-
Jacek220v
widziałem teledysk animowany bądź robiony na kompie gdzie był motyw z krową, która jest na żywca krojona i przerabiana na hambrgery i jakimś macdonaldzie czy innej latrnie
kłopot w tym że nie moge sobie za nic rzypomnić czyj on jest
jak wiecie to dajce znać
dzięki -
Grande Pynda
-
Jacek220v
-
PHILO DANGER POWERS
-
-
Grande Pynda
-
Anonim
-
Grono.Net
Świetny teledysk....Tak samo jak i autor kto był na koncercie w Jazzgocie ten powinien wiedzieć..Pomysł na teledysk bardzo dobry no i wykonanie zajebiste:) -
Kred.
A ja kurczątko nie mogę sobie od paru lat przypomnieć co to był za kawałek Roda Stewarta. Teledysk także animowany. Biega w takich fajnych ubrankach, kolorowych, jakiś pies chyba z szafy wyskakuje i plącze się w krawatach czy koszulach (nie pamiętam, dawno to widziałam).
Melodię pamiętam, a tekstu ni huhu...
Może ktoś skojarzy i przerwie moje cierpienia? :) -
Anonim
o jezu ja wiem co to za teledysk, tzn tez ni chuja nie pamietam tytulu, ale pamietam, ze byl rysunkowy, byl atam Sinead O'Connor, majkel Dżakson i madonna .. hehe niezly byl.. -
Anonim
ja z kolei nie pamietam ani tytułu ani wykonawcy, ale pamietam clip: nacpana blondyna SCHODZI DO METRA, PO DRODZE NA PERON MIJA DWOCH FACETOW, WSIADA DO WAGONU METRA (PUSTEGO) I ZACZYNA SIE BAWIC TASMA MAGNETOFONOWA, RAZEM Z NIA JEDZIE W WAGONIE SMIERC JAKOS TAK TO BYLO... HELP -
Kred.
O kurcze.. dobra zagadka..
A Roda Stewarta przez przypadek wczoraj moj sasiad mi przeslal :)) Juz wiem co to za kawalek. CHociaz wciaz sie zastanawiam... "Baby Jane"
-
Anonim
-
Kred.
-
Anonim
-
Kred.
Czas uplynal plum plum plum, a ja nie wiem niestety nadal co to byl za teledysk :((((( Sorry Bejb