The White Stripes [763]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • jsnpncz

Witam!

Może warto sporządzic listę osób, które zamierzają przybyć w tym roku do Gdyni? Jakiś integracyjny Heineken przed bądź po koncercie nie zaszkodzi :) Ja zapisuję się na 100%, bilet już leży i czeka. Anyone?
  • Monna Pomona

bilet nie leży i nie czeka, bo nie wiem, czy pole czy nie pole:D. ale będę na pewno.
  • karolina

jak wyżej!
  • Aur!nko

Tylko takie dylematy bym chciała mieć... :((( Jak narazie Mój wyjazd stoi pod sporym znakiem zapytania... Jak złożę te wszystkie podania do Liceów, napiszę testy, będę po bierzmowaniu i wyciągnę nieco oceny do góry, to zajmę się negocjacjami z rodzicami...
  • Anonim

a na off festival się ktoś wybiera?
  • Monna Pomona

a kiedy jest w ogóle?
  • Anonim

8-10 sierpień

of Montreal, British Sea Power, Jens Lekman, Vashti Bunyan, Clinic, Kammerflimmer Kollektief, Muchy, DAT Politics, James Chance & The Contortions, Waglewski Fisz Emade, So So Modern, Kling Klang, Motion Trio, Reuber, Bajzel, Klangwart, Markus Detmer

przynajmniej tyle na razie zapowiedzieli
  • Monna Pomona

ło rany, w sierpniu to ja jeszcze nie wiem, co będzie. a Ty na heinekena się wybierasz?
  • Anonim

no niestety nie
    chciałem zobaczyć parę openerowych zespołów, ale jednak za te ponad 300zł mogę pojechać na off, pójść na mars voltę do stodoły i jeszcze aparat fotograficzny sobie kupić
    będą do końca kwietnia ogłaszać openerowych grajków, jeśli będzie jakiś mega killer, to może się skuszę, ale raczej wątpię
  • Monna Pomona

kiedy jest Mars Volta? o rany.

kurde, szkoda tego beiruta.
  • Anonim

volta gra 25 lipca; ]

no żałuję beiruta, chciałem zobaczyć na żywo szczególnie jego
    żałuję tez sex pistols, bo możliwe, że już nigdy nie zagrają w polsce
    interpol w sumie też piechotą nie chodzi
    podobnie goldfrapp i raconteurs
    z polskich zespołów w sumie tylko mitch & mitch, szczególnie, że wodecki miał się też pojawić
    no nic to, może za rok; ]
  • łyżka

ja byłam rok temu na off'ie i bylo zarabiscie! fajny klimat, fajni ludzie fajna muzyka tylko na pole namiotowe daleko i bzdury do kamery gadalam:), wiec jak w tym roku sie wybiore to cos blilzej by trzeba wynajac. a tak to polecam:D
  • Monna Pomona

mars volta też piechotą nie chodzi :]. rany, jak fajno.
  • hani

Ja będę tak na 50%. Więc może mnie równie dobrze nie być xD
  • Dragon

Jezeli ktos t czyta - terz na VH1 jest koncert the white Stripes!! Ominely mnie chyba ze dwie piosenki!! czyli - Black Math i Dirty Ground - szybko!! Na szczescie - nagrywa mi sie :D i nagralo mi sie "An this is my big Sister Meg on the drums" :D ^^ na openera ne jade :D - tak, zeby nie zasmiecac tematu :P Nie wiem czy ktos pisal wczesniej o tym koncercie - jesli tak - wpis skasowac!
  • karolina

a mi kablówka działa tylko do 28 kanału, a więc i tak by sie wczoraj nie udało. shame
  • Dragon

A ja mam nagrany koncercik ^^ La,lalalalala ^^
  • Anonim

jeśli dobrze pójdzie, to jednak pojadę na otwieracza :]
  • Aur!nko

>Dragon napisał
    >A ja mam nagrany koncercik ^^ La,lalalalala ^^

Dołujesz nas tym info... :( Chyba, że się podzielisz koncertem :D Podzielisz się, podzielisz, bo nie jesteś egoistą, znamy Cię^^' :)
  • hani

>Aur!nko napisała:
    >>Dragon napisał
    >>A ja mam nagrany koncercik ^^ La,lalalalala ^^
    >
    >Dołujesz nas tym info... :( Chyba, że się podzielisz
    >koncertem :D Podzielisz się, podzielisz, bo nie jesteś
    >egoistą, znamy Cię^^' :)

Podziel się posiłkiem!... i koncertem też xD
  • 1
  • 2
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)