Tenis ziemny [3228]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • brncki

Osoby chcące wrócić do tenisa po dłuższej przerwie zapraszam do gry, chętnie poodbijam jako Wasz sparingpartner, taniocha! Na terenie Warszawy, kontakt priv/ 509-151-345
  • wojtuś

zielonka, 10 minut jazdy pociagiem od dworca wilenskiego
    dysponuje darmowym kortem, jakosc pozostawia wiele do zyczenia,ale zawsze mozna sobie poodbijac, nie wyciagajac zlotowki z portfela
    ntrp 2.0

chetnych zapraszam na pw.
  • Vey.

Witam!

Nie grałem kupę lat, a jak oglądam US Open to zaczynam tego bardzo żałować. Także potencjalnych partnerów do gry zapraszam na PW. Trudno mi określić mój stopnień zaawansowania, bo nie grałem strasznie długo, ale myślę, że coś odbijam. Miejsce: Warszawa.

Pozdrawiam.
  • ...anetka...

Hej.Poszukuję partnera/partnerki do gry w tenisa -Lublin.
    Info na priv.
  • xceed

Poszukuję partnera/ki z Wawy do gry w tenisa. Poziom średnio-zaawansowany. Gram od ok 1.5 roku co tydzien z trenerem. Szukam kogos najchetniej z okolic tarchomina, pragi, żoliborza, itp. Jesli jest ktos zainteresowany proszę o info na prv.
  • RJJ_M

witam

gram w tenisa sporadycznie, chcialbym czesciej. sezon pora otworzyc, czy znajdzie sie ktos w waw (najlepiej okolice bemowa/woli), kto by wybral sie ze mna mniej wiecej raz na tydzien/na dwa pograc rekreacyjnie w tenisa?
  • Żanka Grzanka

ja bardzo chętnie pogram w tenisa :) najlepiej z dziewczyną, na kortach umcs
    tel: 502 394 259
    ewentualnie facebook wpisać żanka grzanka! :)
  • Marta

Okazyjny wynajem kortow i znizka na sprzet:)
    http://happyday.pl/happyday/warszaw...

Polecam!
  • Andy B

Witam,

Poszukuję partnera/partnerki do gry w tenisa w Poznaniu.
    Poziom średnio-zaawansowany. Mój wiek 26 lat, facet.

Zainteresowanych proszę o kontakt na shoraz@wp.pl.

Pozdrawiam.
  • Katarzyna

Jeżeli ktoś jest zainteresowany grą w tenisa proszę o kontakt;)
  • johny johny

siema,

Mam zarezerwowany kort na jutro tj. wtorek 11 października 2011, w godzinach 20 - 22 w Hillsite Tenis Club (w pobliżu Dworca Gdańskiego). Szukam osoby do gry na poziomie średniozaawansowanym (przynajmniej z rocznym stażem regularnej gry). Kort jest na otwartym powietrzu przy sztucznym świetle. Cena to 20 zł za osobę za dwie godziny gry, więc megatanio. Jeśli jesteś zainteresowany, pisz jak najszybciej :)
  • johny johny

zapomniałem dodać, że chodzi o WARSZAWĘ :)