Telekomunikacja Polska - grono pracowników [396]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • leszek sikora

Witam
    Dwa tygodnie temu w wtorek zrobiłem zamówienie przez telefon w poniedziałek popołudniu miałem wizytę techników gość mówi że to czarno widzi i że on musi napisać brak możliwości technicznych mimo to że do ich skrzynki jest ok 80m ale przecina to droga oczywiście sąsiedzi zboku mają telefony z dawna ja dopiero w tym roku się wprowadziłem i myślałem że tu nie będzie najmniejszego problemu jak kopałem na wodę to nawet puściłem rurkę z kabelkiem do drogi aby mi już nie ryli . Byłem już całkiem zrezygnowany ale na drugi dzień z rana dzwoni kurier czy może przywieść umowę do podpisania kamień spadł mi z serca podpisałem umowę i czekam ... No po tygodniu dzwonie do nich
    pani mówi żebym sprawdził powinno już działać a jak nie to jutro już będzie
    - a ja jej na to że jak ma działać jak ja jeszcze kabla nie mam i co mam sprawdzić ??
    noto ona no że faktycznie jest tu notatka od techników że brak możliwości technicznych i żebym jeszcze poczekał do piątku a jak nie będzie to w poniedziałek złożyć kolejne zamówienie
    - ja jej że poco mam składać zamówienie jak ja już umowę mam podpisaną
    ona że kurier się pośpieszył i niepowinien panu wieść jeszcze umowy

no ale przywiózł
    ja już widzę że moja sprawa stanęła w miejscu
    jak teraz zmusić TP aby mnie pod pieli ????
  • xavi .......

U mnie była podobna sytuacja. TP traci systematycznie klientów, więc powinni robić wszystko co w ich mocy, by tylko podłączyć linię. Opinie z sieci:
    http://www.recomena.pl/pozycja,1189...
    świadczą wyłącznie negatywnie o tej firmie.