-
-
ღ King.
zyjemy dalej... i cieszymy sie z zycia, czerpiemy z niego co najlepsze , kochamy, kochamy .. i kochamy !!!!! :)
wow. tak sie nigdy nie czułam jak sie czuje teraz ! :)
chyba jest boooosko :) -
bori bori
kochamy, lubimy, sznaujemy, chcemy, dbamy , nie załujemy.....poprostu zyjemy ....i jest wspaniale....nic ze mam mature za tydzien/// -
ღ King.
zyjemy zyjemy i .. zyjemy :) a matura.. hmm.. zdasz :) ja Ci to mowie :) -
-
bori bori
-
ღ King.
-
bori bori
-
Maciek
Och.. brazylisjka telenowela zaczyna sie robić... :):):) "I love You" powiedziała Celista, "I love You, too" powiedział Manuel... :):):) Heh... dziewczęta... a może takie wyzwania to na privku, co?? :D:D:D -
ღ King.
:) ale zem sobie slodzimy...; )
niewazne. dla mnie pozostaniesz slicznym chlopcem... :) -
ღ King.
co ty tak jest fajniej.. lekki dreszczyk emocji.. :)
jak chcesz mozesz sie dołączyć. :) -
Maciek
Ale wiesz... ja lubie być czarnym charakterem... jakiś skandal, intryga - jak na razie nie iwdze roli dla siebie :):):) -
ღ King.
-
bori bori
ech a kto tego nie lubi////pewno ze ttu fajniej taki dreszcz.....emocjii....ejjj ja zawsze byłem czarnym charakterem......i teraz tak ot mam byc tym dobrym Fernadem ja chce byc złą Esmeraldą..... -
ღ King.
ha ! na miano złej esmeraldy trzeba zasłuzyć !
a Ty nie spisz znow (nie zamierzasz)? -
-
co to za telenowela jak tu same czarne charaktery się pojawiają??
miracle i mac-r.. możecie wprowadzić tzw. "inny" wątek.. hahaha.. -
ღ King.
-
Maciek
-
bori bori
ochhh jak nasza telenovela sie rozkreca prosze panstwa ile nowych twarzy wystapiło na goscinnych wystepach mniejmy nadzieje ze jescze powrocą na łono telenoveli pt" Brzydka i Pan Vip" dla niewtajemniczonych ona była brzydka i biedna pracowała w kuchni potem nagle sie zrobiła piekna alee to juz inny watek. on ma mase pieniedzy jest piekny i wszescy za nim szaleja.....c.d.n..... -
ღ King.