The White Stripes [765]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

tak mi sie wydaje ze tematu o tym jeszcze nie bylo; ) no wiec gdzies przeczytalem ostatnio ze jack napisal kawalek do nowego bonda i spiewac ma... alicia keys.

tutaj link

http://www1.plus.pl/rozrywka_i_info...
  • Anonim

http://www.thirdmanrecords.com/

a tutaj mozna posluchac :P
  • Jasiek

Słychać, że to on:):):)
  • Aur!nko

No dokładnie :D

W tym soundtracku czuje się coś z każdej płyty Stripes'ów...
    "przybrudzone" dźwięki jak na "The White Stripes", pianinko z "Get Behind Me, Satan", stylizacja z "Icky Thump" i prosty rytm jak w Elephancie, White Blood Cells i De Stijl...

Hmm... ale teraz dopiero widać jak bardzo Jack dominuje w TWS... W zasadzie ten kawałek nadawałby się na jakąś ich płytę, bo nie wyczuwa się braku wkładu Meg... Ona mało wnosi do zespołu, ale jednak stanowi 50% TWS'ów...

A właśnie... W Teraz Rocku przeczytałam, że pracują nad materiałem na kolejną płytę... Czy źródło wiarygodne? Nie mnie to oceniać... Pożyjemy, zobaczymy :D
  • Monna Pomona

mogli by wyjebać Alę z tego kawałka i zostawić samego Jacka.

Meg może i mało wnosi, nie wiem, ale nie wyobrażam sobie łajtstrajpsów z kimś innym. poza tym powinna więcej śpiewać, bo ma świetny głos, imho.
  • Jasiek

Jacka najlepiej można poznać po wokalu, zajebiście przesterowanej gitarze i tych zajebistych gitarowych wstawkach do niczego nie padujących;p
  • karolina

ja pierdole, to jest strasznie fajne
  • Aur!nko

Dzisiaj na matematyce jak się nudziłam, to usilnie próbowałam sobie przypomnieć jak to leciało, no!

I słowa sobie przypomniałam :D Ale melodii nie... i nie ponuciłam, noo!
  • Dragon

jak Bona nie lubie, tak owa piosenke uwielbiam! <3

Sciagnalem ja sobie, ale w jakiejs wersji z hiszpanskiego radia i slychac pod koniec okropny glos spikera :P

Ale i tak wolalbym vocal Meg+Jack - Klucznika bym wywalił, chodz i tak daje rade; P
  • Kapsi

Kawałek jest zajedrzewiasty i wyraźnie słychać ze to on no i rzeczywiście na jakąś płytę można by wrzucić czemu nie ale to z Meg zamiast niej
  • Anonim

moim zdaniem Alicii Keys prawie w ogóle tam nie słychać... to brzmi jak chórki, a nie duet XD

ale piosenka bardzo mi się podoba :)
    i wydaje mi się, że oddaje klimat filmów z 007 :)
  • karolina

według mnie słychać ją wystarczająco, ich głosy super się komponują. także moim zdaniem pasuje do bonda.
  • Aur!nko

Oni mają strasznie podobne głosy do siebie... A Jack znowu dominuje :D Ale to dobrze, bo piosenka jest bardziej Dżekowa niż Elisziowa :D

No i bondowa w członek męski ^^'
  • vuishfqehfeq

jaram się tym kawałkiem, jaram!
  • Monna Pomona

nie mają podobnych głosów, gdzie tam Ali do niego :P.

dobra, to kto to wrzuci na jakiegoś share'a? :D
  • Aur!nko

Kochana, bo trza znać triki w internecie ^^'
    Czary mary i już jest :D
    Zaraz wrzucę linka :)
  • Aur!nko

http://www.downloadnova.com/member-...

powinno zadziałać :)
    Miłego słuchania, Potworki ^^'
  • Aur!nko

• Monna Pomona

ale teledysk badziewiasty, co tam kurna robi pustynia wklejona w tle?
  • Aur!nko

| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)