-
szklana krewetka
Mhm. Piosenka najbardziej trącąca schizofrenią, ogólnie pojętą nienormalnością i cechująca się brakiem sensu w tekście, ale i od strony muzycznej?
Moim zdaniem albo Baby Brother, albo Who's A Big Baby... Ewentualnie White Moon lub St. Andrew.
A wg Was? -
Aur!nko
Hmm... Jeśli chodzi o brak sensu w tekście, to moim faworytem jest "I think I smell a rat". Biorąc pod uwagę wykonanie i interpretację to będzie to "Jolene". "Who's a big baby" również może otrzymac miano 'szalonej piosenki' w kategorii "wykorzystanie różnych dziwacznych technik i czegokolwiek innego, żeby uzyskac lekko głupkowaty, ale bardzo przyjemny efekt różniący się od pozostałych tworów"^^ -
Bonejangles
-
-
Anonim
jak dla mnie Blue Orchid ... zwłaszcza w połączeniu z teledyskiem; 0) -
Dragon
St. andrew!! ^^
no i "girl, you have no fait in medicine" za muzyke, a raczej za obledne tlo i rytm Mef ^^
o tak, Baby Brother też jest szalone. Ashtray Heart chyba też, ale raczej to nie Paskow piosenka z tego co słyszałem.
Mimo "szalonego tekstu" who's a big baby, nie uwazam tej piosenki za szaloną, juz bardziej "Top Special" z oszałamiająca marimbą ^^
i może jeszcze Slicker Drips? za ta rozmoe instrumentów ! ^^
-
Aur!nko
Dragonie, na gronie się udzielasz, a na riposte na privie już tydzień czekam!! Oj, nie ładnie, nie ładnie... <kiwa wskazującym palcem> :P -
karolina
ha, aurinko, co za hipokryzja, ja na single od ciebie już z miesiąc czekam, nieładnie, nieładnie!1; ] -
Aune
-
karolina
a gwoli tematu, to wg mnie, większość ich piosenek jest dość... niestandardowa, zasługująca na miano szalonych ze względu właśnie na melodię czy słowa, dla mnie, no nie wiem, np let's build a home, broken bricks, tudzież when i hear my name itd, i wiele innych, to chyba kwestia osobista, co komu najbardziej w ucho wpadnie;] -
Aur!nko
>ms. mojo risin' napisała:
>ha, aurinko, co za hipokryzja, ja na single od ciebie już z
>miesiąc czekam, nieładnie, nieładnie!1; ]
Kochana! Zastrzel mnie, bo zapomniałam!! Wstyd i hańba!! O ile jeszcze chcesz mieć ze mną coś wspólnego, to daj mi nieco czasu, żebym mogła wrzucić bisajdy, legendari lost tejps & oder songs^^ przepraszaaaaaaam... -
siedem królestw
>jumikao napisała:
>jak dla mnie Blue Orchid ... zwłaszcza w połączeniu z
>teledyskiem; 0)
zgadzam siem :) -
karolina
gdybym cię zastrzeliła, nie dostałabym ich, a więc zostaniesz przy życiu;] -
Dragon
Aurinko!! a takim razie, zastrzel i mnie, bo bylem swiecie przekonany, ze Ci odpisalem na wiadomosc xD Ranby, przepraszam!! ale i tak teraz nie moge odpisac bo/gdyz - sciagi robie!! zbyt zapracowany jestem no! ale juz sobie pisze karteczke, przyklejam na monitor i jutro odpisze!! o ile bede miec czas, ale bede miec czas dla wielkoluda!! :D -
-
Anonim
-
hani
The Nurse. Niespodziewana perkusja i gitarka w najmniej odpowiednich momentach, coś niesamowitego xD