THE SIMS 2™ [2158]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Nikilicious

Mnie wkurzaja okna z okiennicami. Nie wiem czy to tylko ja, czy inni tez maja ten problem, ale ja nigdy nie moge ich obrocic. Zawsze wstawiaja sie okiennicami do srodka...

Nie lubie tez opiekunki do dziecka.; )
  • *~* słomka *~*

jezu to u mnie opiekunka jak nie ma co robić to co robi.......................... ..??

pije (alkochol oczywiście)
  • Anonim

Hehehe dobre!!! Mnie denerwują czasem meble, jak się męczę, żeby ich ustawić tak jak mi się podoba, zawsze przeskakują na inna pozycję, czasem mnie to wnerwia
  • Kaktus

a mnie wkurza ze jak gram to musze przelazic przez wszystkie meble !
  • sania

a mnie wkurza opiekunka i to ze gra strasznie długo się włącza
  • Anonim

Hmm z oknami z okiennicami się zgadzam - to mi najwięcej czasu zabiera żeby cholerne okiennice były na zawnątrz:P Meble i obrazy mnie denerwują jak gram bo simów czasem nie widzę przez nie:P
  • Anonim

Opiekunka - tylko by karmiła i karmila i potem walają się brudne butelki.
    Trudno ustawialne meble też.
    Studia są trochę za długie, ja bym dała 3 lata, ale to pewnie dla tego że z 15 simów na raz wysałałam na ten unwersytet. :P
    Długo mi się to wszysto ładuje, zanim się załaduje najpierw miasto, a potem sklep gdzie się wybieram, można sie pochlastać. Powinno byc kupowanie ubrań przez interne. :]
    No i nie wybaczę im że mojej karty graficznej nie ma na liście kart z którymi gra pracuje, wiec komp się męęęęęczy, a obraz jest 800x600 i i tak marny. Szczególnie boli otwieranie lodówki, bo musi sobie policzyć jak się zmienia oświetlenie pomieszczenia.
  • Anonim

a mnie wkórzają niemowlęta. Nie żebym nie lubiła dzieci, ale nie da się sprawdzić, czy taki noworodek chce piciu czy spać bo się nie pojawia pasek jego potrzeb. No i dużo czasu tracę na zgadywanie, na co taki dzidziuś akurat ma ochotę :\
  • Anonim

ja z dzieckiem robie to samo co z moim realnym bratankiem - po kolei - przebieram, karmie, chwile przytulam i klade spac- i spokoj na nastepne kilka simogodzin.
    mnie najbardziej wnerwiaja zakupy, wiec bardzo rzadko je robie, bo nie mam cierpliwosci na czekanie , za sklep sie wgra.
    to bardziej zal niz zlosc, ale dlaczego nie mozna byc z simami w pracy?!...albo do kogos do domu pojsc, albo dlaczego one sie na sibie zloszcza, gdy sie flirtuje z kilkoma naraz?
  • Nikilicious

Zapomnialam dodac ze jeszcze wnerwia mnie, ze simy tak wolno wszystko robia (albo czas za szybko leci).. Zanim sobie kupke zrobi to juz mijaja 2h....
    I jeszcze jak przychodza goscie i sie klada spac w moich lozkach.. wypad!
  • .::Ania::.

Z.A.K.U.P.Y... w simsach 2 jest już to trochę ulepszone, ale nadal jak ktoś chce kupić wszystkie gazety/gry itp. to z 200 razy do kasy lata... simowi się po drodze humor zepsuć, zaraz zacznie machać że głony, że spać, że komfortu brakuje :PPPPitp..... Dobrze, że choć ubrania kupują hurtowo; ))))
  • andy_master

Mnie najbardziej wkurza ze nie mam dostepnej opcji malowanie scian tapetowanie robienie okien drzwi scian u mnie to wszyskto nie dziala:(:(:(:(
  • Anonim

Może dla Was to jest błachy problem, ale mnie denerwuje, że jak kupię simowi dużo ciuchów to potem aby go przebrać wyświetlają się pojedyńczo a ja bym wolała widzieć syskie a nie po kolei i trzeba tyle razy klikać ash się coś znajdzie. A jak jest brzydko mu w tym ciuszku to znowu trzeba klikać i klikać... Ech.. :(
  • VirrieL

Mnie denerwuje, że parcele publiczne sa hmmm jak na moj gust brzydko urzadzone- wszystkiego tam jest mało i simy ( a moze bardziej ja) sie nudzą :p
    Zawsze uleprzam parcele maxisa, albo buduje swoje; )
  • Anonim

niom tesh przeważnie robię takie parcele, w których są ciuchy, warzywny, z grami itp bo nie kce mi się czekać ash się załaduje z warzywniaka do ciuchlandu :\
  • ºDesert Roseº

a ja to najbardziej nie lubie mieć w domu powyżej jednego sima no mogą być dwa ale tto max bo ciężko mi się wszystkimi zająć więc np.chcialabym zeby bylo takie ustawienie ze komputer zajmuje sie tymi simami co ja sie nie chce zajmować... wiem ze to głupie b0o gra na tym nie polega ale ja bym tak wolała
  • Anonim

Simy mają wolną wolę, to ejst gdzies w ustawieniach. Jeśli będziesz się zajmowała jednym pozostałe zajmą się sobą. Niesety nie zawsze mądrze. Np. głodny rodzic sam zje posiłek a dzieciom nie da. Odkąd mam uniwersytet simy pozostawione samym sobie praktycznie tylko grają w piłkę.
  • mezzo nieco

A mnie to wnerwia i mam chyba duzy problem, bo od pewnego czasu rodza mi sie same dziewczynki!Czy to znak, ze nie bedzie wojny, czy cos sie sknocilo?
  • Anonim

Aguś, któs tu przedstawił sprawdzony sposób na zaplanowanie płci dziecka. Jak Simka wybiera "postara jsie o dziecko" to jes tdziewczynka, a jak Sim to jest chłopiec, sprawdź to.
  • Ana

Mnie denerwuje opiekunka. Potem zawsze moje dziecko jest jakies takie nieszczesliwe. I jeszcze wkurza mnie jak kze Simsom sie uczyc, bo niemam czasu, bo np, zaraz praca, albo studia, to on mi mowi ze nia ma nastroju. Ranyyy..... :/
| |

Druga część Gry EA GAMES z serii - THE SIMS 2™ Tworzymy Simsy, kierujemy nimi przez okres i...

Fotki

Miejsca grona (0)