, nieprawdaż?; -)
  • Anonim

a no sa inne:P
  • Ricken.

taa, tylko 90% z nich puszczaja non stop jakis pop hip hop i techno jedynie czasami póxnym wieczorem puszcza cos znosnego
  • Anonim

no to norma ja juz sie przyzwyczailam;/ ale coz nic sie na to nie poradzi chyba zbytnio....
  • Ricken.

mozna na forfanie esemesy wysyłac zeby ci piosenke puscili, tylko troche tych esemesów byś musiała nasłać
  • Anonim

jak dla mnei super taki troche w ich stylu....koncowka rzeczywiscie niezla :)) meg ladnie wyglada...tylko mi jakos nie apsuje te dlugie wlosy jacka ale tu nie o to chodzi akurat jak dla mnie bomba byla jest i bedzie...
  • 1
  • 2
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)