The Smashing Pumpkins [311]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

podawajcie swoje typy

Bullet With Butterfly Wings, potem Today to samo teledyski.
  • Mały

Bardzo ciężki wybór ale moim zdaniem chyba Disarm a najlepsze teledyski to Ava adore , 1979 i Try, try, try
  • kryształ górski

nie istnieje dla mnie coś takiego jak najlepsza... to się zmienia

dziś powiem Hummer, jutro Thru the eyes of Ruby

nie da się :)
  • Anonim

mi jakoś od 1996 roku Bullet With Butterfly Wings nie przestaje być numerem jeden:)
  • slowdive

"Bodies", "XYU", "Behold! The Nightmare", "Pug", "Quiet" i paręnascie innych rzecz jasna
  • Anonim

"For Martha" :)
  • mota

kiedyś 'disarm' i' 'bullet with butterfly wings'.ale przesadziłam z częstotliwością puszczania i teraz już tego słuchać nie mogę.
    na dzień dzisiejszy 'soma' i 'ugly' .
  • Anonim

pug
    thru the eyes of ruby
    where boys fear to tread
    tear
    cherub rock
    bury me
    xyu
    porcelina of the vast oceans
    1979
    mayonaise
  • kryształ górski

niby ulubiona piosenka, a tu proszę każdy po kilka :)

nie wierzę że jest osoba która nie nuci sobie czasem "love is suicide" -piękne
  • Pozytywka

"tonight, tonight" !!!
    zdecydowana faworytka :):):):)
    nie jestem ogromną fanką zespołu i pewnie nie znam wszystkich utworów nawet, ale ten utwór zmienił i zmienia moje życie nadal codziennie .......... rety
    i do tego ten sentymentalny videoclip
    <rozczulona>
    pozdrawiam; )
  • L'Emmerdeur

Wszytskie?:)
    Moglabym np. podac obecna playliste w moim odtwarzaczu, ale jutro mi sie to zmieni;)
    Zawsze i nieodmiennie Muzzle, Mayonaise, Thru the eyes of Ruby, Porcelina....itepe, itede...:)
  • L'Emmerdeur

A i teledyski.
    Tu zdecydowanie wszystkie:) Jakkolwiek wole te nie calkiem na powaznie
  • Anonim

nie lubie tego clipu - 'tonight, tonight' - tylko nie wiem dlaczego?
  • Pozytywka

uuu...... ja tym bardziej nie wiem :P
    Przecież clip jak najbardziej klimatyczny w "starym" stylu .... mnie rozczula i wzrusza osobiście... szczególnie przez formę...
  • kryształ górski

Teledysk TT jest bardzo ładny i śmieszny :)
    [np. te skaczące stwory; ) ]
    piosenka też świetna- czego chcieć więcej?

mozę Konradzie napisz nam jakie teledyski Ci się podobają to na zasadzie przeciwieństw znajdziemy odpowiedź :)
  • Anonim

1979, Today, The Everlasting Gaze, Stand Inside Your Love, Bullet..., i inne
    : )
  • Pozytywka

hehe.....
    czyli ewidentnie wolisz po prostu dzień od nocy :P ("Taday" a nie "tonight tonight" lol)
    a tak poważnie to ja bez bicia przyznaję się do braku kompetencji w tym temacie.
  • Anonim

przyznaje, ja również fanem nie jestem - nie słyszałem żadnej całej płyty, ale znam wszystkie single jakie wyszły, poza tym do smashing pumpkins czuję wielki sentyment, pamiętam ich jeszcze od początku lat 90.

szkoda, że już ich nie ma z nami

Tonight, Tonight - piękny teledysk.
  • Anonim

mi sie podoba klip "to sheila" na ktorym corgan gra sam na jakims placyku w rzymie a zbiera sie grupka osob ktora nie zdaje sobie sparwy kim on jest.
  • todo esto

nie ma co gadać, że nie ma bo reaktywacja pumpkinsów na szczęście lub nieszczęście coraz bliżej.

praktycznie wszystkie piosenki są dobre (jakkolwiek głupio to nie brzmi), mam szczególny sentyment do tych trudno dostępnych, a ostatnio moimi ulubionymi są: obie wersje "satur9", "soot&stars", "blissed&gone (wszystkie wersje)", a do coverów które zagrali to rzeczą przewspaniałą jest "transmission".
    a nigdy jakoś nie polubiłem "1979".