The White Stripes [765]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Lux jesteśmy sami...
  • Zakamuflowany Szary Rosomak :)

Jolene,Fell in Love With a Girl,Hotel Yorba,It's true that we love one another....to chyba te najlepsze for me:)
  • Grono.Net

a ja jeszcze lubie jolene w wersji oryginalnej (dolly parton) prawie identyczna, ale ma takie swoje kiczowate country akordziki podklady w tle :P
  • Anonim

I just don't know what to do with myself
  • Anonim

oo.
    też.
  • Anonim

i just don't know what to do with myself & i want to be the boy... a nowy singielek... tzn w sumie nowy jak nowy czyli blue orchid... w sumie to mniam; p
  • Dragonfly

i just don't know what to do with myself i seven nation army:D;P
  • Pan Piotr

"Blue Orchid" jest naprawdę świetne no a poza tym "I just don't know what to do with myself" i "black math"
  • justyna em.

a z nowej płyty 'denial twist' bardzo mi sie podoba i 'instinct blues' no i 'blue orchid':>
  • aggs

Zakochana w "Blue Orchid" ja :D I Jolene w wersji koncertowej... mmmm... :)

pozdrawiam... :)
  • Lucas Beer-jits-key

z nowej plyty jest bardzo fajne jeszcze "take, take, take" :)
  • Pan Piotr

"My Doorbell" jest spoko a refren porywa :p
  • Pan Janeczek

a czego w koncu jest cover I just don't know what do withmyself?

zajebista pioseneczka...zreszta zaraz pociagne wczesniejsze plyty...
  • morele-trele!

zdecysowanie seven nation army :P
  • mefju

----> Jasiu
    "I Just Don't Know What To Do With Myself" jest coverem pieśni napisanej przez Burta Bacharracha i wykonywanej przez Dusty Springfield (tak gdzieś koło roku '67)...
  • nielegal

I Just Don't Know What To Do With Myself
    I'm bound to pack it up
    Seven Nation Army
  • islandzka terrorystka

pytanie - na jakim albumie znajdę fell in love with a girl? mam elephanta i get behind me satan, ale tam tego nie ma nigdzie :/.
  • mefju

No nie ma, bo być nie może... "Fell in Love..." pochodzi z trzeciego albumu Stripes'ów pt. "White Blood Cells"
  • islandzka terrorystka

eee czy ktoś może wysilić się dla mnie i wypisać ich dyskografię najlepiej z singlami? bo mi się wszystko bełta w musk-u.
  • justyna em.

to wejdz na oficjalna strone :o
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)