THE NEPTUNES/N.E.R.D. [329]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .. £0buZzz... vel tunezja

I odrazu pierwsze pytanie: kto jest już szczęśliwym posiadaczem bileciku, i jedzie na 100%?????
    (w Trafficu z tydzień temu pani mi mówiła, że bilecików jest jeszcze 1/3, ale to się może szybko zmienić....)
  • bream44

a to jest ot gdzie bedzi underworld i faithless czy cos pomylilem??
  • bream44

albo opcja ze snoopem...
  • Anonim

na szczęście mam już bilecik :] tylko gorzej z miejscówką... przesadzają w kwaterach,a na polu nie będę spać :] więc może ktoś ma do polecenia jakieś miejsce na 2 nocki??
  • mefju

Najlepsze miejsce na dwie nocki to plaża;-)) byle by nie padało
  • Anonim

w polsce nigdy nic niewiadomo,dlatego plaże sobie przełoże na cieplejsze miejsca:]
  • Mikolaj

i co? jedziecie? ja odpadam...ze wzgledu na skakanie i inne takie....
  • Anonim

ja to pojade chętnie..:)
  • Anonim

a co ma skakanie do festiwalu ??
  • Mikolaj

@mafa

na festiwalu sie pije, jak pilem i bieglem to naderwalem wiazadlo...

oczywiscie mozna nie pic...
  • Anonim

dlaczego biegles?? ja nic nie mowilam o nie piciu . . . napewno stojąc albo kolysząc można się zajebiście bawić . . . w szczególności,że to jedyny taki festiwal w Polsce. . . i szkoda by było opuścić. Mam rację ? :]
  • Mikolaj

odpisalem na priv :)
  • .. £0buZzz... vel tunezja

Nie ufajcie Mikolajowi;)!!!
    Na Festival nie chce pojechać, ale na shoppingi po Arkadii chodzi, i mu wtedy chora nóżka nie przeszkadza;p
    Widzialam Cię w sobotę kolego, teraz już się nie wywiniesz, musisz pojechać, bo z tego co widziałam, to całkiem zdrowy z Ciebie chłopak;),pozdro:p

• G

bedzie opcja z biletem na jeden dzien?
  • Karmela

raczej powinna
  • G

narazie jeszcze nie mozna takich kupic, a ludzie roznie mowia..
  • Anonim

pytałam w bileterni ,powiedzieli ,że nie bo będę opaski na rękę na 2 dni... tez wolalam na 1 ,ale nie ryzykowalam i kupilam bilet na 2. podobno juz cieżko dostać jakikolwiek bilet na festiwal.
  • Anonim

pytałam w bileterni ,powiedzieli ,że nie bo będę opaski na rękę na 2 dni... tez wolalam na 1 ,ale nie ryzykowalam i kupilam bilet na 2. podobno juz cieżko dostać jakikolwiek bilet na festiwal.
  • Anonim

• Anonim

a kto bedzie gral ?
| |

No nie wierzę, że nie ma fanów..... już nie musicie się ukrywać, pokażcie co znaczy dla was S...

Fotki

Miejsca grona (0)