The White Stripes [765]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hell-oh. Postanowilem sobie troche urozmaicic pasek do gitary gdyz jest on zdeka monotonny (caly czarny) i myślę czy by go nie zrobić w stylu white stripes... Macie jakies pomysly jak mozna by go bylo udekorowac? Za pomoc stawiam piwko; ) Jak kto bedzie od pazdiernika w Wawie to moze sie do mnie zglaszac; )
  • ~ataxia

nie ma co - szczyt kreatywności. z Twojej strony oczywiście.
  • Anonim

Dzięki za pomysł :P Bardzo mi to pomogło :P
  • Aur!nko

Proponuję kupić na allegro kilka peppermintowych przypinek i je po prostu przypiąć :D Ale nie za dużo, żeby jeszcze było miejsce na guziki :D Jakiś czas temu kupiłam sobie w jakimś markecie zestew 100 malutkich, kolorowych guzików w 10 kolorach za... 70gr :D :D Wyszyłam sobie nimi na moich jeansach na jednej nogawce znak zapytania, a na drugiej wykrzyknik :D A na pasku od gitary jeszcze nie wiem, co bym wysyła, ale na pewno użyłabym do tego czeronych, czarnych i białych guzików :D Ew. możesz wziąć kawałek muliny i też coś wyszyć... Zresztą, kliknij sobie na mój avatar :) Może mój plecak będzie dla Ciebie inspiracją :D 3mam kciuki i liczę na piwo :)

Pozdrawiam, Aur!nko :)
  • Anonim

najpierw to się naucz grać na tej gitarze
  • Dragon

A może, wyszyj sobie na tym, czerwona mulina macke osmiornicy? A przyssawki zrob z bialej muliny?

Cos ciekawego + the white Stripes :D

Ja sobie ostatnio kupilem TheWhite Stripes skarpetki; P I ss ijcie!
    P.S. - piwa nie lubie :) Jesli wygram to : CinCin'a poproszę ^^
  • Monna Pomona

każdy chce być kreatywny.

też mam łajtstrajpsowe skarpetki, nie ma się czym chwalić.
  • Anonim

Z przypinek raczej nie będe korzystał, bo nie zamierzam zrobić sobie po prostu paska z napisem TWS, chce tylko żeby był w takim whitestripowskim stylu...

Aczkolwiek guziki to bardzo fajny pomysł; ) Przemyślę to, jeśli je wykorzystam to nieomieszkam się odwdzięczyć, bo jakoś wcześniej o guzikach nie pomyslalem; )

Co do grania: Nie martw się o mnie, gram intensywnie... Rozumiesz, jak już dotrwasz do matury, a później ją napiszesz to potem będziesz miał 4 miesiące wakacji i duużo czasu wolnego... nie można się ograniczac tylko do grania :P

Co do moich pomysłów, bo zapewne znajdzie sie jeszcze ktos pomocny ktory mi zarzuci ze ich nie mam, to myslalem czy by nie wykorzystac tego motywu z okladki singla you don't know what love is <to chyba z tego> - dwie zębatki czerwono-biale...

Co do cin-cina: Bleee, nigdy! Co najwyżej Martini; )
  • Aur!nko

Muliną wyszyj, muliną :D Jakiś ornamenciiiik :D TWSowy ofc ^^' I przyozdób guziczkaaaaami :) Fuckt fucktem, że to czasochłonne i ku***cy idzie dostać za przeproszeniem po 3 godzinach, ale za to jaki efekt :D No i koniecznie się pochwal wszystkim efektem swojej pracy-w końcu 4 miesiące laby :D A na piwo/Chin-Chin/Martini/Absynth/ Sake/Leśny Dzban/Muskat/Wino marki Wino* nadal liczymy :D :)

*niepotrzebne skreślić :)
  • Dragon

Martini tez dobre!
    Leśny Dzban?! Aurinko, czy ty sie wyceniasz na złoty siedemdziesiat osiem tylko?!
  • Anonim

Mulina? Szit, ale jak to wygląda? xD I jak się tym operuje?? xD

E tam, cholery nie dostanę, mam za dużo wolnego czasu a zawsze sobie dobrze radzilem z szyciem...

Nie martw się Dragon, nie będzie żadnych leśnych dzbanów, patyków tudziez win marki win; nie mozna sie truc takimi badziewiami, jesli mozna skorzystac na przyjazni Polsko-Bułgarskiej i za niewiele więcej kupić coś z mnóstwa fajnych 'Zosiek'; )

Pomysł z paskiem a la TWS zyskał godnego konkurenta - jak nic nie wymyślę ciekawego to zaczerpnę coś z Andy'ego Warhola - zastanawiam się nad wyszyciem paska obrazkami Marlin Monroe.
  • Anonim

Ale cin cin i sake skreślamy :P Cin cin to gorszy zamiennik Martni a Sake jest niedobre :P
  • Aur!nko

Mulina to jest takie półgrube coś w różnych kolorach, co wygląda jak kilkanaście pozłączanych ze sobą nitek :D No i wogóle Leśny Dzban ma tylko fajne opakowanko :) I kosztuje całe zŁŁŁŁoty osiemdziesiąt :D

A gdzie było najwięcej Żydów podczas drugiej war of de łorld?? Ano w atmosferze :D

A, no i do muliny musisz mieć taką grubą igłę z dużym oczkiem, żeby przez nie przeleciała i tym się wyszywa :D :) W "członek męski" mozolnie i w "członek męski" długo :D A;e daje efekty :P :D
  • Bonejangles

"Pomysł z paskiem a la TWS zyskał godnego konkurenta - jak nic nie wymyślę ciekawego to zaczerpnę coś z Andy'ego Warhola - zastanawiam się nad wyszyciem paska obrazkami Marlin Monroe.
    Ukryj"

Lepiej jakis TWS'owy motyw, teraz gdzie się nie spojrzy, wszyscy są obklejeni Marylin i Walholem. Chyba, że to tylko moje urojenia;]?
  • Anonim

Możliwe; u mnie na prowincji jeszcze sie tego nie dostrzega...
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)