Technikum Łączności w Wawie [451]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jaszczur

...nietrzezwy WF'ista? na kogo stawiacie? ja pamietam jak moj, tylko nie pamietam jak sie wabil; -( sie nawalil i spadl z drabinki i zlamal reke; -) a Wy na kogo stawiacie?; -) niesmiertelnie "szybujacy" z wasem?; -)
  • Grono.Net

tam wszyscy ostro walili a pamietasz wielkiego "kaptura"??
  • Anonim

no nie zapomnijcie o pijanym Śniegowskim który latał po korytarzach i śpiewał „jawol jawol ich libe alkohol” bo Wfiści to wszyscy walili równo... i nawet się z tym nie kryli... do magazynku i ognia :]
  • Anonim

a kto tam nie walił, był kiedyś taki z długimi piórami - Nikiel chyba, pił z nami na kępie
  • Anonim

spoko byl gosc, rozumial nasze potrzeby ale szybowski tez byl mocny :)
  • Jaszczur

hehe pamietam pamietam; -) mi sie tez podobal taki siwy z pracowni, Ty go pewnie nie znalas TuTli PuTli; -) ale na pewno techjnikum go pamieta, nazywal sie chyba spytkowski; -)
  • Jaszczur

hehe pamietam pamietam; -) mi sie tez podobal taki siwy z pracowni, Ty go pewnie nie znalas TuTli PuTli; -) ale na pewno techjnikum go pamieta, nazywal sie chyba spytkowski; -)
  • Jaszczur

• Grono.Net

taaa Tutli Putli nie pamieta... bo miala WF z okropna Pasiorowska, przez ktora o maly wlos nie zdalam do 4 klasy. Musialam zostawac po lekcjach i cwiczyc kosza, cos strasznego....
  • Grono.Net

Pasiorowska odeszla w zeszlym roku a kaptur i szyba dalej lubia sobie po piwku strzelic, nie tak jak kiedys albe tez trzezwi nie chodza....Ulatowski jest teraz naszym wfista i raz na meczy siatki miedzyklasowym zalozyli sie z drugim "trenerem" o piwa :D

• Anonim

Ulotowski spoko koles :] pozdrow go od Ryśka i Artura ( od mondeo ) powinien skumac o kogo chodzi :]
  • aDiDas

Ofc Najwiekszym Zulem jest Kaptur xD wbilem razdo jego kanciapy a ten se browarki z tym Rudym bucem Zlopal
  • Anonim

ja tam kaptura nie lubie bo udaje twardziela a chyba nim nie jest
  • Anonim

no kaptur z szyba najwiecej piwek wala, ale ulat nadrabia vodka :P
  • KindeRsonix

kaptur i szybowski zdecydowanie...
    ale spytek tez byl niezly kilka razy na pracowni walilo od niego strasznie; )
  • Grono.Net

ale sobie wymyslacie tematy
  • Anonim

Najwięcej dynksowali nauczyciele od warsztatów :). Michalski i Rojek rullez
  • Anonim

tera to najwiecej sobie popija w szkole seroczynska(fiyka) raz od niej tak jebalo na lekcji ze szok i niechcacy tematy pomylila upsss... :)
  • Grono.Net

seroczynska to juz tez legenda tej szkoly
  • Grono.Net

seroczynska dobra była na zielonych szkołach jezeli chodzi o picie ale i tak ja lubie.
  • 1
  • 2
| |

Szkoła im. Agnieszki Osieckiej Al.Stanów Zjednoczonych :P

Fotki

Miejsca grona (1)