- 1
- 2
-
Jaszczur
...nietrzezwy WF'ista? na kogo stawiacie? ja pamietam jak moj, tylko nie pamietam jak sie wabil; -( sie nawalil i spadl z drabinki i zlamal reke; -) a Wy na kogo stawiacie?; -) niesmiertelnie "szybujacy" z wasem?; -) -
Grono.Net
-
Anonim
no nie zapomnijcie o pijanym Śniegowskim który latał po korytarzach i śpiewał „jawol jawol ich libe alkohol” bo Wfiści to wszyscy walili równo... i nawet się z tym nie kryli... do magazynku i ognia :] -
Anonim
a kto tam nie walił, był kiedyś taki z długimi piórami - Nikiel chyba, pił z nami na kępie -
-
Anonim
spoko byl gosc, rozumial nasze potrzeby ale szybowski tez byl mocny :) -
Jaszczur
hehe pamietam pamietam; -) mi sie tez podobal taki siwy z pracowni, Ty go pewnie nie znalas TuTli PuTli; -) ale na pewno techjnikum go pamieta, nazywal sie chyba spytkowski; -) -
Jaszczur
hehe pamietam pamietam; -) mi sie tez podobal taki siwy z pracowni, Ty go pewnie nie znalas TuTli PuTli; -) ale na pewno techjnikum go pamieta, nazywal sie chyba spytkowski; -) -
Jaszczur
Grono.Net
taaa Tutli Putli nie pamieta... bo miala WF z okropna Pasiorowska, przez ktora o maly wlos nie zdalam do 4 klasy. Musialam zostawac po lekcjach i cwiczyc kosza, cos strasznego.... -
Grono.Net
Pasiorowska odeszla w zeszlym roku a kaptur i szyba dalej lubia sobie po piwku strzelic, nie tak jak kiedys albe tez trzezwi nie chodza....Ulatowski jest teraz naszym wfista i raz na meczy siatki miedzyklasowym zalozyli sie z drugim "trenerem" o piwa :D
-
Anonim
Ulotowski spoko koles :] pozdrow go od Ryśka i Artura ( od mondeo ) powinien skumac o kogo chodzi :] -
aDiDas
Ofc Najwiekszym Zulem jest Kaptur xD wbilem razdo jego kanciapy a ten se browarki z tym Rudym bucem Zlopal -
Anonim
-
Anonim
-
KindeRsonix
kaptur i szybowski zdecydowanie...
ale spytek tez byl niezly kilka razy na pracowni walilo od niego strasznie; ) -
Grono.Net
-
Anonim
Najwięcej dynksowali nauczyciele od warsztatów :). Michalski i Rojek rullez -
Anonim
tera to najwiecej sobie popija w szkole seroczynska(fiyka) raz od niej tak jebalo na lekcji ze szok i niechcacy tematy pomylila upsss... :) -
Grono.Net
-
Grono.Net
seroczynska dobra była na zielonych szkołach jezeli chodzi o picie ale i tak ja lubie.
- 1
- 2