-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
rudka
mam pytanie apropo jakis fajnych kortkow na pradze-orientujecie sie co i jak, tzn gdzie i za ile mniej wiecej? bylabym wdzieczna za info
pzdr d:-) -
-
Anonim
hej!
nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale ja chetnie zagrałbym z Tobą w tenisa.
-
Ba Яman ma ЯcL
>rudka napisała:
>mam pytanie apropo jakis fajnych kortkow na
>pradze-orientujecie sie co i jak, tzn gdzie i za ile mniej
>wiecej? bylabym wdzieczna za info
>pzdr d:-)
park skaryszewski obok znanego stadionu ale ceny wysokie -
Anonim
Wybrzeże Gdyńskie 2 *Żoliborz* Przy wisłostradzie
o ile dobrze pamiętam 30 zł godzinka 7 kortów. Te dolne Korty bo sa 2 siedziby.
KS Polonez, koło basenu na Łabiszyńskiej *bródno*
30 zł Godzina 4 korty -
Ba Яman ma ЯcL
-
paulina
-
Anonim
Chociaz byscie powiedzieli jaki poziom umiejetnosci. Szukanie i niezaznaczenie, ze np 20 lat sie trenowalo i bylo sie mistrzem polski w stosunku do osob grajacych na srednim levelu to troche przegiecie... -
Pucek/DżejDżej
zagralbym w Poznaniu z kims na moim poziomie w sumie.
Trenowałem z 4,5 latek z przerwami. Nie trenuje wyczynowo od 2 lat.
Teraz to sobie tylko sparuje z 30 z listy starszym młodzikiem i raczej go pokonuje [chociaz nie zawsze bezproblemowo...] -
Anonim
Hej! Też szukam kogoś do gry w Łodzi, bo kompletnie nie znamm tu nikogo kto by grał... jak coś to piszcie wiadomości :) -
Anonim
-
Gacek
ja z checia Cie ogram jeszcze raz, ale to dopiero we wrzesniu jak juz bede na stale w warszawie;) -
Anonim
-
papayoo.
ja chętnie z kimś zagram:) mogę np. w Ożarowie Maz., Pruszkowie, Brwinowie, na Okęciu, Żoliborzu, Bemowie itd.:] ogólnie w okolicach Wawy i w Wawie:] -
Pucek/DżejDżej
>░▒▓█Artur.█▓▒░ napisał
>pucek a gdzie trenujesz?
teraz nigdzie :)
Grałem najpierw jak miałem 8 lat w AZS-ie przez rok, potem kilka latek u prywatnego trenera na Morasku. [dziadek Macieja Łuczaka], i jeszcze dwa lata na Posnanii w latach 2003-2005.
Kiedyś nawet występowałem w turniejach, ale nic nie zwojowałem...
A Ty? -
Uliana.
czy jest tu ktos kto moze ze mna zagrac w tym tygodniu sparing w warszawie (najlepiej na ursynowie); >? poszukuje dobrego zawodnika lub bylego ktore dobrze gra, bo musze sie przygotowac przed wazym tureniejem..;) -
Anonim
-
Anonim