-
DejViD
to żeś walnął koleś, albo taki głupi jesteś, albo takiego udajesz. I Ty pracujesz na 0800102102? Hmm nie dziwię się czemu schodzi do nas tyle reklamacji ,skoro siedzą tam takie cześki, a połowa "uszkodzeń" docierających do nas powinna być rozwiązywana przez konsultanta neo tech. -
Luk AAASS
Livebox 2 to bardzo fajne urządzenie ostatnio się z nim spotkałem. Posiada 2 poty USB pod które można podłączyć Drukarkę jak i zewnętrzny dysk twardy. Bardzo fajne rozwiązanie dla użytkowników laptopów. Dla informacji nowy livebox jak i livebox 2 ma wejść pod koniec stycznia 2011 -
Krzysiek Bąk
Ja zupełnie z innej beczki:P. Jako nowy pracownik CSA dostałem telefon z limitem do wykorzystania 180 zł oczywiście stacjonarne i orange za free. Jednak ostatnio będąc u znajomych którym skończył się internet notabene z play'a zamieniłem kartę z ich modemu na swoją z telefonu będąć przekonany, że internet w tel mam za darmo. Tak przez 4-6 godzin oglądaliśmy YT czyli jakieś 2 Gb transteru minimum. Mam teraz pytanie do kogoś kto zna odpowiedź jeżeli za 50kB płaci sie 25gr to czy rzeczywiście zapłacę ponad 1 tyś czy w tych kom pracowniczych jest jakaś zniżka za transfer czy internet jest za darmo lub w jakimś pakiecie. Pozdrawiam.