- 1
- 2
-
jsnpncz
Jeżeli jeszcze ktoś w/w nie widział, zapraszam pod adres http://www.filter-mag.com/media/int... Świetny scenariusz, porządne wykonanie. Zwracam uwagę na rozbrajający uśmiech Meg, na początku 4 minuty; ) -
Ricken.
Nie żebym się czepiał ale(przynajmniej u mnie) po kliknieciu na link wyskakuje strona z jakimś błedem, to moze bys cos z tym zrobił bo bym chetnie zobaczył ten teledysk, to moze bys mi go przesłał na maila ricken2@o2.pl
Z góry dziękuje -
jsnpncz
Spróbuj teraz: http://www.filter-mag.com/media/int... -
Ricken.
Dzieki wielkie, juz sie strona otwiera, teraz to tylko musze pokombinować z media plejerem bo sie chłopak spieprzył
pozdro -
-
.
-
Ricken.
nom, a jak juz jakims dziwnym trafem sie otworzy to tak sie przycina że nie widac nic, albo czasami też leci sam dźwięk bez obrazu, lipa lekka -
■
nic sie nie tnie, nie wiem oco wam chodzi z tym scenariuszem, ale Meg... wygląda... żyleciasto :P~~. -
clint eastwood.
-
KAMIL
na niemieckim mtv? a tam puszczaja jeszcze muzyke? bo zawsze jak wlaczam, to maja jakies seriale, kreskowki i inne bzdety.
teledysk bardzo fajny. podoba mi sie. jak zwykle prosty, ale to jest u nich piekne. -
.
hmm. mi sie nadal nic nie chce otworzyc, a ze i mtv sie wyprowadzilo z domu , to pozostaje w wielkiej nieswiadomosci.
prosty?
miła odmiana po blue orchid? -
kaisa
świetny, duże dizeki
jak dla mnie nie mogli wybrac lepiej
troche mi sie kojarzy z the importance of being idle który tez uwielbiam -
clint eastwood.
Kamilex - puszczają, najczęściej w godzinach nocnych i porannych, też kiedy leci TRL, Neu & Ekskluziv; -) -
hellsbrothers
-
KAMIL
heaven is dirty: niestety w nocy spie (cholera, ktora godzina????), a nad ranem niestety jestem w pracy.
najwazniejsze, ze zobaczylem :) -
clint eastwood.
-
Anonim
-
Ricken.
taa, tylko 90% z nich puszczaja non stop jakis pop hip hop i techno jedynie czasami póxnym wieczorem puszcza cos znosnego -
Anonim
no to norma ja juz sie przyzwyczailam;/ ale coz nic sie na to nie poradzi chyba zbytnio.... -
Ricken.
mozna na forfanie esemesy wysyłac zeby ci piosenke puscili, tylko troche tych esemesów byś musiała nasłać -
Anonim
jak dla mnei super taki troche w ich stylu....koncowka rzeczywiscie niezla :)) meg ladnie wyglada...tylko mi jakos nie apsuje te dlugie wlosy jacka ale tu nie o to chodzi akurat jak dla mnie bomba byla jest i bedzie...
- 1
- 2