-
MiC
Może ktoś był oprócz sławnego Open Air'a gdzie goscili Meg i Jack, gdzieś w świecie na widowisku wspaniałych pasków? -
Anonim
-
MiC
Ja byłem na trasce z prom. Get Behind Me Satan w St. Louis, USA , bardzo fajnie grali, na supporcie byli chłopcy z The Greenhouses (teraz mają z Jackiem The Raconteurs), wystrój sceny w kolorkach płytki , perkusja Meg z boku ustawiona (meg była w jeansach i białej podkoszulce) Jack w kapeluszu jak zorro i czerowonych spodniach, zagrali cała płytke no i stare znane kawałki najwiecej chyba ze słonia. Atmosferka była taka średnia, brak tanców pod sceną. Ale za to gadzety dość tanie wiec OKI. Moze kiedys wpadną do nas, to im pokazemy ze tu mają tez fanów, pozdrawiam MiC -
Anonim
byłem o krok od wybrania sie do Kaliningradu na koncert. To był bodaj 1 lipiec 2005. Nie udało sie, ale za to byłem obecny na Heinekenie; -) -
-
Anonim
ja już miałam w ręku bilet na koncert w berlinie, ale coś wypadło i nie mogłam się wybrać; / a heineken to wiadomo, zaraz pod sceną :) -
MiC
hehe to fajnie, nie ma to jak być pod sceną, lecz pamiętam konzerty co raczej niezbyt miło wspominam przebywanie pod sceną, na Ironach z trasy Give me Edd till Im dead praktycznie miałem z dwa tygodnie odbitą kratke bramki na brzuchu a na jednym Kulcie to myslałem ze bramka przetnie mnie na 1/2, ale jak z milszych wspomnień (chyba jaknajbardziej do tej pory) to z 2 lata temu to chyba było na Legi był Deep Purple no i wykrzyczałem od Ian Paice`a (drummer) pałeczke..... dobra nie pisze wiecej bo coś chyba zboczyłem z tematu, lecz jest coś specyficznego w konzertach za wileką wodą, wiadomo inna mentalnosc i sposób bycia czassem jest to fajne( nikt sie nie rozpycha w kolejkach na wejsciu albo mozna spokojnie wejsc i wyjsc na sale) ale brak tego co u nas jest, tej spontanicznosci i dzikosći w seracach faunów :):), dobra dobra koncze juz hej :):)
-
justyna em.
live at the maida vala (radio live concert)- ktos to ma?
wlasnie sciągam;) -
Anonim
>justyna em. napisała:
>live at the maida vala (radio live concert)- ktos to ma?
>wlasnie sciągam;)
ma :) ten i 37 innych :P -