- 1
- 2
-
Michał
Słyszeliscie juz, ze pracownicy tp maja zapewne za free abonament standardowy i 100 impulsów.
Teraz bedzie tak ze bedzie upust 35zl netto na dowolny abonament (np darmowe wieczory i weekendy) i 30zl znizki na rozmowy.
Do tego dla pracownikow ma byc od 1 kwietnia tansza neostrada... i to nie prima aprilis :) -
Anonim
-
Michał
-
Anonim
no moze im sie opłaca gdyż jak zwolnią tam 3,5 tys osob na to samo im wyjdzie gdy teraz robili zniżke (mniejszą) -
-
Grono.Net
-
Anonim
ema.
Jeśłi chodzi o zniżke na neo, nie kojarzycie rzędu jakiej wielkości może ona być????
Pzdr. -
norbert
eLo PKZK Warszawa się kłania
Do tej pory, z opłaty za abonament - w wysokości 35 zł - były zwolnione osoby, korzystające z planu standardowego tp.
Teraz zniżka ta obejmie również plany: socjalny, tanie wieczory i weekendy, darmowe weekendy, darmowe wieczory i weekendy, plan sekundowy tp dom, ISDN TP darmowe wieczory i weekendy i ISDN TP podstawowy w kwocie pomniejszonej o 35 zł netto. Jeśli chodzi o połączenia to odliczamy od należności 29 zł netto.
Zwolnienie od opłaty w planach starych takich jak standardowy czy socjalny nadal zostaje bez zmian, a opłaty za połączenia są
bezpłatne 100 jednostek w planach.
Zniżka na poszczególne opcje wynosi:
- 14 zł netto dla opcji 128 kb/s
- 24 zł netto dla opcji 512 kb/s
- 34 zł netto dla opcji 1024 kb/s
- 45 zł netto dla opcji 2048 kb/s
bez względu na posiadany przez pracownika rodzaj umowy o świadczenie umowy (czas określony - 12 miesięcy/ 24 miesiące, czas nieokreślony).
Zniżki będą obejmowały wyłącznie opcje usługi, znajdujące się w aktualnej ofercie handlowej (nie dotyczą opcji 320 i 640).
...szkoda tylko że mnie to nie obchodzi bo zatrudniony jestem od grudnia 2003 roku przez firmę outsourcingową -
Michał
Neo 2Mbit dla tepesiarzy wychodzi przy umowie na 2 lata 114zł miesiecznie brutto... nice...; ) -
norbert
w kwesti działu
Ukloniło wam sie PKZK, Punkt Obsługi Klienta Warszawa, ul.Barbary 2 -
Michał
-
norbert
-
Staroświecka
-
Staroświecka
-
Marek Skowroński
-
Michał
-
Staroświecka
Dokładnie
Ale jeżeli ma się w pracy przez 10 (czy więcej godzin) włączony komputer wraz z netem, to w domu szybszy nie jest potrzebny :-) -
Michał
-
Staroświecka
-
Michał
jestem czlowiekiem bardzo niecierpliwym... :)
A tak naprawde poto aby limit sciagnietych danych byl duzy... zeby w polowie miesiaca sie nie okazywalo ze mam polaczenie modemowe :)
Korzystam z promocji modemu z wi-fi, bede mogl po domu chodzic z kompem, ktos ma jakies doswiadczenie w uzytkowaniu tego modemu? -
Staroświecka
- 1
- 2