The White Stripes [763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • jsnpncz

"Icky Thump", data premiery jeszcze nieznana :) Ale najważniejsze jest to, że płyta jest już w całości nagrana, zmiksowana i zmasterowana.

A to jeszcze lepszy news: Jack i Meg planują światową trasę. Mam nadzieję że Jack nie ominie ziemi ojców :D Open'er 2005 pozostawił chyba same pozytywne wrażenia...
  • Anonim

*piątka*

Nie mogę się doczekać. I to chyba będzie jedna z niewielu oryginalnych płyt, które nabędę. No.
  • Dragon

dziwna nazwa :P Jakoś mi nie pasuje do zespołu, ale może się myle ^^
    Niemogę się doczekac *_*
    Tak mi ich brakowało w 2006 roku!
    A teraz wracaja i uderzają w rok 2007 :D
    Nie moge sie doczekać nowych partii Meg na perkusje *_*
    Licze, że coś zaśpiewa :D
  • jsnpncz

Czytałem gdzieś wrażenia dziennikarzy z pierwszego przesłuchania płyty, podczas specjalnej imprezy dla prasy. Podobno bardzo gitarowo i w stylu "White Blood Cells". Jak dla mnie miodzio :)
  • łyżka

aaaaaa! tez włąsnie sie dowiedziałam. ale super, ale super, ale super!!! juz nie moge sie doczekać aż ją usłysze! na stronie white stripes jest niewielka część do "I'm slowly turning into you". jak komuś średnio dziła (tak jak mi) to można jeszcze jacka zobaczyc na youtube
    http://www.youtube.com/watch?v=uJOK...
    dzwine, ale naprawde mi sie podoba! chce w calosci!!!!!!!!!!!!!!
  • Jula

kawałek wydaje sie naprawdę fajny.
    Już od długiego czasu brakowało mi czegoś nowego, bo jednak Aluminium nie spełniało moich potrzeb :]
  • Anonim

Ej no!

Überawesome!

A ten szkieletor to kto? Bo wątpie, żeby to była Meg.
  • jsnpncz

Ciekawe! Ale zwróćcie uwagę na tekst z oficjalnej strony: ""the actual music has been replaced with mid eighties sampling keyboard technology to prevent what industry analysts are now calling 'song poaching'" czyli w oryginale tych oldschoolowych klawiszy raczej nie usłyszymy :) Sam pomysł ze szkieletorkiem rządzi :)
  • Anonim

A co to ten 'song poaching'?

IMHO te klawisze są zajebiste właśnie. Jak i szkieletor.
  • jsnpncz

>Ry. napisał
    >A co to ten 'song poaching'?

Hm, też się zastanawiałem i też uważam że klawisze są ciekawe :) "Poaching" to kułsownictwo, więc może chodzi o jakiś rodzaj piractwa lub kopiowania pomysłu? Sam nie wiem, bo byłoby trudno cokolwiek na podstawie tej 30-sekundowej próbki skopiować... TWS związali się niedawno z Warnerem, więc może mają tam jakieś specyficzne wymagania co do udostępniania takich próbek...

• Anonim

Mejbi.

Ale w sumie ciekawie to brzmi - czy Strajpsi używali wcześniej klawiszy?
  • Anonim

Używali i to bardzo często.
    Te próbki całkiem smakowite.
    Jestem ciekaw całości.
  • Nirvana

NIe mogę się doczekać!Ja również liczę że Meg coś zaśpiewa!
  • Anonim

>Ry. napisał
    >Mejbi.
    >
    >Ale w sumie ciekawie to brzmi - czy Strajpsi używali
    >wcześniej klawiszy?

Na ostatniej płycie "Get behind me satan" jest barrrdzo dużo klawiszy
  • Anonim

Dobra, dobra, nie wytykajcie mi mojej niewiedzy
  • Dragon

http://www.youtube.com/watch?v=gaC6...
    daje linka, bo poprzedni wygasł (tak jakby ktos chciał obejrzec)
    Ja chce już tą nowa płyte *_*
  • ☥ Lady Vampyria ☥

ale jackie zajebiście wygląda! :P
  • Anonim

tu jest link z nazwami piosenek na nowej płycie !!!!!!!!!!

http://www.cgm.pl/aktualnosci/wyswi...

• Anonim

Strajpsi potwierdzili na swojej stronie, że 'Icky Thump' wyjdzie w czerwcu 2oo7. Info na oficjalnej stronie.

JUHU!!
  • łyżka

18 czerwiec! hmm to bedzie piekny dzien. a swiat zobaczy coz to znowu jack i meg stworzyli:)

a tu mozna zobaczyc śliczna okładeczke
    http://www.whitestripes.com/IckyThu...
    hmm lubimy cekiny... nie wiem czy przypadnie mi ona do gustu, ale liczy sie zawartość:)

...po jakies jeszcze informacje odsyłam do strony
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)