-
.
Czy oprócz filmów wymienionych w poprzednich tematach,moglibyście wymienić inne(oczywiście o tańcu) niekoniecznie z ciekawą fabułą(bo to nie zawsze idzie w parze=) ale z dobrym tańcem... -
1.Billi eliot- swietna fabuła, mniej tanca ale warto zobaczyc
2. baby- tez malutko tanczyc ale film swietny
3. the company
4. one last dance(ostatni taniec)
5.honey
6. deszczowa piosenka
7. west said story
8. all that jazz
9. amerykanin w paryzu
10. cats
11. skrzypek na dachu
12. moulin rouge
13. chicago
14 w rytmie hh- ale tego nie polecam jesli kots chce zobaczyc dobry fil o tancu:/
15. dirty dancing 1 i2
16. footlose
17. greac
18. nedznicy
jeszcze duzo ich jest;) ale juz mi sie pisac nie chce jak cos jeszcze chcesz to pisz to napisze jeszcze troszeczke -
.
Dziekuje bardzo:) w wolne dni ponadrabiam zaległości...a jak będziesz miała chwile wolnego czasu to dopisz to co uważasz,że jest jeszcze warte polecenia..
POzdrawiam=) -
Paula
Koniecznie trzeba tutaj dodac film "dance with me" z Vanessa Williams i Chayannem,super film,goraco polecam tylko ze bardzo trudno go dostac gdziekolwiek i znalesc....ale warto sie postarac.. -
-
Tina
wlasnie tez mi zabraklo 'dance with me' na tej liscie:) swietnie tam tancza, no i ostatnio polsat przypomnial ten film;) -
Paula
-
katerina
-
cdwty
chyba zapomnieliscie o fleshdance .... pozatym beatstreet a i historia bboyingu - the freshest kids -
Frusha
-
-
Anonim
-
Lucy
Blanco, calkiem ciekawa lista, niestety nie mialam okazji obejzec wszystkich tych filmow. ale jesli chodzi o choreografie to U got served nie ma sobie rownych (w swojej kategori muzycznej) mi sie podobal tez chicago ale to juz zupelnie inna bajka -
wybredna angela
dlaczego nie polecasz filmu save the last dance(w rytmie hip hopu)?? Przecież ostatnia scena na przesłuchaniu jest zakomita, ten taniec hmm.... Połączenie hip hopu i klasyki jest bardzo modne i znakomicie wygląda>. Ja bardzo ten film polecam! -
Nicoletta
Zdecydowanie nie polecam filmu W rytmie hip hopu =(
Byłam tak zadowolona gdy mogłam go obejzec a kiedy go juz obejrzałam byłam bardzo zawiedziona mało tanca fabuła taka jakas nie ciekawa nudne tyle=/ -
Anonim
-
Anonim
jest jeszcze film z Jennifer Lopez... nazywal sie "Shall we dance":] podobal mi sie:] -
Black Bart
przede wszystkim, glownie i na pierwszym miejscu - 'You Got Served'. z tego filmu mozna sie naprawde bardzo duzo nauczyc... -
.jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.
Njlepszy teledysk jest do Prócz ciebie, nic występują w nim md. Joanna Brodzik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Anonim
"Rewanż" (you got served) oczywiscie... nr 2 na liscie ulubionych filmow
no i "Honey" -
Marcin Jabłoński