Tenis ziemny [3228]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • 3M TENIS

kurcze dzisiejszy mecz Roddicka był niesamowity. najpierw dostawał 2 setami, potem włączył tryb turbo, 2 mega szybkie sety i mieliśmy 2:2 i piąty set. niesamowite było to ujęcie twarzy Roddicka po serwisie- takiego grymasu bólu gwiazdki hollywood nie powtórzą (nawet jeśli mają 4 certyfikaty- heh).

Szkoda mi Roddicka, Szkoda mi też Nadala- ale mądrze zrobił, skoro kolana nie wytrzymują, a do odrobienia było tyle że szkoda gadać...

Odpoczynek!

Dziś przeczytałem w kolorowej gazecie że Łukasz się zatruł mocno w nocy przed meczem, a Uleńka ma problem z kręgoslupem i pauzuje na 5 tygodni. Łukasz po dodaniu pkt, ktore teraz zdobył moze skoczyć do 60-65 miejsca w ATP, come on Łukasz!
  • .

szczerze? możliwe, że się nie zatruł, ale mógł mieć syndrom nadambicji, z czego wynikał tak duży stres, że aż dostał mdłości i nie mógł spać, samemu mi się coś takiego stało ze dwa raz w życiu, może niekoniecznie podłożem był tenis, ale coś takiego jest.

Tak czy inaczej, według mnie to nawet dobrze by o nim świadczyło, chce być jak najlepszy i nie zamierza stać w miejscu, nie jak niektórzy inni polscy sportowcy... biję tu w szczególności do polskich piłkarzy wyjeżdżających na zachód i grzejących ławki :P
  • Anonim

nie czepeijajmy sie Kubota odniosł rewelacyjny wynik którego na przestrzni lat nie powtórzy żadne inny polski tenisista chyba że znow łukasz brak mu ogrania z zaowdnikami TOP20 jak bedzie dalej tak grał bedzie lepiej i nie narzkac mi tu a Aus Open mogli by wygrac Justine Henin i Andy Murray
  • Anonim

Dwie Chinki w półfinale w głowie sie nie mieści jeszcze bedziemy mieli Chiński finał Australian Open!!
  • kozioł

śmiesznie by było no ale bez przesady; p
  • .KAPI.

Brawo Roger !!

Bardzo ładny mecz Tsonga - Djoko. Widać bylo po drugim secie, a dokladnie po tie breaku jak Tsonga przegrał, że odbilo się to na wyniku kolejnego seta. Ważne, że podniósł się na duchu i wygrał w pięknym stylu. :)
  • *!!...kinia...!!*

Andy Murray i Serena Williams!
  • Ventor

Myśle,że Murray z Federerem może okazać się bardzo ciekawym widowiskiem,kto wie,może to będzie przełom w karierze Andy'ego i pierwsze zwycięstwo w turnieju wielkoszlemowym,ale z Rogerem będzie miał napewno ciężką przeprawe.Mimo wszystko sądze,ze po zaciętym pojedynku wygra jednak Roger.A co do pań to sądze(choć chcialbym sie mylic bo Henin lubie),ze jednak Williams będzie górą w meczu z Justine.Henin jeszcze nie jest na tyle ograna,zeby dac rade Serenie.Pozyjemy i zobaczymy jak to będzie:)
  • pietrzu

o której czasu polskiego jest finał mężczyzn?
  • Ventor

O 9.30:)
  • anonimowy

no i dupa
    andy taktycznie zle podszedl do tego meczu - to wersja optymistyczna
    a tak na serio nie wytrzymal psychicznie :/
    no coż... tego sie nie wytrenuje :/

a tak poza tym Kubota awansował na 61 miejsce
    a Radwańska na 9 haha
  • Radek

ja myślę, że przez cały mecz Murray był wystraszony i jakoś w decydujących momentach nie mógł sobie poradzić z Federerem. Chociaż w ostatnim secie zaprezentował się bardzo dobrze. Szkoda tylko, że go nie wygrał.