- 1
- 2
-
Anonim
Mógłby w końcu mi objaśnić kim oni są? bo wszędzie piszą co innego...a mni nie chce się szukać całymi dniami i dociekać prawdy... -
Anonim
-
Anonim
Ostatnio spotkałam sie ze stwierdzeniem iż matka Jack'a znalazła Meg na ulicy <<kiedy była mała>> i przygarnęła ją... ale powiedział to ktoś kto kompletnie nie wiedział o czym mówi...! -
Anonim
ja cos po prostu niedawno czytalam ze nagadali ludziom ze sa rodzenstwem zeby ci sie skupili na muzyce a nie na ich zyciu prywatnym -
-
Anonim
hhmmm...niby sprytne ale mylące...bo wtedy szczerze mówiąc jeszcze bardziej to nagłośnili...! -
kto robi ankiety jest POJEBANY
no ja sie pochawale ze najbardziej prawdopodobna opcja jest iz:
meg i jack byli małżenstwem(od meg wział Jack nazwisko) JAck to tez przydomek artstyczny jakby co.
na podstawie papierów rozwodowych które krązyły w sieci to pisze,
a pozatym przeciez slub wział Jack z jakas tam-juz nie pamietam-modelka.
ot co. -
Anonim
-
Anonim
faktycznie... chociaż on też jakiś bardzo przystijny nie jest...ale mi się podoba...! :D -
Jimmy Melkenedie
jednym słowem, zrobili sobie reklamę jakich mało, i to za darmo! Wszyscy się na nich rzucili, taki .... ekhem "trick":P -
Anonim
ciekawe co tak naprawdę mieli na celu... oderwanie się od mediów...czy rozgłos...? -
Anonim
>Rock'n'Roll Queen napisała:
>ciekawe co tak naprawdę mieli na celu... oderwanie
>się od mediów...czy rozgłos...?
Raczej to drugie, zresztą oni chyba sami oficjalnie się wypowiedzieli w tej sprawie kiedyś. -
Anonim
przeciez o to chodzi z tym biznesie zeby zdobyc rozglos, kazdy sposob jest dobry;) -
Anonim
Nie znam się na biznesie i szczerze mówiąc mało mnie to interesuje. Dla mnie się liczy muzyka. -
Anonim
-
kto robi ankiety jest POJEBANY
gdyby marketing nie był czescia muzyki to byscie/smy w zyciu o White Stripes nie usłyszeli...
a dwa moim zdaniem jego Żona rzadzi,slicznotka-co wy chcecie??
-
Anonim
To dobrze że nie wziął sobie gwiazdki Hollywood... ale mogłaby być troche ładniejsza...! * -
Anonim
>Gold Lion napisał
>gdyby marketing nie był czescia muzyki to byscie/smy w
>zyciu o White Stripes nie usłyszeli...
Nie zgodzę się, bo jest dużo dobrych zespołów grających ciekawą muzykę poza większym rozgłosem i wielkim szołbiznesem. -
Jula
-
justyna em.
khy, oczywiscie ze małzenstwo, chociaz wiele osob woli myslec, ze rodzenstwo;)) -
Anonim
>Julka... napisała:
>Ja tam od jego żony wolę Meg...
W pełni popieram!...*
- 1
- 2