• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • up yours.

no po prostu nie jestem w stanie uwierzyć, że tę piosenkę wykonywali kiedykolwiek Dollsi! chociaż na to wskazują wszelkie dane w sieci... co wy o tym sądzicie? (i tak nie uwierzę, że to ich. chyba, że sam John do mnie zadzwoni i mi to powie;)
  • Anonim

no mi się to kojarzy z jakimś boysbadem...chociaż ggd to też boysband :P no ale pasuje mi to do bakstrit bojs...
  • Netka

W życiu bym nie powiedziala,ze to ich piosenka!
  • Anonim

ja też, myślałam że to może jakiś remix ich piosenki....
  • Netka

w sumie..hmm...hmmm...
  • Anonim

Założę się,że to perkusista śpiewał,a wszystko działo się w momencie,kiedy cały zespół był napruty jak ruski autobus :P

Bez jaj,to jakaś podpucha jest :D Nie wierzmy w tę propagandę; )
  • Anonim

No pewnie, że to nie oni... Żaden z nich, nawet Mike, tak nie śpiewa. A co do "wszelkich danych z sieci" to nie należy im zbytnio wierzyć poza oficjalnymi źródłami, bo często można takie "kwiatki" spotkać; P Raz się natknęłam na jakąś piosenkę Creed podpisaną jako GGD.

(A wystarczy wyGoogle'ować kawałek słów piosenki, by się dowiedzieć, kto naprawdę to śpiewa; P)
  • Anonim

Kto na prawdę to śpiewa ? :>

Nie chce mi się goolować :P No nie bądź taka,powiedz ! :D Bo na serio,jeśli to Dollsów,to to będzie przegięcie :P
  • dutkoska

ja też nie mogłam uwierzyć,podobnie jak przy 'Lazy eye' ...tylko ,ze wrażenia w 2 różne strony,bo i'll be faktycznie jak boysband,ale i tak uroczusie :)
  • Netka

To jednak John śpiewa. Cóż..takie...inne :) ale serio- przesłuchałam kilka razy i nawet całkiem całkiem:) I w tym coś jest :)
  • Anonim

A czemuż "Lazy Eye"? Mi tam się podoba i do Dollsów pasuje,moim zdaniem :) Tyle,że to piosenka do Batmana,no :P
  • Anonim

To śpiewa niejaki Edwin McCain. W życiu o gościu nie słyszałam :P

Ale nie wiem, jak można pomylić jego głos z głosem Rzeznika... Specjalnie przeszukałam wszelkie p2p i poszperałam długo w sieci, bo może ja mam jakąś inną wersję, że wszyscy słyszą Rzeznika... No i znalazłam trzy różne wersje, w tym dwie opsiane tym Edwinem, a jedną opisaną jako GGD, i żadna nie brzmi ani trochę jak John. Może ja nadal o czymś nie wiem? :P
  • Netka

Zależy kto ma jaką wersję. Nie wiem,czyja piosenka jest oryginalną, ale Dollsi też ją śpiewają! Edwin- owszem, (ta piosenka jest chyba na soundtracku do "A Cinderella Man"), ale John też ją śpiewa!
  • up yours.

i tak nigdy nie uwerze ze to ggd
  • Anonim

Ej,na oficjalnej stronie nie ma nic o tej piosence....czy sie mylę ? :)
  • up yours.

nie mylisz sie:)
  • Anonim

Nie mylisz się, ale na stronie nie ma info o wielu ich piosenkach, więc...

I tak dopóki nie uszłyszę wyraźnie Johna, to nie uwierzę. Netka, może masz możliwość przesłania mi tej wersji, co masz? :P
  • up yours.

no mi też! bo chyba mamy inne wersje...:/
  • Anonim

Ściągnęłam z netu jakąś kompilację hitów GGD,bo kumpel chciał,żeby mu nagrać. Nagrałam,ale coś mnie tknęło,żeby to jeszcze przesłuchać,przed oddaniem.
    Mój komentarz :
    - słuchaj,no masz płytę....ale piosenka numer 12 to nie wiem,czyja jest,jakiegoś boysbandu,po prostu ją omijaj :P

O I'll be chodziło własnie :P
  • Twist, little girl

No nie przecież to nie jest glos Johna,całkiem inny nie ma takie chrypki,to napewno nie jest ich,w necie zdażaą sie różne podpisy a mam piosenke closing time podpisana ako ich a to napewno akis inny zespol wiec nie ma co się martwic!!!:-)
  • 1
  • 2
| |

...czyli wyjątkowe, rockowe lalki :)

Miejsca grona (0)