The streets [869]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • BALET-MISTRZ

jak mniemam text piosenki kazdy zna, mniej iwecej kapuje o co chodzi tez. pytanie stawiam nastepujace: z ktorym z bohaterow sie utozsamiacie??
    in the eyes of society i'm a criminal and i should be in jail, because of choice of herbs i inhale.... (moglem cos pomylic)
  • biały

hm no jeśli miałbym się utożsamiać to na pewno bardziej z "jaraczem", ale przede wszystkim chciałbym postawić pytanie:
    uważacie że ten kawałek to przede wszystkim krytyka typu osoby których reprezentuje agresywny koleżka pijący piwo, czy też w rónym stopniu przejechanie się po przymulonych ganjapalaczach?
    bo spotkałem sie z różnymi opiniami
  • BALET-MISTRZ

nie jezdzi im...zauwaz ze mowi o tym ze sie rozwijaja intelektualnie, dyskutuja o waznych sprawach, nic nikomu nie robia, sa dobrymi ludzmi....

jak dla mnie piosenka w 100 proc. ganjafriedly
  • Nadayamshi

zgadzam sie. Moze nie az w 100% bo potraktowane jest to tez z pewna ironia,ale na pewno w gorszym swietle jest alkoholik z wada wymowy :] a swoja droga-pisoenka swietna,zawsze poprawia humor :D
  • call me V

.. i don't feel like i should be criminal.. :P
  • mickiewicz

how come something what's recording fatalities is been illegal..? [ze słuchu, się walnąłem 4siur]

albo...: home made bongs using my engineering degree :P
  • mickiewicz

not recording miało być:P
  • BALET-MISTRZ

a widzieliscie teledysk? mistrzowski jest freagment gdy ci kolesie jarajacy siedza na tej kanapie i przychodzi do nich typ z pizza... motyw ze sznurkiem jest mistrzowski, szkoda ze sam na to nigdy nie wpadlem w takich moemntach :]
  • mickiewicz

lepsze są miny kolesi po bokach...[oni chyba nie udają :P]
  • mickiewicz

ten po prawej umiera na suchoty :P
  • call me V

gdybyś oglądał mtv2 bbc channel 4 od szóstej rano do wieczora tez byś umierał :P
  • Anonim

ciekawe spostrzezenia :P
  • BALET-MISTRZ

wlasnie,m lepiej ogladac tv i rozmawiaz o einsteinie i youngu niz zaczepiac ludzi w pubach i ich napierdalac...
  • call me V

cause i like to get deep sometimes
  • BALET-MISTRZ

wlasnie!
    and think about einstein and carl young.....

Palenie rozwija duchowo!