-
babib
A ma. Ma w sobie coś takiego, że jest dla mnie narkotykiem. Narkotyzuję się wszędzie, gdzie tylko mogę. Rano, w szkole, w autobusie, w domu, przed snem. I nie wiem jak by to miało płytko brzmieć, tak jest.
On zabija Ból. Ale wraca wrażliwość.
Devil Inside, moi drodzy =]
-
Black &WhiTe
Ludzie,pytacie co on w sobie ma?
Zajebisty głos:)) i tą niepowtarzalność....
Pozdr -
Anonim
-
kaja
co ma? jeśli chodzi o mnie wystarczy że robi to co robi , mieć nic nie musi -
-
Anonim
well... bardzo długo się w nim bujałam (jestem dziewczyną, zdjęcie nie moje:)), bardzo, bardzo kochałam White Stripes i Raconteurs też potem, calą szafę mam zawaloną czerwonymi ciuchami... byłam pewna że miłość do White Stripes nigdy się nie skończy... ale niestety, 12 stycznia br. zakochałam się od pierwszego wejrzenia w Julianie Casablancasie, bo kochałam the strokes ale nie przyglądałam się im, a nazwisko Juliana często było przy jego wspólnych fotkach z "Jackim"... no i się wpisało to nazwisko na wyszukiwarce i wieloletnia miłość do Jacka i jego zespołów bardzo szybko prysła, bo Julian, jego kumpel, zawładnął moim sercem i teraz liczy się tylko Strokes....
Jacka wspominam miło, cały pokój nadal mam w Peppermintach (robiłam je tyyyyyle czasu), ale jacka już nie kocham... teraz patrzę na niego z innej perspektywy: kiedyś był dla mnie bogiem...teraz... co w nim takiego? tak niedawno był dla mnie ŚLICZNY... teraz gdy go porównuję z Julianem...echm. Jackie ma fajne ręce, ładnie wyrzeźbione ramiona... jest dość masywny, a przecież parę lat temu był takim chłopcem ubranym na czerwono... jeżeli chodzi o twarz... ma ładne oczy, teraz w raconteurs ma fajne włosy... podobają mi się jego sygnety... ogółem nadal go lubię, ale to już nie to co kiedyś. Nie czuję do niego nic więcej jak sympatię za to, co kiedyś dla mnie znaczył... -
BlueOrchid
>babib napisała:
>A ma. Ma w sobie coś takiego, że jest dla mnie
>narkotykiem.
zgadzam sie:P ma w sobie to "COŚ".... co przykuwa uwagę :) lubię jego głos, muzykę i styl..:)
-
Anonim
Jack ma żywioł ognia i diabła w sobie :) Tworzy magię, coś ala Page, tylko że dochodzi niesamowicie naturalny śpiew :) -
Anonim
Jeśli chodzi o Jacka to zapraszam również tutaj:
http://grono.net/forum/526158/0/.
Rozruszajmy trochę to grono!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!