Terrarium, terrarystyka [1102]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

dziś złapałem do słoika z pola dwa małe pajączki , wsadziłem im gąbkę z wodą i trochę ściółki , później złapałem komara , utłukłem i wsadziłem do nich ... i ... jeden z pajączków go OPAŁASZOWAŁ !!! :D JESTEM NORMALNIE HAPPY ... pytanie ... co mam jeszcze zrobic zeby tym pajączkom było u mnie jak najlepiej i żeby mi duże urosły ?..
  • Anonim

Zależy jaki gatunek tych pająków złapałeś ale duże raczej nie urosną. jak chcesz duże to kup sobie jakiegoś ptasznika:PP Od razu maculate najlepiej :PP
  • Anonim

cóż, najlepiej wypuść je w pokoju i doglądaj.
  • Anonim

za małe są - zaraz by mi spieprzyły , a ponadto nie dotykam się do nich... zwyczajnie się boję ... każdy pająk ma jad a tym którzy są uczuleni na jad pszczoły itp - to może śmiertelnie zaszkodzić , a ja nie wiem czy nie jestem uczulony... w sumie jak byłem dzieckiem to pszczoła upierdoliła mnie trzy razy a raz osa... ale wiadomo ? może sie co zmieniło...
  • Anonim

a w ogóle to dlaczego one wcinają komary a nie chcą jeść biedronki ????? :/
  • Raven/Śliwa

krajowe pajaki sa absolutnie nei grozne ... a biedronek jesc nie chce bo sa mocno chemiczne < wydzielaja trujace substancjie obronne w momencie zagrozenia > ....

-Zobacz synku pajak je biedronke
    - Mama a co to jest Dronka