-
sjuzaneczka
-
Dragon
obecnie spodobał mi sie cannon, the big three kiled my baby, niesmierelny red rain, blue orchid, seven nation army, broken bricks, cold cold night, the air near my fingers, hypnotize, fell in love with a girl, I'm Bound To Pack It Up, ale wybierając kawałek, który ostatnio opanował mnie to wczesniej wspomniany "Red Rain" strasznie mi sie podaba :P -
Hej Bombo !
-
-
Anonim
In The Cold, Cold Night"
and maybe .. i just dont know what to do with myself...
+ seven nation army
+ doorbell z nóvki... -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
pierdoluniutenki rock'n'roll!!!
np. "doorbell" , "the denial twist" to muzyka stworzona do auta!!! kocham sie przy tym kochac, kocham przy tym prowadzic, kocham sie przy tym bawic popijajac martini z wodka i sprytem; >>>>>>>>>>>>>>>>>>>
jak tego slucham to staje sie pierdolonym rokendrolowcem biegam po chacie w moich ulubionych rozowych bokserkach krzyczac na pelna pizde ... ROCK ON!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
ola
-
Anonim
-
Anonim
witam na forum...
moi faworyci to
1 same boy you've always known
2 the hardest button to button
3 hello operator
4 gir you have no faith in medicine
i wiele wiele innych:)) -
sjuzaneczka
-
Iff
kiedys 'seven nation army'... aż do chwili gdy usłyszałam "the denial twist'...
z reszta wszystkie są mistrzowskie :) -
iga
blue orchid - ......odlatuje (jeszcze jak teledysk widzę to normalnie extaza...) ; ) -
-
Anonim
girl you have no faith in medicine !
i zaraz potem
well it's true that we love one another :) -
Anonim
-
Zofjaa...
Blue Orchid
Dead Leaves And the Dirty Ground
Seven Nation Army
Red Rain
TE mi się najbardziej podobają , ale ogólnie wszystkie piosenki są super :). -
Kawał Wuja
Hypnotize
Fell in love with a girl
Jolene
7NA
Ball and Biscuit
...i tak to na pewno nie wszystkie
-
Anonim
-
Anonim
Jimmy The Exploder,One More Cup Of Coffee,You're Pretty Good Looking,Hello Operator, Truth Doesn't Make A Noise, Dead Leaves And The Dirty Ground,There's No Home For You Here,You've Got Her In Your Pocket, Ball And Biscuit, Little Acorns,Forever For Her (Is Over For Me), Take, Take, Take,As Ugly As I Seem ..................
Lista jest długa
-
Anonim