Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • s314ryt

czy ktos z Was widzial ich na zywo??

apropos setow/live actow, wczoraj Zabiela ciekawie zmiksowal BELIEVE w Poznaniu :)
    mistrzowski set i ciekawie akurat ten kawalek wplotl :)
  • Anonim

w warszawie w 2002 r. na trasie come with us. bardzo dobre 'żywe' miksy. pamiętam, że bardzo mi się podobało 'out of control' w takiej właśnie wersji, zagrane szybciej niż w oryginale. zadbali też o show, były wizualizacje i fajerwerki... zrobione z rozmachem i bardzo dobry koncert.
  • bream44

no ja nie bylem na koncercie w wwa..ale uslyszalem o nich po obejrzeniu koncerciku z fatboy slimem i wlasnie nimi sie zajaralem
  • Anonim

o tak koncert w W-wie! po prostu ściana dźwięku, darłem się z rozkoszy w niebogłosy!
    to był CZAD !
  • a

Ja również widziałem (wprawdzie w tv) ich koncert z Fatboy Slimem - to było coś. A apropos ich setow, to mam ich kilka (a dokladnie 6). Najwcześniejszy z 1997 roku. Bardzo przyjemie sie ich slucha...
  • Lama

bylo sie... lipiec 3 lata temu bodajze, na stegnach... zagrali zajebiscie, szkoda tylko ze bardzo krotko... odpalili fajerwerki i sie zmyli po cichu :/

a koncert jak dla mnie mogl byc troche bardziej spontaniczny. Jakos tak rzemieslniczo dla mnie to wszystko wygladalo...

• najemnik

Odgrzebuje wątek wątek by zadać pytanie.......szukam jakichkolwiek pamiątek z koncertu na Stegnach.....no...zdjecia..... empetrojki.....i wsjo co tam moze byc......
    Jesli mnie pamiec nie nysli to na koniec było The Private Psychodelic Reel i jakis napis o miłości.
  • dziwnym nie jest

byłem pod samą sceną na stegnach, szok!! Pełne energii wystąpienie, nie jestem w stanie określić jak długo trwał koncert, za dużo emocji jak dla uwczesnego 16 latka. Jedynie pamiętam to, że tuż przed samiuśkim występem leciał puszczany z playbacku Pocket Calculator Kraftwerka. A i do tej pory mam koszulke Bolsona :P rozdawane przez hostessy sponsora
  • dziwnym nie jest

mam jeszcze pytanko, czy ktokolwiek wie, jaki tytuł ma piosenka z koncertu braci i fatboja w red rocks, mianowicie chodzi mi o utwór który był nałożony na obraz gdy fatboy wchodzi na scenę i zaczyna swój występ. choruję na ten numer od momentu gdy pierwszy raz obejrzałem ich wspólny koncert. Dziekuje
  • Lou Cypher

mr.bolson sie wie.. hehe
    aby alko nie reklamowac
    tylko na fajerwerkach dziwnym trafem zgaslo wczesniej mr - on hihi
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Słychać taki zapętlony wokal....wydaje mi się że to sampel Michaela Jacksona z Jacksons5 jak był młodzy...i czarny :)
  • Anonim

"przed samiuśkim występem leciał puszczany z playbacku Pocket Calculator Kraftwerka" - dokładnie tak było!

chociaż mam trochę więcej niz 19 lat, darłem sie na tym koncercie ze szczęścia że hej!
  • Anonim

lipiec 2004, Virgin Festival , to są plusy pracy na śmieciach ( wtajemniczeni wiedzą o co chodzi) :D hahaha
  • Anonim

ja widzialem 2 razy
    2004 na creamfields w liverpoolu zdecydowanie ich najleposzy wystep alez wymietli uaaaahhhh

pozniej 2005 najpierw w klubie sankeys soap w manchesterze ale tu juz jako set djski i naprawde niezle chociaz wole na zywo

CHEMICAL BROTHERS RULEZZZZZZZZZZZZZ
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze !
  • beatsie boy

ja tez :) nie bylem ani razu a slucham ich od podstawowki ale...
    w tym roku 2 ostre imprezy: heineken i creamfields
    chemicali dawno u nas nie bylo
    i byli tu tylko raz, nie?

dlatego mysle ze szanse na przyjazd na ktorykolwiek z festiwali jest bardzo realny
    licze na to; P
  • WeAreTheNight

a ja ich widzialam dwa lata temu na Pinkpop festiwalu w Holandii. Prodigy tez wtedy gralo, ale kemikalsi rozwalili tlum.
    na prawde warto zobaczyc! teraz zaczynaja nowa trase, wiec sie spieszcze, bo bilety rozchodza sie jak swieze buleczki. ja juz kupilam na koncert 29.06 w Amterdamie:))))))))))))))
| |

http://www.thechemicalbrothers.com/ (1995) - Exit Planet Dust (1997) - Dig Your Own Hole (1998) - ...

Fotki

Miejsca grona (0)