-
Anonim
Czytałem, że w ww piosence Jack ma swoją partię wokalną. Od razu poleciałem na youtube zobaczyć ową piosenkę - rzeczywiście. Może zadziałała siła sugestii albo coś w tym rodzaju, bo sam Jack zaprzecza, że niby śpiewał Z Electric Six, ale za to oni się do Jacka przyznają.
Zobaczcie sami -
http://www.youtube.com/watch?v=2a4g...
Od trzydziestej sekundy, jako ta kobieta.
Pewnie wszyscy o tym wiedzą, ale mi się wydało to ciekawe.
-
łyżka
no chyba jednak nie wszyscy wiedzą haha mam nadzieje, ze jednak jack nie mial w tym swojego wkladu:) -
Lollipop Lady
-
Anonim
Jak to Jack zaprzecza? Gdzie, kiedy? Przecież po pijaku o północy rozpoznałabym ten głos heh. -
-
Yorick
Hm, prawdę mówiąc, to ja nawet rozumiem czemu się do tego nie przyznaje; ) -
Dragon
a..e..y. ojej... o.o Dziwne :D nie wiem czy to Jack śpiewał ale jeśli tak - to zgadzam się z przedmówcą że ma się Jack do czego nieprzyznawać ^^ -
Yorick
-
Anonim
Podobno dostał za to $60.000... Nie wiem czy to dużo za zaśpiewanie partii w piosence i nawet niepokazywanie się na klipie, ale warto wiedzieć. Chyba. -
Anonim
Podobno to na marsie rosną pomidory :] A poza tym, to Electric six dają radę. Posłuchajcie sobie np. 'gay bar' :P -
Anonim
It is rumored in 2003 that White was featured on Electric Six's song "Danger! High Voltage."[26] Initially both he and the Electric Six denied this, and the vocal work was credited officially to the unknown John S O'Leary.[27] However, a recent radio interview with Tim Shaw on Kerrang! 105.2 in the UK had Electric Six lead singer Dick Valentine talking openly about White singing on this song as well as speculating on the amount of money he was paid ($60,000).
http://en.wikipedia.org/wiki/Jack_w...
Wiki nie kłamie. Podobno.
-
Anonim
Tak na marginesie - szukając wiarygodnych źródeł, do wiki zajrzałabym na samym końcu, jeśli w ogóle. Że to Jack, to nie mam wątpliwości, że tyle mu zapłacili to nie wiem, a nawet jeśli, to co z tego :] A jako John S O'Leary to Jack (podobno;) ) melduje się w hotelach. A że zaprzeczał, no cóż, nie w tym jednym przypadku i nie w ostatnim :] -
Yorick
Jeśli na wiki są przypisy, nie mam hasłom nic do zarzucenia. W tym wypadku są. -
Lollipop Lady
danger! danger! high voltage! when we touch, when we kiss, when we touch!
it's my desire! it's my desire!