-
no ordinary girl
GRAM W TENISA OD PARU łADNYCH LAT I STWIERDZAM FAKT,Iż JEST TO NAJFAJNIEJSZY SPORT NA śWIECIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Koper
-
Marcin :)
-
Alek
-
-
JestemBobkiem
-
-
Dominik
Ja gram dopiero 2 lata wiec wszystko przede mna. W te wakacje gralem z kolesiem <gralismy o to kto placi za 1h kortu> (on ma 29 lat i gra juz 6) przegralem z nim 3:2 a w ostatnim gralismy na przewagi. Ale byl spoko i on zaplacił:) Powiedzial ze świetnie gram:D
-
Anonim
ja również gram !!! i się w 100% zgadzam z opinią autora :) tenis ziemny jest dla mnie najlepszym sposobem na rozładowanie negatywnych emocji i napięcia. cenię go również za to że samodzielna "praca" na korcie daje swobodę.
no i lubię: "Come On !!"
:)
pS: no i tenis ziemny pięknie rzeźbi męskie ciała...
pS':pod warunkiem że dany delikwent GRA regularnie :P -
max
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Według mnie tenis to jeden z najlepszych sportów na świecie. Kiedyś grałam zawodnoczo, ale teraz dla przyjemności.
Po prostu TO JEST TO!!!
A zaczęło się od wyjadu do Kołobrzegu,a potem pójścia na korty...
Gram już pięć lat i nadal się tym sportem interesuję. -
Anonim
-
-
Anonim
Ja gram dopiero 3 lata, ale z pewnoscia moge powiedziec ze to najlepszy sport na swiecie:D!!!!!!!!!!! -
Anonim
tenis rulez!!! tylko okropnie drogi i czasochłonny jeśli idzie o ciagle utrzymywanie formy!!! -
Anonim
>ETi napisał
>tenis rulez!!! tylko okropnie drogi i czasochłonny
>jeśli idzie o ciagle utrzymywanie formy!!!
no niestety jest drogi. jest trudny i trzeba sporo grac zeby grać dobrze technicznie i ładnie. ale satysfakcja jaką daje dobra gra jest bezcenna :))
mz, oczywiście :P -
Matush; )
Chyba nie bede wyjatkiem jesli podpisze sie pod tymi wszytkimi wpisami ...Tenis uspokaja mnie a zaraz dodaje energii do życia...
pozdrawiam wszystkim -
Anonim
>Matush; ) napisał
>Chyba nie bede wyjatkiem jesli podpisze sie pod tymi
>wszytkimi wpisami ...Tenis uspokaja mnie a zaraz dodaje
>energii do życia...
>pozdrawiam wszystkim
zgadzam sie w 100%