-
Anonim
Jakie Browarki polecacie zeby sie upic dobrze i zeby na nastepny dzien czacha nie dymila;] -
ZenEH..
Po browarach zawsze glowa boli,dlatego piwko to na poczatek......a potem 40% albo i wiecej....mniejszy kac!!Sprawdzone nie raz !! -
Bananek
Najlepiej upijac sie oczywiscie czarnym specjalem:) idealne proporcje idealna temperatura jest tak idealny ze nie chcesz przestawac pic a jak nie przestajesz nie masz kaca;] -
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
-
w(L)odar
-
Cygaś
Dębowe wlasciwie najlepsze ale okocim mocne tez moze byc:) a imperator faktycznie jest ochydny:P -
Anonim
a moze may ranking kto jakie piwko najbardziej lubi takie top ten piwosza;] -
Cygaś
1.Dębowe
2.Calsberg
3.Haineken
4.Tyskie gronie
5.Lech
6.Żywiec
7.Harnaś
8.Pilsner Urqel
9.Warka
10.Warka strong -
Ximinez
-
Anonim
1. Tyskie
2. Tyskie
3. Tyskie
4. Tyskie
5. Tyskie
6. Tyskie
7. Tyskie
8. Tyskie
9. Haineken
10. Calsberg -
Bananek
nie nalezy mieszac przyjemnosc z ekonomia jesli cos ma 10% jak imperator to musi zajezdzac woda dlatego wlasnie tak specjalnym piwem jest specjal a kto tego nie doceniia niech pojedzie do Uk i tam sproboje ichnego piwa a juz bluznic wiecej nie bedzie ze polskie jest beee -
Anonim
1 Debowe
2 Warka Czerwona
3 Leszkek
4 Tyskie
5 Zywiec
6 Brok Sambor
7 Okocim
jak narazie to tyle;] -
Anonim
Amsterdam trzepie. kiedys kumple wlasnie mowili ze wypili wersje imperator - 10%. wiec jednego pieknego slonecznego dnia wybralismy sie na stare miasto in warsow i weszlismy do sklepu gdzie sprzedawali ten specyfik. chlopaki wzieli znow po jednym amsterdamie imperatorze 10%. ja dostrzeglem jednak wspomnianego amsterdama w wersji de luxe - czytaj maximator; > i wlozylem do koszyka. tyle ze jakos glupio mi sie zrobilo tak wychodzic ze sklepu z jednym bro wiec wzialem do pary jeszcze jednego.
oj... po tych dwoch (pitych w cieniu :) chlopaki mnie po prostu niesli; D a dodam ze w tamtych czasach bylem mocno zaprawiony w bojach; D -
Anonim
hehe raz w knajpie wypilem amsterdama nie pamietam gatunku ale byl jeszcze mocniejszy 12,9 nie pamietam jaki to byl gatunek dokladnie ale wiem ze smakowal jak ubot;))))
Pozdrawiam milego picia;))) -
Anonim
a tak btw to jest idealne kilka dobrych debowych zawsze poprawi humor;)))) jest z toba "na dobre i na zle" pozdrawiam siuuupp;) -
Bananek
hue hue my teraz z ziomkami otwieramy sezon letni w Olsztynie w miasteczku studenckim :) na molo i nad jeziorkiem grill sklep pod reka i zero policji - wszk wstepu nie maja;] czy to specjal zubr czy warka nie to jak lyk browarka;] -
Anonim
nom to ideal jak zaczyna sie pogoda grile piwko i impreski naprawde polecam milusio;))) -
Bananek
Pogoda jak pogoda cale jezioro w lodzie jeszcze skute wuiec na molo jeszcz ciagnie zima wszakze studentki juz zaczynaja defilaty w odpowiednich wiosenno - letnich strojach, trzeba tylko uwazac bo z kazdym kolejnym piwkiem coraz mniej brzydkie sie robie i mozna zonka zlapac jak koledzy nie przypilnuja laskawie