-
Shibby
Ile mielisćie lat jak pierwszy raz sie najebaliscie co piliście jak było itp itd :D pozdro % -
Niś. ☆
ajjt :D dobry temat :) ja pamiętam, miałam 13 lat, wypiłam 4tyskie na schodkach przy szkole muzycznej bo je bilboard zasłania :) rzygałam potem dalej niż widziałam, po czym miałam zajebisty humor :) lata młodości:p -
Tosia
Mialam trzynascie lat, bo to chyba pierwsza klasa gim byla... Pojechalam z matka na wakacje w gory i znajomi (wtedy mieli po ok 17-19 lat) zrobili mi ognisko pożegnalne!! Wypilam swiartke zawiszy, ze dwa bro i jeszcze doprawilam sie zielskiem :D pamietam jak dzis... żygalam dalej niz widzialam !! A mamusia sie nie zorientowala, bo wrocilam dopiero na sniadanie :D -
∂nja.
Tez mialam ok. 13 lat ... u mamy na imieninach ... i zygalam w kuchni do zlewu, a nastepnego dnia starzy nawet nic mi nie powiedzieli :| -
-
Beer Tramp
Piwo, czy dwa zdarzało mi się pić już gdzieś tak od 7 klasy podstawówki, ale wtedy było jeszcze strasznie lajtowo. Pierwszy raz upiłem chyba jakoś pod koniec 8 klasy na koncercie Metallicy. Wypiłem wtedy kupę warek strong, od krzyku stracilem głos i parę razy zdarzyło mi się upaść. Kilka miesięcy poźniej, na działce kumpla pierwszy raz była grana wódka. Żygałem wtedy jak strury kot, a następnego dnia poczułem smak prawdziwego kaca ... -
₪ Sławek WWL ₪
To było dawno i nieprawda... wyssałem to z pewnego suteczka i do tej pory lubię :D -
_Daniel_F -d(¬_¬)b-
4 podStawówki ... sam do lustrA :D .. chciałem spróbowac jak %działaJĄ -
Anonim
ja nie wiem moze ja jestem jakas inna ale ja pierwszy raz sie tak porzadnie zarebalam jak mialam ponad 17 lat :| heh tanim winem...damn! -
.Veri.
-
Anonim
Ja miałem jakies 13-14 lat to byla zima wypilem wtedy jakis 1L czystej na 3 osoby i tyle pamietam:D:D -
Ashariel
po raz pierwszy najebałem się jak jak miałem 13 lat!!! były smiechy bo rzygałem dalej niz widziałem ale tak to bywa jak pije się pół litra i gouda na dodatek smakuje jeszcze:) i wchodzi jak woda<lol> -
Anonim
to byl sylwester 2000 :) ossstro bylo heheh, czyli mailam 10 lat i zgo byl totalny -
sUsHi
ja to w sumie niepamietam pierwszego razu :D czyli musialo byc ostro :D -
Betii
ja 15.. 0,7 czystej... koledzy mnie do auta zaniesli a mamunia zawiozla do domku; p nastepnego dnia kurs na bierzmowanie 6 godz w kosciele(6 godz zygania w kosciele).. 3 dni zwracania wszystkiego... bleh.. -
!!! Igor !!!
wakacje 4/5 klasa podstawowki. Browarami na Slowacji na stacji kolejowej. pozniej jak sie wszyscy najebali rzucalismy tymi butelkami w pociagi;) -
Sawina
14 lat...to byla masakra pierwsze ognisko...oj za milo powspominac czasy wielkiej milosci i wielkiej glupoty:) -
Asia
mi tez nic nie powiedzieli a to wlsanie bylo w domu...ech szkoda gadac
-
Pietrzyk
me pierwsze najebanie niech no pomysle to bylo tak kolo 4 klasy Szp. na wsi u babci jak z wujkiem i starszym kuzynem pedzilem biberek hehehehe biberek conajmniej 80% lyknolem sobie tylko 2 szklneczki i urwal mi sie film. Wtedy poraz pierwszy poczulem co to jest kac sahara w gebie kolatanie w baniaku i zyganie jak kot hehehe to byly czasy tera ciagnie sie dlaje temat al juz nei z tak silnymi skutkami ubocznymi jak to sie mowi... jesli doping to tylko forma najczystrza bo to trenink czyni mistrza hehehe d(-_-)b -
Nali vel Zytka
14 lat mialam i pilam pierwsze w zyciu wino (komandosa :D) i pokochalam go od pierwszego lyka :P hehe -
Anonim
15 lat, winem marki wino (ale dobre było, słodziutkie xD), pamiętam, że było miło, a później to już nic nie pamiętam, aczkolwiek jestem dumny, że nie rzygałem :P