Teledyski,filmy z choreografiami [1320]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .

Czy oprócz filmów wymienionych w poprzednich tematach,moglibyście wymienić inne(oczywiście o tańcu) niekoniecznie z ciekawą fabułą(bo to nie zawsze idzie w parze=) ale z dobrym tańcem...
  • Martuśka:)

1.Billi eliot- swietna fabuła, mniej tanca ale warto zobaczyc
    2. baby- tez malutko tanczyc ale film swietny
    3. the company
    4. one last dance(ostatni taniec)
    5.honey
    6. deszczowa piosenka
    7. west said story
    8. all that jazz
    9. amerykanin w paryzu
    10. cats
    11. skrzypek na dachu
    12. moulin rouge
    13. chicago
    14 w rytmie hh- ale tego nie polecam jesli kots chce zobaczyc dobry fil o tancu:/
    15. dirty dancing 1 i2
    16. footlose
    17. greac
    18. nedznicy

jeszcze duzo ich jest;) ale juz mi sie pisac nie chce jak cos jeszcze chcesz to pisz to napisze jeszcze troszeczke
  • .

Dziekuje bardzo:) w wolne dni ponadrabiam zaległości...a jak będziesz miała chwile wolnego czasu to dopisz to co uważasz,że jest jeszcze warte polecenia..

POzdrawiam=)
  • Paula

Koniecznie trzeba tutaj dodac film "dance with me" z Vanessa Williams i Chayannem,super film,goraco polecam tylko ze bardzo trudno go dostac gdziekolwiek i znalesc....ale warto sie postarac..
  • Tina

wlasnie tez mi zabraklo 'dance with me' na tej liscie:) swietnie tam tancza, no i ostatnio polsat przypomnial ten film;)
  • Paula

No racja przypomniał i chwała mu za to :):)
  • katerina

ja bym dorzucila Wild Style - dobra szkole old school'u :]
    pzdr.
  • cdwty

chyba zapomnieliscie o fleshdance .... pozatym beatstreet a i historia bboyingu - the freshest kids
  • Frusha

hej anulku!!!!!:)
    popatrz gdzie Cię znalazłam:)hehe

Flashdance!!!!
  • Martuśka:)

wybacznie rzczywiscie zapomniałam o flashdance;)
  • Anonim

http://grono.net/user/topic-show.js...
    prosze bardzo
  • Lucy

Blanco, calkiem ciekawa lista, niestety nie mialam okazji obejzec wszystkich tych filmow. ale jesli chodzi o choreografie to U got served nie ma sobie rownych (w swojej kategori muzycznej) mi sie podobal tez chicago ale to juz zupelnie inna bajka
  • wybredna angela

dlaczego nie polecasz filmu save the last dance(w rytmie hip hopu)?? Przecież ostatnia scena na przesłuchaniu jest zakomita, ten taniec hmm.... Połączenie hip hopu i klasyki jest bardzo modne i znakomicie wygląda>. Ja bardzo ten film polecam!
  • Nicoletta

Zdecydowanie nie polecam filmu W rytmie hip hopu =(
    Byłam tak zadowolona gdy mogłam go obejzec a kiedy go juz obejrzałam byłam bardzo zawiedziona mało tanca fabuła taka jakas nie ciekawa nudne tyle=/
  • Anonim

Z tego co pamietam i co oglądałam to dirty dancing 1 oraz 2:):):)
  • Anonim

jest jeszcze film z Jennifer Lopez... nazywal sie "Shall we dance":] podobal mi sie:]
  • Black Bart

przede wszystkim, glownie i na pierwszym miejscu - 'You Got Served'. z tego filmu mozna sie naprawde bardzo duzo nauczyc...
  • .jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.

Njlepszy teledysk jest do Prócz ciebie, nic występują w nim md. Joanna Brodzik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

"Rewanż" (you got served) oczywiscie... nr 2 na liscie ulubionych filmow
    no i "Honey"
  • Marcin Jabłoński

Obejrzyjcie sobie RIZE i powiedzcie co sadzicie o Krumpie??
| |

Elo. Jakie sa Waszym zdaniem teledyski z najlepszymi choreografiami (chodzi mi o taniec taki jak w "...

Fotki

Miejsca grona (0)