-
Anonim
tak mi sie wydaje ze tematu o tym jeszcze nie bylo; ) no wiec gdzies przeczytalem ostatnio ze jack napisal kawalek do nowego bonda i spiewac ma... alicia keys.
tutaj link
http://www1.plus.pl/rozrywka_i_info... -
Anonim
-
Jasiek
-
-
Aur!nko
No dokładnie :D
W tym soundtracku czuje się coś z każdej płyty Stripes'ów...
"przybrudzone" dźwięki jak na "The White Stripes", pianinko z "Get Behind Me, Satan", stylizacja z "Icky Thump" i prosty rytm jak w Elephancie, White Blood Cells i De Stijl...
Hmm... ale teraz dopiero widać jak bardzo Jack dominuje w TWS... W zasadzie ten kawałek nadawałby się na jakąś ich płytę, bo nie wyczuwa się braku wkładu Meg... Ona mało wnosi do zespołu, ale jednak stanowi 50% TWS'ów...
A właśnie... W Teraz Rocku przeczytałam, że pracują nad materiałem na kolejną płytę... Czy źródło wiarygodne? Nie mnie to oceniać... Pożyjemy, zobaczymy :D -
Monna Pomona
mogli by wyjebać Alę z tego kawałka i zostawić samego Jacka.
Meg może i mało wnosi, nie wiem, ale nie wyobrażam sobie łajtstrajpsów z kimś innym. poza tym powinna więcej śpiewać, bo ma świetny głos, imho. -
Jasiek
Jacka najlepiej można poznać po wokalu, zajebiście przesterowanej gitarze i tych zajebistych gitarowych wstawkach do niczego nie padujących;p -
karolina
-
Aur!nko
Dzisiaj na matematyce jak się nudziłam, to usilnie próbowałam sobie przypomnieć jak to leciało, no!
I słowa sobie przypomniałam :D Ale melodii nie... i nie ponuciłam, noo! -
Dragon
jak Bona nie lubie, tak owa piosenke uwielbiam! <3
Sciagnalem ja sobie, ale w jakiejs wersji z hiszpanskiego radia i slychac pod koniec okropny glos spikera :P
Ale i tak wolalbym vocal Meg+Jack - Klucznika bym wywalił, chodz i tak daje rade; P -
Kapsi
Kawałek jest zajedrzewiasty i wyraźnie słychać ze to on no i rzeczywiście na jakąś płytę można by wrzucić czemu nie ale to z Meg zamiast niej -
Anonim
moim zdaniem Alicii Keys prawie w ogóle tam nie słychać... to brzmi jak chórki, a nie duet XD
ale piosenka bardzo mi się podoba :)
i wydaje mi się, że oddaje klimat filmów z 007 :) -
karolina
według mnie słychać ją wystarczająco, ich głosy super się komponują. także moim zdaniem pasuje do bonda. -
Aur!nko
Oni mają strasznie podobne głosy do siebie... A Jack znowu dominuje :D Ale to dobrze, bo piosenka jest bardziej Dżekowa niż Elisziowa :D
No i bondowa w członek męski ^^' -
-
vuishfqehfeq
-
Monna Pomona
nie mają podobnych głosów, gdzie tam Ali do niego :P.
dobra, to kto to wrzuci na jakiegoś share'a? :D -
Aur!nko
Kochana, bo trza znać triki w internecie ^^'
Czary mary i już jest :D
Zaraz wrzucę linka :) -
Aur!nko
-
Aur!nko
-
Monna Pomona
ale teledysk badziewiasty, co tam kurna robi pustynia wklejona w tle? -
Aur!nko