-
Piotr
Wpisujcie gdzie można samemu pograć uderzając o ścianę, żeby się doskonalić. Gdzie i dokładnie w którym miejscu. Z góry Dziękuję za wszystkie wpisy -
Piotr
Zapomniałem Dodać, że NAjlepiej W WARSZAWIE ! ale inne miasta też bedą mile widziane dla innych zapewne :) -
-
Anonim
-
-
Piotr
-
Cebu(L)
ścianka na Grochowie w raz z 2 kortami siatka na własne ryzyko xD za Majdanska1 hahaha polecam !!! -
Anonim
-
Piotr
>3M TENIS napisał
>korty mera ochota ul bohaterów września.
heh byłem tam dzisiaj po 45 minutach odbijania o ścianę na tej nawierzchni musiałem wyrzucić piłkę :) ale w sumie lepsze to niż nic, tylko radzę się zaopatrzyć w tanie słabsze piłki bo szkoda tych lepszych a Korty są Bardzo fajne Polecam Hala tez -
tam jest zwykły beton, chyba ze coś zmienili na ostatnich dniach, piłka zniszczona w 45 minut? tak to nawet ja nie umiem.
widziałem już korty z powierzchnią a la papier ścierny gdzie z kumplami nowe piłki z puszki w godzine doprowadzaliśmy do stanu agonalnego, ale w 45 minut na betonie? grając o ściane?
chyba przesadzasz... a jak chcesz tanie piłki to jedź do decatlonu, masz 3,50 za piłke artengo- piłka dobrze wykonana, dobrze odbijająca się- ogólnie polecam do zabaw a la ścianka, lub dla mniej wymagających -
gośka
-
Dorota U
Gzie zimą można potrenować na ścianie w Warszawie? Jakaś kryta ściana?