Telekomunikacja Polska - grono pracowników [396]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michał

Słyszeliscie juz, ze pracownicy tp maja zapewne za free abonament standardowy i 100 impulsów.
    Teraz bedzie tak ze bedzie upust 35zl netto na dowolny abonament (np darmowe wieczory i weekendy) i 30zl znizki na rozmowy.
    Do tego dla pracownikow ma byc od 1 kwietnia tansza neostrada... i to nie prima aprilis :)
  • Anonim

to raczej nie możliwe z tymi abonamentami, a z neostradą to prawda
  • Michał

Mozliwe, to oficjalna informacja :)
  • Anonim

no moze im sie opłaca gdyż jak zwolnią tam 3,5 tys osob na to samo im wyjdzie gdy teraz robili zniżke (mniejszą)
  • Grono.Net

pracownicy TP maja od 100 impulsów darmowych + abonament
  • Anonim

ema.

Jeśłi chodzi o zniżke na neo, nie kojarzycie rzędu jakiej wielkości może ona być????

Pzdr.
  • norbert

eLo PKZK Warszawa się kłania
    Do tej pory, z opłaty za abonament - w wysokości 35 zł - były zwolnione osoby, korzystające z planu standardowego tp.
    Teraz zniżka ta obejmie również plany: socjalny, tanie wieczory i weekendy, darmowe weekendy, darmowe wieczory i weekendy, plan sekundowy tp dom, ISDN TP darmowe wieczory i weekendy i ISDN TP podstawowy w kwocie pomniejszonej o 35 zł netto. Jeśli chodzi o połączenia to odliczamy od należności 29 zł netto.

Zwolnienie od opłaty w planach starych takich jak standardowy czy socjalny nadal zostaje bez zmian, a opłaty za połączenia są
    bezpłatne 100 jednostek w planach.

Zniżka na poszczególne opcje wynosi:
    - 14 zł netto dla opcji 128 kb/s
    - 24 zł netto dla opcji 512 kb/s
    - 34 zł netto dla opcji 1024 kb/s
    - 45 zł netto dla opcji 2048 kb/s
    bez względu na posiadany przez pracownika rodzaj umowy o świadczenie umowy (czas określony - 12 miesięcy/ 24 miesiące, czas nieokreślony).
    Zniżki będą obejmowały wyłącznie opcje usługi, znajdujące się w aktualnej ofercie handlowej (nie dotyczą opcji 320 i 640).

...szkoda tylko że mnie to nie obchodzi bo zatrudniony jestem od grudnia 2003 roku przez firmę outsourcingową
  • Michał

Neo 2Mbit dla tepesiarzy wychodzi przy umowie na 2 lata 114zł miesiecznie brutto... nice...; )
  • norbert

w kwesti działu
    Ukloniło wam sie PKZK, Punkt Obsługi Klienta Warszawa, ul.Barbary 2
  • Michał

Witamy.... ja tez PKzK - Polpak :)
  • norbert

Ktoś zna moze plany DeeSu dotyczące internetu na intranecie?
  • Staroświecka

tia. to możliwe.
    a neostradę tańszą mamy o 14 złotych
  • Staroświecka

No cóż.
    Kłania się ............ Dep. Inwestycji
  • Marek Skowroński

Lepsza taka zniżka niż zadna.

Wsparcie neo sie kłania.
  • Michał

14zl ale dla najnizszej opcji...
  • Staroświecka

Dokładnie
    Ale jeżeli ma się w pracy przez 10 (czy więcej godzin) włączony komputer wraz z netem, to w domu szybszy nie jest potrzebny :-)
  • Michał

e tam, ja jutro bede mial w domu 2Mbit tylko dla siebie :)
  • Staroświecka

a po co aż tak szybki????
  • Michał

jestem czlowiekiem bardzo niecierpliwym... :)
    A tak naprawde poto aby limit sciagnietych danych byl duzy... zeby w polowie miesiaca sie nie okazywalo ze mam polaczenie modemowe :)

Korzystam z promocji modemu z wi-fi, bede mogl po domu chodzic z kompem, ktos ma jakies doswiadczenie w uzytkowaniu tego modemu?
  • Staroświecka

doświadczenia nie mam (z tym modemem).
    A tak to przepraszam; -)
  • 1
  • 2