-
-
Majkel
ja znam super obozy tenisowe dla młodzieży w Czechach. Termin 13-25 lipca , jak tylko pojawi się ulotka to zamieszczę;) -
Blame Canada
-
papayoo.
proste, że najlepsze są w Olecku na mazurach z Tennislife:]
na tennislife.com.pl jest wszystko. można już dzwonic i się zapisywac.
-
-
^Eliza
NAJLEPSZE obozy są z Almatoura w Kortowie, niezapomniane naprawde naprawde naprawde :D polecam! -
Syla
no z tym Almaturem w kortowie to racja, bywałam tam jako trener i mile wspominam teraz jeżdżę z Hamak-Turem i tez jest extra ... w górach, ekipa trenerska fajna, super kierownictwo i ekstra ekipa młodych - chętnych zapraszam o napisanie do mnie to odpowiem na wszystkie pytania.
pzdr -
a z almaturem jest duzo tenisa czy tez troche obijania sie? jak to jest??
a dominika do olecka to wiem, ze sa fajne obozy ale terminy mi nie pasuja :*; ( -
a z almaturem jest duzo tenisa czy tez troche obijania sie? jak to jest??
a dominika do olecka to wiem, ze sa fajne obozy ale terminy mi nie pasuja :*; ( -
maciej
-
^Eliza
>Madzia :) napisała:
>a z almaturem jest duzo tenisa czy tez troche obijania sie?
>jak to jest??
z Almaturem zapewniam Cie ze tenisa jest spoooro :D trzeciego dnia obudzilam sie z zaje*stymi zakwasami, masz 3 h treningu, a oprocz tego srednio 3 h innych sportow kosza, pilki noznej, siatkowki, biegania, kajakow ...ogolnie ruchu jest baaardzo duzo, a na koniec jest turniej; ) -
papayoo.
na tennislife w Olecku są dziennie 4-5h tenisa+siatkówka, noga, kajaki, ogólnorozwojówki...i też mamy turnieje obozowe, każda grupa ma swój, ale w ciągu turusu zawsze są też jakieś turnieje Oleckowe najczęściej jest to kategoria open. -
maciej
>^Eliza napisała:
>>Madzia :) napisała:
>>a z almaturem jest duzo tenisa czy tez troche obijania
>sie?
>>jak to jest??
>
>
>z Almaturem zapewniam Cie ze tenisa jest spoooro :D
>trzeciego dnia obudzilam sie z zaje*stymi zakwasami, masz 3
>h treningu, a oprocz tego srednio 3 h innych sportow kosza,
>pilki noznej, siatkowki, biegania, kajakow ...ogolnie ruchu
>jest baaardzo duzo, a na koniec jest turniej; )
Heh Drzonków podobnie:
Minimum 3h tenisa dziennie jak ktoś ma siłę po mocnych trenigach na więcej to może być i 5h no i oczywiście inne sporty (bardzo duża hala sportowa). Atutami są dwa baseny (jeden olimpijski 8X50 :D połączony z 6x25), część kortów jest krytych więc nawet jak pada to My gramy :D no i inne atrakcje typu dodatkowe zajęcia muzyczne lub teatralne :D -
ale z jakiej to firmy ten drzonków?;> jest jakas stronka int zeby sobie zobaczyc terminy itd?:)
-
maciej
stronki nie ma niestety ale jeżeli jesteście zainteresowani to mogę wysłać wszystkie info i udzielić wszelkich informacji nt. właściwie na każdy temat - jeżdżę tam już 11 rok; ] -
Anonim
-
Prezes
>eM.eS. napisał
>stronki nie ma niestety ale jeżeli jesteście
>zainteresowani to mogę wysłać wszystkie info i udzielić
>wszelkich informacji nt. właściwie na każdy temat -
>jeżdżę tam już 11 rok; ]
11x3 = 33 turnusy :D -
maciej
oj nie jeździłem na wszystkie turnusy!!!
Prezes powiedzmy że byłem na 20 no może 22x 2 tyg niedługo się uzbiera rok w Drzonkowie :D -
Prezes
kawał życia :D
a od ilu lat już nie możesz ze mną wygrać? od 3 czy 4? ^^ -
maciej
-
Majkel
zgodnie z zapowiedziami zamieszczam ulotkę obozu tenisowego w czechach: