-
kamcio85
Chciałbym się dowiedzieć w jakich śmiesznych miejscach przeżyliście zgon poalkocholowy. Ja zacznę z kumplem obalaliśmy dwa winka. Musiałem lecieć więc zostawiłem go z jednym winiaczem. Potem opowiadał mi że zaliczył zgon. Kiedy się obudził okazało się że jest na ławce przed komendą policji.:) -
Cygaś
Ja kiedys skonczylem na cmentarzu no i na kiblu ale to chyba standard:) -
Asiunia
ja zaliczylam kilka smiesznych zgonow...:
-na plazy
-raz w moim wlasnym pokoju i nie byloby w tym nic dziwnego gdybym nie lezala pod lozkiem...
dalej to moze nie bede juz opowiadac... -
Anonim
babcia kolezanki znalazla mnie u siebie na podlodze w duzym pokoju. dziwnie wyszlo bo kumpela miala sie babcia opiekowac, a tu babcia poszla spac i sie zaczelo... -
-
Nie znasz Tusi->Nie zapraszaj!:P
-
Pan ma relax
-
Anonim
-
Fiołkson Emoka
-
Fiołkson Emoka
-
Bananek
kilka lat temu jako wracajac z 18 stki kumpla jako ze mieszkam kolo cmentarza i tamtety mam najkrotsza droge do domku zdarzylo mi sie odpoczac na lawce tak kolo 2 giej w nocy. obudzilem sie jak spadlem z niej:))) i ruszylem do domu:))
-
Miłka
lozko moich starych.
szpital.(teraz smieszne, wtedy mniej)
pod drzwiami schroniska mlodziezowego na 20stopniowym mrozie. ech... -
Anonim
-
Bosky
Kolska ofkorz :D
Naczy poległem gdzieś w jakiejś bramie, myślałem że jestem z 300 m od domu, jak sie potem dowiedziałem nie byłem nawet w pobliżu mojej dzielnicy ... -
Magda●Joanna
moja koleżanka rzygała kiedyś na pole kukurydzy przewieszona przez płotek :P
jeszcze inna zasnęła przytulona do muszli klozetowej :D
-
o7.Jac znow nadaje
Eh na kawalku gabki, ktora robila za matrac, 10 metrow od domu. Ale to za dawnych czasow kiedy sie do domu balem wracac bez wlasnych kluczy, i rodzice musieli mi otwierac:) -
B
-
Anonim
-
Grono.Net
-
Birkoff
po ostrej popijawie, chcialem troche wytrzezwiec, wiec wlazlem do wanny zeby sie wykompac, no i zasnalem, ale wody nie wypilem tylko obudzilem sie caly pomarszczony i zziebniety na kosc
-
MaS