-
BALET-MISTRZ
jak mniemam text piosenki kazdy zna, mniej iwecej kapuje o co chodzi tez. pytanie stawiam nastepujace: z ktorym z bohaterow sie utozsamiacie??
in the eyes of society i'm a criminal and i should be in jail, because of choice of herbs i inhale.... (moglem cos pomylic) -
biały
hm no jeśli miałbym się utożsamiać to na pewno bardziej z "jaraczem", ale przede wszystkim chciałbym postawić pytanie:
uważacie że ten kawałek to przede wszystkim krytyka typu osoby których reprezentuje agresywny koleżka pijący piwo, czy też w rónym stopniu przejechanie się po przymulonych ganjapalaczach?
bo spotkałem sie z różnymi opiniami -
BALET-MISTRZ
nie jezdzi im...zauwaz ze mowi o tym ze sie rozwijaja intelektualnie, dyskutuja o waznych sprawach, nic nikomu nie robia, sa dobrymi ludzmi....
jak dla mnie piosenka w 100 proc. ganjafriedly -
Nadayamshi
zgadzam sie. Moze nie az w 100% bo potraktowane jest to tez z pewna ironia,ale na pewno w gorszym swietle jest alkoholik z wada wymowy :] a swoja droga-pisoenka swietna,zawsze poprawia humor :D -
-
call me V
-
mickiewicz
how come something what's recording fatalities is been illegal..? [ze słuchu, się walnąłem 4siur]
albo...: home made bongs using my engineering degree :P -
mickiewicz
-
BALET-MISTRZ
a widzieliscie teledysk? mistrzowski jest freagment gdy ci kolesie jarajacy siedza na tej kanapie i przychodzi do nich typ z pizza... motyw ze sznurkiem jest mistrzowski, szkoda ze sam na to nigdy nie wpadlem w takich moemntach :] -
mickiewicz
-
mickiewicz
-
call me V
gdybyś oglądał mtv2 bbc channel 4 od szóstej rano do wieczora tez byś umierał :P -
Anonim
-
BALET-MISTRZ
wlasnie,m lepiej ogladac tv i rozmawiaz o einsteinie i youngu niz zaczepiac ludzi w pubach i ich napierdalac... -
call me V
-
BALET-MISTRZ
wlasnie!
and think about einstein and carl young.....
Palenie rozwija duchowo!