Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jacek220v

widziałem teledysk animowany bądź robiony na kompie gdzie był motyw z krową, która jest na żywca krojona i przerabiana na hambrgery i jakimś macdonaldzie czy innej latrnie
    kłopot w tym że nie moge sobie za nic rzypomnić czyj on jest
    jak wiecie to dajce znać
    dzięki
  • Grande Pynda

znam! daj kilka dni, to sobie przypomne!
  • Jacek220v

fajnie, poczekam :)
  • PHILO DANGER POWERS

etienne de crecy - am i wrong (to hunger)
  • Grande Pynda

NNNNNNNNNNNNNNNY!
  • Anonim

Masz racje Philo... podobny motyw byl tez w Royksopp - Remind Me
  • Grono.Net

Świetny teledysk....Tak samo jak i autor kto był na koncercie w Jazzgocie ten powinien wiedzieć..Pomysł na teledysk bardzo dobry no i wykonanie zajebiste:)
  • Kred.

A ja kurczątko nie mogę sobie od paru lat przypomnieć co to był za kawałek Roda Stewarta. Teledysk także animowany. Biega w takich fajnych ubrankach, kolorowych, jakiś pies chyba z szafy wyskakuje i plącze się w krawatach czy koszulach (nie pamiętam, dawno to widziałam).
    Melodię pamiętam, a tekstu ni huhu...

Może ktoś skojarzy i przerwie moje cierpienia? :)
  • Anonim

o jezu ja wiem co to za teledysk, tzn tez ni chuja nie pamietam tytulu, ale pamietam, ze byl rysunkowy, byl atam Sinead O'Connor, majkel Dżakson i madonna .. hehe niezly byl..
  • Anonim

ja z kolei nie pamietam ani tytułu ani wykonawcy, ale pamietam clip: nacpana blondyna SCHODZI DO METRA, PO DRODZE NA PERON MIJA DWOCH FACETOW, WSIADA DO WAGONU METRA (PUSTEGO) I ZACZYNA SIE BAWIC TASMA MAGNETOFONOWA, RAZEM Z NIA JEDZIE W WAGONIE SMIERC JAKOS TAK TO BYLO... HELP
  • Kred.

O kurcze.. dobra zagadka..

A Roda Stewarta przez przypadek wczoraj moj sasiad mi przeslal :)) Juz wiem co to za kawalek. CHociaz wciaz sie zastanawiam... "Baby Jane"

• Anonim

Kredka ratuj, pomoz mi z moim...
  • Kred.

Daj mi ze dwa dni. Musze ludzi popytac.
  • Anonim

dzieki ciotka
  • Kred.

Czas uplynal plum plum plum, a ja nie wiem niestety nadal co to byl za teledysk :((((( Sorry Bejb
| |

<<< 00. Aphex Twin - Come To Daddy - wspaniały 01. Uncle - Rabbit In Your Headlight ...

Fotki

Miejsca grona (0)